Detoxifierea înainte de nuntă - Mireasa Perfecta.ro

Detoxifierea înainte de nuntă

0 Comentarii

Înainte de nuntă se recomandă să îți detoxifici organismul, întrucât va trebui să fii în formă de zile mari pentru a face față stresului, pentru a avea un ten mai luminos, piele catifelată și, nu în ultimul rând, un păr strălucitor și rezistent.

Nunta este un eveniment foarte important în viața oricărei femei. De altfel, nunta provoacă o stare de neliniște, de agitație în rândul femeilor.  Încă de când sunt mici ele își imaginează cum vor arăta în rochia de mireasă.

De asemenea, dacă ai câteva kilograme în plus și nu știi cum să scapi de ele cât mai repede, detoxifierea organismului este cea mai bună soluție. Există o serie de alimente care ajută la arderea grăsimilor din corp. Detoxifierea înainte de nuntă va fi binevenită, fiindcă te vei simți plină de energie, tenul tău va fi mai luminos, iar pielea ta nu va mai avea aspectul cojii de portocală. Iată câteva alimente care pot face minuni pentru organismul uman:

1.  Avocado conține foarte mulți antioxidanți, printre care și glutathione. Acești detoxifianti elimină toxinele din corp și te ajută să te simți mai bine, iar cantitatea de chimicale din organism este redusă considerabil.

2. Caisele, piersicile, pepenele galben ,mango, bananele hrănesc și întăresc pielea, deoarece sunt bogate în beta-caroten.

3. Sfecla roșie  are mult magneziu, fier şi vitamina C. Reduce colesterolul și întărește firele de păr. Sfecla roșie și ceaiul de salvie ajută la creșterea imunității.

Metode de detoxifiere

4. Nucile și migdalele – conțin fier și întăresc părul. Așadar, vei avea un păr bogat și strălucitor în cea mai importantă zi din viața ta.

5. Ciocolata neagra – da, ați citit bine! O bucată mică de ciocolată conține flavanol, un compus care ajută la hidratarea pielii. Dacă exagerezi, efectul va fi cel nedorit.

6. Iaurtul face ca pielea și unghiile tale să strălucească. Știm cu toții că unghiile reprezintă cartea de vizită a oricărei femei.

7. Orezul brun conține vitamina B, magneziu, mangan și fosfor. Orezul brun mai conține și fibre recomandate pentru curățarea colonului și este bogat în seleniu.

Alte alimente recomandate: usturoi, morcov, brocoli, varză, semințe de in, semințe de dovleac, merișoarele, smochinele, ceaiul verde, semințele de floarea-soarelui, mere, pește (somon sau fructe de mare). Trebuie spus că somonul conține cea mai mare cantitate de Omega-3 și Omega-6.

Pentru o detoxifiere eficientă, nu uitați că trebuie să consumați cel puțin doi litri de apă pe zi. Există o mulțime de minuni pe care apa le poate face. De exemplu, consumul de apă ajută la formarea unei musculaturi puternice; un alt avantaj al consumului de apă este reprezentat de faptul că aceasta ajută articulațiile. În ziua nunții, atenția îți va fi solicitată la maximum, de aceea îți recomandăm să te hidratezi cât mai eficient. Apa ajută funcțiile  cognitive. Creierul tău are nevoie de mult oxigen pentru a funcționa la capacitate maximă.  Dacă bei suficient de multă apă, asiguri aportul de oxigen…Loading..
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.