HOROSCOP: În ce lună este bine să îți faci nunta în funcție de zodie - Mireasa Perfecta.ro

HOROSCOP: În ce lună este bine să îți faci nunta în funcție de zodie

0 Comentarii

Astrele pot afecta atât viața de cuplu, cât și armonia din căsnicie, de aceea e indicat să vă alegeți foarte bine perioada în care doriți să vă căsătoriți.

Astrele își vor spune cuvântul în alegerea lunii perfecte pentru a face nunta. Astfel:

 1. Berbec

Vei fi mai ceva ca o balanță în alegerea datei, dar mai ales a alegerii altor lucruri mult mai importante cum ar fi sala unde va avea loc marele eveniment, formația pe care o vei aduce, dar și pe cine vei avea drept fotograf. Va dura o perioadă destul de mare pentru a lua toate aceste decizii, dar partenerul îți va fi alături și va veni cu sfaturi bune. Luna perfectă va fi martie.

 1. Taur

Îți vei da seama că este alesul tău după doar câteva întâlniri, fapt ce te va determina să ai mai multă încredere și să îți dorești să îl iubești mai mult. Ai o dorință arzătoare de a îmbrăca rochia de mireasă și a merge spre altar, de a îți crea un spațiu al tău și al soțului, de a crea o familie. Luna potrivită pentru a avea loc nunta este august.

 1. Gemeni

Ești o persoană ce tânjește mereu după dragoste, după afecțiune, fapt ce te va determina să nu stai prea mult pe gânduri în alegerea partenerului. Să ai totuși mare grijă, pentru că oamenii se mai schimbă pe parcurs, acordă totuși un timp mai mare relației pentru a îl cunoaște mai bine. Nunta perfectă va fi în iulie.

 1. Rac

E nevoie de o perioadă mai îndelungată pentru a te decide asupra partenerului, dacă e bine sau nu să continui relația. Vei avea nevoie de un interval de timp pentru a te simți în siguranță, de a simți că totul va fi bine și că el este alesul tău, dar totuși nu va ezita să apară și răspunsul mult așteptat. Vei fi dornică să te căsătorești în luna mai.

 1. Leu

Ca de obicei, stabilitatea financiară va fi pe primul plan, așa că vei amâna cât se poate de mult momentul marelui eveniment. Mai mult ca sigur va avea loc după vârsta de 30 de ani. Data nunții pentru tine va fi în luna noiembrie.

 1. Fecioară

Perfecționiste din naștere veți fi dornice să aveți lângă voi și un bărbat perfect, dar acest lucru nu se va întâmpla, lucrurile sunt trecătoare, la fel e și mentalitatea oamenilor. Cu cât veți amâna mai mult momentul, cu atât va fi mai imposibil să faceți marele pas. Luna preferată de voi este septembrie.

 1. Balanță

La fel ca ultimele două zodii, vei amâna cât de mult vei putea acest moment. Dar, cu cât o vei face mai mult, cu atât va fi mai greu, pentru că vei căpăta mai multă experiență în alegerea partenerului și în observarea greșelilor făcute de el. Cu toate acestea, pe la 25-29 de ani vei face și tu marele pas, cam prin luna iunie.

 1. Scorpion

Încăpățânate din fire, va fi foarte dificil să vă alegeți partenerul, să păstrați relația, chiar să alegeți luna pentru a face nunta. Este bine să faceți nunta în august.

 1. Săgetător

Va fi mai dificil să vă „așezați la casa voastră”, deoarece sunteți mai libertine din fire. Dar când veți găsi persoana potrivită, nu veți ezita să o faceți. Luna perfectă va fi decembrie.

 1. Capricorn

Nu veți sta prea mult pe gânduri să spuneți „Da!’’ și nici să amânați nunta prea mult. Luna perfectă este ianuarie.

 1. Vărsător

La fel ca Săgetătorii, nu veți fi dornice să vă căsătoriți prea devreme. După ce vă veți termina studiile și veți avea un loc bun de muncă vă veți gândi și la acest mare pas, dar nu mai devreme. Luna indicată este iulie…

 1. Pești

Stabilitatea financiară este deosebit de importantă pentru tine, mai ales dacă trebuie să îți clădești o familie foarte curând. De aceea, vei munci mai mult pentru a îți mulțumi partenerul. Luna perfectă va fi februarie.Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.