Cele mai haioase motive de divorț - Mireasa Perfecta.ro

Cele mai haioase motive de divorț

0 Comentarii

De cele mai multe ori, divorțurile apar din cauza infidelității sau nepotrivirii de caracter. Totuși, să nu credeți că acestea sunt singurele motive, pentru că noi am găsit câteva extrem de ciudate și vrem să le împărtășim cu voi. Nu v-ați fi gândit niciodată la așa ceva!

Așa i-a spus papagalul

Da, ați citit bine. Oamenii au încredere în sfaturile apropiaților și, se pare, și în sfaturile venite de la un papagal. În anul 2001, o femeie din China a divorțat după ce a aflat de la papagal că bărbatul ei are o aventură. Papagalul a tras cu urechea la conversațiile telefonice ale bărbatului și l-a dat de gol repetând încontinuu „divorț”, „te iubesc” și „ai răbdare”.

Soția era extrem de timidă

După un an plin de plictiseală și abstinență, un bărbat din Taiwan a divorțat pentru că soția lui refuza orice contact sexual cu el.

Bărbatul avea 38 de ani, iar soția sa, 29 de ani. Cei doi s-au cunoscut cu ajutorul unui site de matrimoniale și s-au căsătorit după doar trei luni. Femeia a dormit îmbrăcată în noaptea nunții, iar când bărbatul a vrut să o atingă i-a spus că e ridicol.

Soțul a încercat să îi vadă fața

În Arabia Saudită, un bărbat a trăit timp de 30 de ani cu o femeie fără să îi vadă vreodată fața. Din cauza curiozității exagerate, într-o noapte s-a gândit să o descopere. După acest fapt, cei doi au divorțat la cererea soției deranjate de gestul bărbatului.

Mireasa a fost pierdută la un pariu

Pentru că nu mai avea bani în buzunare, un rus și-a jucat soția la un joc de cărți și, după cum se poate intui, a pierdut-o. Chiar dacă la prima vedere pare o întâmplare nefericită, femeia chiar l-a plăcut pe cel ce „a câștigat-o”.

S-au căsătorit după ce au divorțat

Elsie și Leslie din Yorkshire s-au plăcut din prima clipă, s-au căsătorit, dar după câțiva ani au divorțat pentru că nu se mai înțelegeau. Deși sună ca ceva obișnuit, nu este chiar așa. După jumătate de secol, cei doi și-au dat seama că au greșit în momentul în care au divorțat și de aceea s-au împăcat și s-au căsătorit din nou după ce partenerii lor au decedat…

Ea era suprasolicitată

Cu siguranță te gândești că partenerii mai în vârstă sunt mai puțin activi. Nu este și cazul Kristinei Georgi, în vârstă de 22 de ani, care a avut un partener ce făcea excepție de la această regulă. Tânăra a divorțat pentru că partenerul ei în vârstă de 84 de ani o suprasolicita pentru că era extrem de activ.Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.