Cele mai neașteptate căsătorii ale vedetelor - Mireasa Perfecta.ro

Cele mai neașteptate căsătorii ale vedetelor

0 Comentarii

Ce au în comun Jennifer Aniston, Mila Kunis, Cameron Diaz și Beyonce? În afară de faptul că toate sunt vedete cunoscute, toate au avut parte de nunți care i-au lăsat cu gura căscată pe toți cei din jurul lor.

Cu cât vedetele sunt mai cunoscute, cu atât mai mult nu pot trece neobservate nunțile lor. Presa va fi mereu prezentă la evenimentele speciale, iar prietenii și cunoștințele nu se vor putea abține să nu facă publice fotografii și informații picante de la evenimente. Totuși, se pare că unele vedete, cum sunt Blake Lively și Ryan Reynolds, au reușit să înceapă pregătirile de nuntă fără ca cineva să știe că va urma o astfel de ceremonie. Totuși, acestea nu sunt singurele vedete care au reușit să surprindă sute de invitați, iar în continuare vom prezenta mai multe astfel de cupluri.

În timpul unei apariții televizate, Sadoski a dezvăluit accidental faptul că și-au unit destinul cu Seyfried, acesta spunând direct despre actriță că este soția lui. Cei doi, deși sunt extrem de cunoscuți și au mereu paparazzi pe urmele lor, pare că au reușit să facă totul așa cum și-au dorit, în liniște, departe de ochii presei.

De curând, Franco și Brie s-au căsătorit după o logodnă ce a durat trei ani. Cei doi și-au unit, în sfârșit, destinele, iar ceremonia a fost una de zile mari.

Dave Franco and Alison Brie

Actrița Jennifer Aniston a avut parte de o nuntă ascunsă chiar în curtea ei. Deși toată lumea aștepta această nuntă, nimeni nu a putut să își dea seama când și unde va avea loc, cei doi având parte astfel de intimitatea mult visată. La nuntă au fost prezenți șaptezeci de invitați, cei mai cunoscuți fiind Courteney Cox, Lisa Kudrow, Chelsea Handler, Jason Bateman, Emily Blunt, John Krasinski, Ellen DeGeneres, Portia de Rossi, Will Arnett, Tobey Maguire, Jennifer Meyer și  Jimmy Kimmel. S-a crezut că această ceremonie va fi, de fapt, petrecerea aniversară a lui Theroux și de aceea au putut avea parte de liniște. La nunta lor, Sia a intrepretat piesa „Chandelier” pentru primul lor dans.

În ciuda unor zvonuri agresive, Mila Kunis și Ashton Kutcher au reușit să aibă parte de o nuntă discretă. Cei doi au fost ingrijorați că cineva va veni și le va strica ceremonia, dar acest lucru nu s-a întâmplat.

Despre căsătoria dintre Zooey Deschanel și Jacob Pechenik s-a aflat abia la o lună după ce a avut loc. Dacă nu se făcea o gafă în timpul unei emisiuni TV, această informație putea să stea ascunsă o lungă perioadă…

După nouă ani de relație și șase copii adorabili, Angelina Jolie și Brad Pitt au avut parte și de ceremonia mult visată în 2014. Frumoasa nuntă a avut loc în Franța, pe proprietatea celor doi. Nunta a fost una restrânsă, invitați fiind doar cei mai apropiați prieteni ai mirilor.

[widget id="rssimages-7"]