Cum să organizăm o nuntă superbă cu bani puţini - Mireasa Perfecta.ro

Cum să organizăm o nuntă superbă cu bani puţini

0 Comentarii

Orice mireasă îşi doreşte o nuntă superbă cu bani puţini, dar, de multe ori, chiar ea este cea care se pierde în detalii şi la final constată că a cheltuit foarte mulţi bani.

Pentru a avea o nuntă ca în poveşti, nu este neapărat necesar să cheltuim o avere. Ideal este să încerci să fii cât mai practică şi să îţi pui mintea la contribuţie. Îşi vei da seama repede că o nuntă superbă este acea nuntă unde participă toate persoanele dragi şi care are impregnată amprenta ta, fiind un eveniment care te reprezintă şi trebuie să iasă exact aşa cum îţi doreşti.

organizare nunta ieftina

Detaliile fac diferenţa

O nuntă superbă trebuie să fie gândită în cele mai mici detalii. Totul trebuie să fie în perfectă armonie şi de acest lucru te poţi ocupa chiar tu, ajutată de câteva persoane.

Foarte important la o nuntă este ca muzica să fie pe placul tuturor, deci să fie cât mai multe genuri muzicale. Pentru a îndeplini acest lucru poţi contacta o formaţie de cover-uri. Astfel, vei avea orice muzică îţi doreşti şi cu bani puţini, pentru că preţul unei trupe de cover-uri nu este acelaşi ca al unui artist recunoscut. În prezent, trupele sunt foarte bine pregătite şi le poţi găsi prin intermediul agenţiilor de nunţi. Cu siguranţă vor fi la înălţimea aşteptărilor tale.

Pentru a nu cheltui foarte mulţi bani pe mâncare, îţi recomandăm să organizezi un bufet suedez. Astfel, nu se va risipi la fel de multă mâncare cum se întâmplă de obicei la evenimentele mari. Invitaţii vor lua atât cât doresc şi ce îşi doresc. Bufetul suedez este şi un element frumos în ceea ce privește decorul, deoarece îți poți lăsa imaginaţia şi creativitatea să zboare şi să îl aranjezi chiar tu împreună cu familia sau prietenele.

La fel poţi proceda şi cu prăjiturile. Cu toţii ştim cât de la modă sunt acum candy bar-urile şi cât de apreciate sunt de către invitaţi. Candy bar-ul îţi oferă din nou ocazia de a impresiona prin creativitatea ta. Culorile şi aromele într-o varietate foarte mare pot deveni atracţia nunţii.

Rochia de vis

Rochia este esenţială oricărei mirease. De obicei, tânăra va sta luni în şir să aleagă rochia perfectă pentru ea. Noi îţi dăm un sfat pentru a scăpa de preţurile exorbitante ale rochiilor de mireasă. Caută modelul care crezi că ţi se potriveşte cel mai mult şi apelează la o croitoreasă de încredere. Vei fi uimită de cât de bine te vei simţi în rochia ta de mireasă şi vei putea schimba la ea orice, oricând, în funcție de cum dorești.

Perfecţiunea nu există, dar ai ocazia să îţi organizezi nunta aşa cum doreşti tu, iar acest lucru este extrem de important. Evită să plăteşti oameni care să facă toată munca pentru tine, deoarece la final s-ar putea să nu fii mulţumită de rezultate. Bazează-te mai mult pe tine şi ideile tale, şi apelează doar la oameni de încredere pentru ajutor. Nunta ta va fi cu siguranţă superbă dacă totul va ieşi aşa cum vrei tu…Loading..
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.