Idei de aranjamente ale meselor pentru nuntă - Mireasa Perfecta.ro

Idei de aranjamente ale meselor pentru nuntă

0 Comentarii

În momentul în care te-ai hotărât să te casătoreşti, pregătirile de nuntă îţi vor da cu siguranţă bătăi de cap. De la vestimentaţie, invitaţii, mărturii, verighete şi până la modul în care va arăta sala, toate trebuie stabilite până la cel mai mărunt detaliu. În cazul în care nu ai idee cum să decorezi mesele invitaţilor în aşa fel încât toată lumea să fie mulţumită, iar nunta voastră să iasă din tipare, noi îţi oferim câteva idei de aranjamente ale meselor de nuntă.

Primii paşi în alegerea aranjamentelor de nuntă

Atunci când v-aţi hotărât asupra sălii în care va avea loc petrecerea, este necesar să stabiliţi numărul invitaţilor şi, în funcţie de acesta, de câte mese şi scaune aveţi nevoie. Trebuie, de asemenea, să alegeţi forma meselor, dar şi modelul de scaune preferat. Puteţi opta pentru mese pătrate, rotunde, dreptunghiulare sau, dacă doriţi să ieşiţi în evidenţă, alegeţi mesele în formă de X. Pentru feţele de mese alegeţi culori care să se asorteze cu sala, dar şi cu aranjamentele.

Dar se poate ca mesele să nu fie acoperite şi toate aranjamentele să fie aşezate direct pe lemn pentru un plus de naturaleţe, dar şi eleganţă. Poţi presăra petale de trandafir sau fel de fel de bileţele pe care să fie scrise mesaje de bun venit pentru oaspeţi.

vaza pentru masa de nunta

Florile, nelipsite de la orice nuntă

De la petrecerea ta nu pot lipsi florile. Depinde de tine dacă vrei ca ele să fie vedetele în sala de petrecere sau dacă le aşezi în plan secundar. Dacă eşti o persoană simplă, alege flori de câmp precum bujori, sânziene, floarea-soarelui sau muşeţel. Dacă vrei ceva mai sofisticat pune pe mesele invitaţilor frezii, orhidee, trandafiri sau cale.

Adu în atenţia oaspeţilor tăi buchete mari de flori pe care să le aşezi în mijlocul mesei într-o vază înaltă. Le poţi combina cu cristale sau bucăţi subţiri de lemn de care să agăţi poze cu voi.

Lumânările, cele care dau mereu o notă romantică

Pentru a crea o atmosferă intimă, dar şi cu stil, puteţi opta ca pe mesele invitaţilor să se regăsească lumânările. Alegeţi-le în funcţie de parfumul pe care îl degajă, culoare, dar şi formă. Creaţi aranjamente din lumânări, combinate cu flori, dar şi cu alte obiecte, precum felinare micuţe, plăcuţe pe care sunt inscripţionate diverse mesaje, inimioare din metal sau alte lucruri care vă definesc personalitatea.

aranajamente de nunta cu lumini

Luminiţele de orice fel sunt la modă

Joacă-te cu imaginaţia şi adaugă la aranjamentele florale beculeţe colorate. Vor crea o atmosferă specială care va fi apreciată de invitaţii tăi. De asemenea, poţi miza pe obiectele în miniatură, precum figurine cu mirele şi mireasa ori globuleţe…

Masa pe care stă aşezată povestea voastră

Un mod original de a ieşi în evidenţă este acela de a avea un colţişor dedicat vouă. Cum faci acest lucru? Poţi umple o masă cu fotografii cu voi doi, cu albume, dar şi cu obiecte care vă caracterizează. În acest fel, puteţi împărtăşi cu invitaţii povestea voastră de dragoste!

aranajament masa nunta aranajamente pentru masa de nunta vaza cu trandafiri nunta nunta seara nunta la cort nunta in gradiana masa nunta flori pentru aranajamente de nunta decoratiuni nunta Aranjament nunta aranjamante vintage nuntaCopy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.