Idei de nuntă în aer liber - Mireasa Perfecta.ro

Idei de nuntă în aer liber

0 Comentarii

Nuntă în aer liber – acesta este visul multor mirese care vor să iasă din tipare. O astfel de nuntă este romantică și deosebită, dar necesită mai multă muncă și implicare decât o nuntă obișnuită ce are loc într-un salon, restaurant sau alt spațiu închis. Este important să acorzi atenție tuturor detaliilor, pentru ca totul să decurgă așa cum îți dorești în marea ta zi.

Nuntă în aer liber, alături de cele mai importante persoane din viața ta? Este posibil! Pentru a ști cum să organizezi o astfel de nuntă încât să iasă perfect, este important să cunoști cât mai multe informații. Noi îți punem la dispoziție tot ce trebuie să cunoști despre o nuntă în aer liber, indiferent că alegi să îți faci nunta pe malul mării, într-o zonă de munte, pe o insulă exotică sau pe un câmp.

Plănuiești să ai o nuntă mai neobișnuită, dar nu ai nicio idee în această privință? Bazează-te pe noi și organizează o nuntă de vis în aer liber. Cu siguranță nu vei uita prea curând o ceremonie ce are loc pe o pajiște verde, la malul mării, pe munte, într-un loc pitoresc sau în cel mai exotic mediu în care ai fost vreodată. Indiferent de varianta pentru care optezi, cu siguranță nunta ta va ieși din tipare și se va vorbi despre ea mult timp.

  • Dacă iubești plaja și marea, cu siguranță cea mai bună alegere ar fi nunta la malul mării. Cu siguranță ai văzut în filme astfel de scene încă de când erai mică și ai visat la o astfel de nuntă în aer liber. Nimic nu este mai frumos decât o nuntă la care poți sta cu picioarele pe nisip, poți privi pescărușii și simți briza mării. Închiriază niște corturi albe, decorează-le cu flori colorate, întinde mese lungi și umple-le cu macaroons roz și albastre. Construiește cel mai frumos moment din viața ta la malul mării și vei ajunge să iubești și mai mult acel loc superb.
  • Dacă îți place aventura, poți opta pentru o nuntă pe munte. Este adevărat că va trebui să ai mai puțini invitați, pentru că nu oricine are curajul de a privi o nuntă de la o altitudine de mii de metri însă cel mai important e să te simți tu bine, împreună cu partenerul. O astfel de ceremonie plină de adrenalină s-ar putea să vă pună și mai mult sângele în mișcare, iar dorința de aventură va crește și mai mult datorită acestui moment inedit. Dacă îți place să ieși din tipar, optează pentru o astfel de nuntă în aer liber la munte.
  • Dacă ești o fire mai exotică, optează pentru o nuntă în aer liber pe o insulă plină de maimuțe, cocotieri și liane. Cu siguranță vor ieși niște poze de nuntă superbe, iar tu te vei mândri toată viața că ziua nunții tale nu a fost una banală, ci cu adevărat spectaculoasă. Ieși din tipare și nu te gândi prea mult înainte de a planifica o astfel de nuntă în aer liber! Toată lumea te va invidia!
  • Dacă îți dorești o nuntă ieșită din comun, dar vrei totuși ceva mai accesibil, optează pentru o nuntă în aer liber pe un câmp. Da, sună ciudat, dar te asigurăm că poate ieși mai bine chiar și decât cele enumerate mai sus. Un plai mioritic va da întotdeauna bine în poze, dar va fi și mult mai aproape de tradiționalul românesc. Alege să porți o rochie albă (ce seamănă cu o ie) și o coroniță de flori roșii la o astfel de nuntă în aer liber. În acest fel, cu siguranță nu vei avea parte de o nuntă banală, iar toți invitații tăi vor rămâne mai mult decât impresionați.

Atunci când organizezi o nuntă în aer liber, trebuie să îți iei toate măsurile de precauție, după cum urmează:

Este important să te asiguri că vremea va ține cu tine. Astfel, evident, o nuntă în aer liber va ieși excelent dacă nu va ploua și nu va bate vântul. În cazul în care vremea nu este prielnică unui astfel de eveniment și sunt șanse să existe instabilitate atmosferică, este indicat să existe un plan B: posibilitatea de a muta nunta într-un cort mare, să existe niște pavilioane sau chiar o clădire disponibilă, deși acestea necesită o cheltuială în plus.

O nuntă în aer liber este, de regulă, mai costisitoare decât una care are loc într-un salon, iar cu cât locația va fi mai neobișnuită, cu atât accesul se va face mai greu și va presupune costuri în plus nu doar pentru transportul invitaților, al personalului, ci și al tuturor elementelor decorative. Este de preferat totuși să nu te îndepărtezi prea tare de un oraș de unde îți poți procura lucruri de care este posibil să ai nevoie pe ultima sută de metri.

Pentru a planifica o nuntă în aer liber este necesar să iei în calcul și normele religioase. În religia ortodoxă, de exemplu, este interzis ca ceremonia religioasă să aibă loc altundeva decât în biserică, iar în privința celei catolice există anumite condiții care trebuie îndeplinite. Astfel, este posibil să iei în calcul deplasarea la o biserică din apropiere, iar mai apoi să găzduiești petrecerea de nuntă în aer liber în locul mult visat.

Asigură-te că spațiul unde se va desfășura acea nuntă în aer liber este asfaltat sau sunt amenajate spații pe unde se poate circula cu pantofii, în caz contrar este necesar să ai la tine încălțări specifice mediului în care va avea loc evenimentul, iar invitații trebuie anunțați din timp, pentru a se putea pregăti corespunzător atunci când vin la o astfel de nuntă în aer liber…

Indiferent de varianta pentru care optezi, nu uita să apreciezi fiecare moment din acea zi specială și să valorifici fiecare clipă pe care o petreci alături de partenerul tău!

Idei de nuntă în aer liber 2

Idei de nuntă în aer liber 7 Idei de nuntă în aer liber 3 Idei de nuntă în aer liber 4 Idei de nuntă în aer liber 5 Idei de nuntă în aer liber 6

nunta in aer liber locatii nunta in aer liber nunta in aer liber la munte nunta afara nunta vintage in aer liber

 Loading..
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.