Cum organizăm o nuntă ieftină? - Mireasa Perfecta.ro

Cum organizăm o nuntă ieftină?

0 Comentarii

„Cum organizăm o nuntă ieftină?” este o întrebare ce apare în mintea multor cupluri în momentul în care s-au hotărât să își unească destinele.

Mulți oameni sunt sceptici și afirmă că nu ai cum să organizezi o nuntă ieftină, întrucât intervin mereu cheltuieli neașteptate și dorințe care se vor satisfăcute întru buna desfășurare a evenimentelor.

Pentru că noi știm că este posibil, vă vom prezenta în continuare câteva sfaturi utile pentru organizarea unei nunți cu ajutorul unui buget modest.

1.    Rochia de mireasă
Visurile din copilărie trebuie să devină realitate, dar este necesar să dai dovadă de o răbdare deosebită în ceea ce privește alegerea rochiei. De ce? Trebuie să cauți cât mai mult și să compari prețuri. Având în vedere că bugetul este limitat, trebuie să ai mereu în minte că poți găsi ceva mai ieftin la fel de frumos. O altă variantă ar fi închirierea unei rochii scumpe, marca unui designer celebru, care te va face să strălucești în ziua cea mare.

2.    Verighetele
Toată lumea se topește la vederea verighetelor. Ce-ar fi totuși să căutăm în casă câteva bijuterii din aur care nu ne mai plac? Ulterior, le putem duce la bijutier. Acesta le poate transforma în verighete frumoase, acest lucru însemnând că aveți de plătit doar manopera!

3.    Locația petrecerii
Împreună cu partenerul de viață realizează o listă cu restaurante și în același timp o listă a invitaților siguri. În cazul în care v-ați hotărât pentru un restaurant, nu uitați să verificați dacă bucătarii sunt capabili să pregătească aproximativ 20 de meniuri în plus, în cazul în care apar și persoane care au anunțat că nu vor fi prezente.
Bugetul în ceea ce privește locația poate varia foarte mult și în funcție de perioada pe care o alegem pentru petrecerea noastră și de ziua săptămânii, așa că să nu uitați să vă faceți planurile din timp!

4.    Invitațiile
Știm cu toții cât de delicate și elegante sunt invitațiile pentru nuntă. De asemenea, se știe cât de scumpe pot ajunge acestea în momentul în care facem comanda. Un sfat care ar ajuta un cuplu să facă economie: dacă aveți o imprimantă bună și imaginație, le puteți face chiar voi. Cu siguranță, prețul va fi mai bun decât dacă vom comanda!

5.    Băutura
Restaurantele nu includ în meniu băutura, așa că trebuie să ne interesăm la un distribuitor pentru aceasta. După terminarea petrecerii, toată băutura rămasă se poate returna, astfel costurile vor reprezenta exact consumația.

6.    Foto/video
Amintirile sunt importante, dar trebuie să ne mulțumim cu 100-150 de poze și nu 500 sau chiar mai multe. Prețurile scad considerabil în momentul în care suntem moderați.

7.    Muzica
Mulți specialiști consideră că muzica este cel mai important element din cadrul unei petreceri de nuntă. Un DJ bun poate aduce sala în picioare și poate crea o atmosferă nemaipomenită. Chemarea unui DJ reprezintă o economie. Dacă ne dorim o formație, putem plăti cu 40-50% mai mult.

8.    Decorul
În ziua de astăzi, decoratorii sunt foarte scumpi, însă știm cât este de important decorul la o nuntă. O metodă mai eficace ar fi închirierea decorului. Da! Există firme care se ocupă și de acest lucru.

9.    Mărturii/cocarde
La fel ca în cazul invitațiilor, aici putem ieși mai ieftin dacă suntem plini de creativitate și îndemânare. Sunați câțiva prieteni! Creați panglici colorate, folosiți bomboane și imaginație… sigur va ieși ceva frumos!

Acestea sunt câteva sfaturi pe care le-ar putea urma un cuplu care dorește o petrecere de neuitat, dar cu un buget redus. Într-adevăr, pot interveni cheltuieli neașteptate, însă se poate observa că o nuntă nu necesită un buget neapărat colosal…Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.