Maşina de gunoi – mijlocul ideal de a ajunge la nuntă - Mireasa Perfecta.ro

Maşina de gunoi – mijlocul ideal de a ajunge la nuntă

0 Comentarii

Pentru un tânăr cuplu din Anglia, ziua nunţii a devenit cu totul aparte atunci când mireasa a hotărât să ajungă la propria nuntă cu… maşina de gunoi. Deşi cu totul neaşteptat la prima vedere, s-a dovedit că aceasta era o surpriză pentru mire, care lucra la compania de salubritate.

          Hilli şi Paul Fletcher sunt un cuplu obişnuit de englezi care au aşteptat cu nerăbdare ziua nunţii. Însă, spre deosebire de alţi miri, aceştia au avut parte de un început mai puţin obişnuit, deoarece mireasa a ales un mijloc de transport absolut inedit pentru a veni la propria nuntă, şi anume o maşină de gunoi. Deşi a fost plănuită ca o surpriză pentru soţul său, care lucrează de nouă ani la compania de salubritate, închierierea maşinii nu a fost deloc uşoară, iar femeia a depăşit mai multe obstacole pentru a reuşi, într-un final, să-şi surprindă soţul.

Maşina de gunoi – mijlocul ideal de a ajunge la nuntă 2

Astfel, la început, a fost nevoie ca aceasta să facă o donaţie către administraţia locală şi abia după acest fapt a putut închiria maşina, pe care a decorat-o special pentru nuntă, ajutată fiind şi de colegii soţului său, aşa cum relatează cotidianul The Sun. Deşi a avut de aşteptat o întreagă zi pentru ca maşina de gunoi să fie pusă la punct, în ziua marelui eveniment lucrurile au mers aşa cum au fost plănuite, iar Hilli a venit la biserică la bordul acestui vehicul inedit. La vederea sa, lui Paul i-au dat lacrimile, pentru că a fost luat total prin surprindere de soţia sa, aşa cum povesteşte chiar aceasta: „Nu a avut nicio idee. I-am spus că o să mă aducă un prieten cu un Bentley… L-am văzut plângând, era complet surprins…”

Chiar şi într-o zi atât de specială, dacă există dragoste adevărată, lucrurile pot ieşi din tipare, iar un eveniment inedit poate aduce fericirea adevărată pe chipul persoanei iubite.Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.