Invitaţi de care te poţi lipsi la nuntă - Mireasa Perfecta.ro

Invitaţi de care te poţi lipsi la nuntă

0 Comentarii

Nunta ideală este altfel pentru fiecare cuplu în parte, dar, cu siguranţă, elementul comun pentru toţi este fericirea supremă care ne înconjoară în acea zi minunată. De aceea, lista invitaţilor este unul dintre elementele esenţiale ale evenimentului, care ar trebui alcătuită cu cea mai mare atenţie, doar din familie şi prieteni dragi, evitând compromisurile legate de invitaţii pe care nu ni-i dorim aproape într-o astfel de zi.

În medie, conform unor studii recente, o nuntă are în jur de 180 de invitaţi şi poate ajunge să coste între 7000 şi 20000 de euro, deci este de înţeles de ce lista de invitaţi este dezbaterea principală în această situaţie. Sunt cupluri care se pun de acord încă de la început în legătură cu acest subiect, altele mai adaugă sau mai elimină invitaţi până când lista este finalizată, dar sunt totuşi anumite persoane care ar trebui de la început excluse de la un eveniment atât de deosebit.

1. Fostul. Oricât de bună ar fi relaţia cu fostul partener, chiar dacă aţi reuşit să rămâneţi prieteni, nu este tocmai cea mai bună idee să-l inviţi la nunta ta, acesta fiind un moment extrem de stânjenitor atât pentru fostul iubit, cât şi pentru viitorul tău soţ.

2. Rudele îndepărtate. Chiar dacă părinţii vor în mod special să inviţi cine ştie ce rudă pe care nici nu ai cunoscut-o, este bine să te ţii fermă pe poziţii şi să eviţi astfel de invitaţi, pentru că nunta este momentul în care doreşti cu siguranţă să ai aproape persoanele cele mai dragi din viaţa ta, nu să fii preocupată de reînnoirea relaţiilor de familie.

3. Colegii/prietenii părinţilor. Deşi ar fi mândria părinţilor tăi ca aceste persoane să te vadă în rochia de mireasă, sunt nişte necunoscuţi pentru tine şi nu au ce căuta pe lista ta de invitaţi.

4. Şeful. Deşi te-ai putea gândi că din obligaţie ar trebui să-ţi inviţi şeful la nuntă, ideal ar fi să nu faci acest lucru, ci să ţii mereu viaţa personală separată de cea profesională.

5. Colegii tăi de muncă. Dacă printre aceştia se numără câţiva prieteni, este normal să-i inviţi la nunta ta, dar dacă sunt şi persoane cu care  vorbeşti rareori sau cu care te vezi doar la anumite evenimente, nu este indicat să le inviţi.

6. Copii. Deşi ar putea suna egoist, cel mai bine ar fi să nu inviţi şi copiii prietenilor la nunta ta, pentru că aceştia, de cele mai multe ori, nu au răbdarea necesară unui astfel de eveniment, nu pot sta cuminţi şi au tendinţa de a sparge diverse lucruri. Dacă vrei cu adevărat o atmosferă plăcută, în care invitaţii tăi să se distreze, ar trebui să eviţi acest lucru.

7. Vecinii. Dacă aceştia fac parte din cercul tău social, nu este o problemă să-i inviţi, însă dacă sunt persoane cu care te saluţi doar dacă vă întâlniţi pe scară, nu ar fi ideal acest lucru.

8. Rude/prieteni ce au probleme cu alcoolul. Dacă nu vrei ca nunta ta să fie stricată de astfel de persoane care obişnuiesc să cauzeze probleme când depăşesc limita de pahare băute, cel mai bine ar fi să nu le inviţi la petrecerea ta…

Cu puţină organizare din timp şi atenţie la detalii, în special asupra celor legate de lista invitaţilor, vei avea parte de nunta mult dorită, fără prea mari eforturi.Loading..
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.