Cum îți dai seama că EL este alesul - Mireasa Perfecta.ro

Cum îți dai seama că EL este alesul

0 Comentarii

Majoritatea doamnelor și domnișoarelor își adresează întrebări de genul: „Oare EL este bărbatul potrivit pentru mine?”, „EL este alesul inimii mele?”, „Cum îmi dau seama dacă EL este alesul lângă care aș petrece viața?”. Încă de la începutul unei relații îți poți da seama dacă într-adevăr EL este bărbatul potrivit pentru tine. Sunt niște semne, unele chiar foarte clare, care arată că EL este alesul. Încă din copilărie, de la o vârstă fragedă, fetițele visează la prințul care apare pe calul alb, apoi povestea continuă cu partea castelului și se termină cu nunta mult așteptată. Probabil că de-a lungul vieții te-ai întâlnit cu tot felul de bărbați care au calități deosebite, unii sunt mai frumoși, alții mai romantici sau mai pasionali, ai descoperit și defectele lor, dar până acum nu ai găsit bărbatul potrivit lângă care să-ți petreci viața.

Iată cele mai importante semne care arată că EL este alesul:

Sunteți foarte atrași unul de celălalt

Atracția fizică sau „chimia” este un lucru esențial pentru a începe orice relație. Tot timpul vă gândiți unul la celălalt, doriți să petreceți cât mai mult timp împreună, iar când sunteți împreună, parcă timpul se oprește, vreți să faceți dragoste pasional pe unde apucați.

Este adorat de familie și prieteni

Persoanele apropiate te cunosc cel mai bine, știu ce fel de bărbat te poate face fericită și cel mai important lucru este că tot ei vor descoperi primii dacă are intenții incerte. Dacă a reușit să câștige inimile celor apropiați, mai ales a părinților tăi, este foarte probabil să fie el bărbatul lângă care poți să-ți petreci viața.

Cum îți dai seama că El ca fi sotul tau

Aveți aceași principii și valori morale

Este esențial într-o relație să aveți aceeași principii, să dispuneți de aceeași scară de valori, să aveți obiective comune și să evoluați împreună. Ei bine, din când în când poate vă mai contraziceți, dar este important să aveți viziuni asemănătoare.

Aveți pasiuni comune, cu alte cuvinte sunteți pe aceeași lungime de undă

Într-o relație este important să aveți principii comune în ceea ce privește distracția și petrecerea timpului liber și, în același timp, să acordați respect față de pasiunile partenerului. Este știut faptul că acele cupluri celebre preferă același stil de muzică, artă sau sport.

Ai încredere în el și te simți în siguranță

Cred că încrederea este cea mai importantă caracteristică a unei relații. Fără încredere mutuală, orice relație este sortită eșecului. Ca să aveți o relație armonioasă fără bănuieli, nesiguranță și crize de gelozie, sunt foarte importante încrederea și respectul reciproc.

Te iubește pentru ceea ce ești

Te acceptă și te iubește cu toate slăbiciunile, defectele și calitățile tale. Pentru ca cineva să te accepte și să te iubească, în primul rând trebuie să fii sinceră cu tine însăți. Dacă vrem să fim perfecți tot timpul, obișnuim să jucăm anumite roluri sau purtăm diverse măști, în cele din urmă alegem să ne rănim pe noi înșine pentru că partenerul o sa vadă falsitatea și nu ceea ce suntem noi cu adevărat. Ca să avem o relație armonioasă și să fim acceptate și iubite, este foarte important să fim sinceri cu noi înșine. Numai atunci vom avea parte de acceptare și iubire necondiționată din partea partenerului.

Te ascultă și îți acordă atenție

Îți oferă atenție și afecțiune, te prezintă cu bucurie prietenilor sau familiei, dorește să petreceți cât mai mult timp împreună, te ia cu el peste tot. Comunicarea este baza oricărei relații. Dacă dorești să ai o căsnicie fericită, ai nevoie de un bărbat care să te asculte cu adevărat, să fie atent la sentimentele și problemele tale. Nu poți construi un cămin alături de un bărbat care este indiferent la nevoile tale!

Te face să te simți mereu deosebită

Când ești alături de el, te face să te simți cea mai importantă femeie din lume, are ochi numai pentru tine, te face să te simți specială și deosebită. Faptul că te caută chiar și când este ocupat este un indiciu important că ai un loc deosebit în viața și în inima lui.

Ar putea fi cel mai bun prieten al tău

Abia aștepți să te deschizi tot mai mult în fața lui și să-i împărtășești bucuriile și tristețile tale. Aveți aceeași standarde atât pe plan sentimental, cât și social. Nu este indicat să petreci viața lângă un bărbat cu care nu ai putea fi niciodată și prietenă.

Pune în prim-plan dorințele și nevoile tale

Este interesat de orice lucru legat de tine, ce îți pace și ce nu îți place, care sunt pasiunile tale, și are grijă să le respecte. Sacrificiile pe care un bărbat le face pentru femeia iubită sunt semne clare că el este cel ales.

Vorbește despre viitorul vostru împreună

Dacă își exprimă dorința de a avea un viitor alături de tine, dovedește că intențiile lui sunt sincere și serioase și chiar te consideră demnă pentru a îi fi parteneră de viață…

Acestea sunt cele mai importante semne care ne ajută să decidem dacă un bărbat este potrivit sau nu pentru noi. Bineînțeles, pentru a lua o decizie corectă, trebuie să ascultăm nu numai inima, cât și mintea.Loading..
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.