Cum îți dai seama că nu te va cere niciodată în căsătorie - Mireasa Perfecta.ro

Cum îți dai seama că nu te va cere niciodată în căsătorie

0 Comentarii

Dacă ai o relație cu un bărbat care se teme de angajamente sau nu își vede viața cu o singură femeie, degeaba speri că se va schimba, pentru că acest lucru nu se va întâmpla niciodată. Nu spera că într-o bună zi te va cere de soție dacă întâlnești la el următoarele semne:

Spune despre toate fostele iubite că sunt „nebune”

Totul pare perfect, dar când vine vorba de fostele relații, iubitul tău nu spune povești prea frumoase despre acestea. După spusele lui, pare că toate femeile cu care a avut relații au avut o problemă și el mereu a fost perfect. Acest lucru se poate întâmpla din teama lui de căsătorie sau de relațiile serioase. Ai mare grijă la un astfel de bărbat.

Întâlnirile romantice au loc doar în localuri ascunse

Acest lucru poate fi considerat romantic, dar doar până la un punct. Dacă acest lucru se întâmplă mereu, ar trebui să îți pui câteva semne de întrebare. Ar putea face acest lucru pentru a se feri de văzul lumii, pentru a nu fi văzut în compania ta. Pentru a te convinge că nu este vorba despre așa ceva, cere-i să vă vedeți într-un loc ultracentral. Doar așa vei înțelege dacă se ascunde sau nu.

Vrea neapărat să faceți sex

Te bate la cap cu fiecare ocazie că vrea să faceți sex cât mai repede, iar dacă îl refuzi, te face să te simți vinovată. Nu te lăsa presată de astfel de lucruri și fă doar ceea ce simți cu adevărat! Dacă face acest lucru, ar trebui să îți dai seama că nu își dorește o relație serioasă.

Prietenii lui sunt distanți

Dacă relația ta cu prietenii lui nu este una bună, e posibil ca aceștia să știe că nu te va cere niciodată în căsătorie. Este bine că ți-a făcut cunoștință cu ei, dar asta nu este de ajuns. Trebuie să fii atentă la gesturile prietenilor lui, pentru că astfel poți afla multe despre partener…

Sunteți suflete pereche

Există dragoste la prima vedere, dar foarte rar. Dacă îți declară deja iubirea după două săptămâni, ar trebui să fii foarte atentă la el. Ai mare grijă să nu fie doar un bărbat fustangiu, care nu își dorește o relație serioasă.Loading..
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.