Cele mai frumoase declaratii de dragoste - Mireasa Perfecta.ro

Cele mai frumoase declaratii de dragoste

0 Comentarii

Probabil nu de putine ori aveti momente de romantism pur, iar cuvintele vi se par mult prea marunte pentru a exprima tot ce simtiti pentru persoana iubita. Ati incercat adesea toate variantele si poate prea putine declaratii sincere de dragoste.

Unii chiar nu se pricep, fiind total pe langa subiect, pe cand altii sunt mai directi si spun lucrurilor pe nume. Am intocmit, in randurile ce urmeaza, un top al celor mai frumoase declaratii de iubire, de-a lungul timpului, majoritatea intalnindu-ne cu ele in filme celebre.

Jurnalul lui Bridget Jones

In acest film se intalneste exact cazul de care va mentionam mai sus; persoane care isi gasesc cu greu cuvintele, ocolesc si uneori poate nici nu ajung la subiect, fiind adesea si emotive. Personajul principal are de spus o declaratie destul de emotionanta: “Nu cred deloc ca esti un idiot. Adica, da, sunt elemente ridicole la tine. Mama ta este destul de interesanta, iar tu esti un prost, dar atragator vorbitor in public. Si, da, nu gandesti prea mult inainte de a vorbi… Dar, ceea ce vreau sa spun este ca, ce incerc sa spun nu prea are sens… este ca, de fapt, poate in ciuda aparentelor, te plac foarte mult. Asa cum esti tu.”

Jerry Maguire

Am ajuns la o secventa dintr-un film ceva mai vechi, dar care se regaseste cam in toate topurile ce tin de aceasta categorie, a celor mai frumoase declaratii de dragoste din toate timpurile. Asemenea poveste, ca cea a personajelor principale, o gasim rar si doar unele persoane sunt norocoase sa o intalneasca, poate doar o singura data in viata. Este ceva simplu, patrunzator si spune totul: “El: Te iubesc. Tu…ma completezi. Si eu doar…”, “Ea: Taci, doar taci. M-ai cucerit de la primul «Buna!»”.

Jurnalul

Nu cred ca este cineva care nu a vazut sau nu a auzit de emotia din acest film. Dar este vorba de mai mult decat atat; energia si iubirea dintre aceste doua persoane se transmit dincolo de ecrane. Sunt foarte multe declaratii de dragoste, dar cea care mi-a atras atentia este scena sarutului in care are loc acest schimb de replici: “Ea: De ce nu mi-ai scris? De ce? Nu s-a terminat pentru mine, am irosit pentru tine sapte ani din viata mea. Dar acum este prea tarziu.”, “El: Ti-am scris 365 de scrisori. Am scris in fiecare zi timp de un an.”, “Ea: Mi-ai scris?” , “El: Da. Nu se terminase si inca nu s-a terminat.” Si acum urmeaza partea decisiva: “El: Deci va fi usor. Va fi foarte greu; va trebui sa muncim la asta in fiecare zi, dar vreau sa fac asta pentru ca te vreau pe tine. Te vreau pe tine toata si tot ce tine de tine, pentru totdeauna. Tu si cu mine… in fiecare zi”.

Astea sunt doar trei dintre sutele si miile de moduri in care s-a spus “Te iubesc” de-a lungul timpului, cele mai sincere si originale feluri de a o spune. Sunt momente dupa care ne ghidam si incercam sa le recream in viata noastra pentru a-i oferi partenerului o declaratie de neuitat; si daca aveti norocul ca el sa nu fi vazut scena sau chiar filmul, cu atat mai bine, va puteti asuma creditul a tot ceea ce i-ati declarat…Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.