Cele mai frumoase cereri in casatorie - Mireasa Perfecta.ro

Cele mai frumoase cereri in casatorie

0 Comentarii

Toate avem impresia ca partenerului nostru ii este foarte usor sa ia decizia decisiva si, mai ales, sa-si faca planul pentru a fi totul perfect in ziua in care vom afla. Nu e nici pe departe asa. Trebuie ales momentul potrivit al relatiei precum si locul, persoanele si timpul potrivit pentru a ne cere in casatorie.

Patru zile. Atat asteptam toata viata noastra, patru zile sau, fie, poate mai multe: prima noastra intalnire, cererea in casatorie, ziua nuntii, ziua cand devenim mamici. Haideti, in cele ce urmeaza, sa ne concentram pe al doilea punct si sa descoperim impreuna care sunt cele mai frumoase cereri in casatorie.

Majoritatea barbatilor au inainte un monolog care suna ceva de genul: “Ok. Cererea mea trebuie sa fie romantica, dar nu as vrea nici prea siropoasa, ca doar nu-s papa-lapte. Ar trebui sa fie publica? Da. Da. O s-o faca memorabila. Dar stai, daca atunci cand o sa ingenunchiez in restaurant, ea o sa zica <<nu>>? Dar inelul? Unde, Dumnezeu, sa-l ascund?”. Plus alte sute si sute de intrebari.

Propunerea in familie

Daca va plac momentele stanjenitoare din public, asta clar vi se va potrivi ca o manusa si veti crede ca, da, va veti casatori cu cine trebuie, pentru ca va cunoaste. Asta in cazul in care parintii il iubesc si vor fi de acord sa ia parte la acest eveniment. Chiar si asa, daca nu sunteti destul de convinsa, va fi destul de ciudat, pentru ca se va pune presiune pe raspuns, si din partea sa, dar si din partea familiilor care se vor uita nerabdatoare.

Puteti scrie pe cer marea intrebare

La aceasta propunere este foarte important de ales momentul, ca nu cumva sa se intample sa treaca avionul cu “vrei sa te mariti cu mine?” si dumneavoastra sa nu fiti acolo. Incercati sa nu mai intarziati la intalnirile programate cu partenerul, pentru ca nu se stie niciodata ce surpriza va asteapta.

Evenimente sportive

Chiar daca este vorba despre momentul dumneavoastra, vor mai fi unii care vor alege ca moment ideal un meci de fotbal sau orice altceva, cand sunteti inconjurati de sute sau mii de oameni. Poate lor li se va parea foarte romantic gestul de a va aduce in locul lui preferat, deci, incercati totusi sa apreciati faptul ca s-a gandit la un mod de a va cere si o face intr-un loc drag sufletului lui. Insa, daca-l veti refuza, probabil nu va mai merge in veci si va mai avea nevoie si de terapie pentru a trece peste.

Gatitul cinei

Daca sunteti adepta serilor linistite, in casa, in doi, ar trebui sa va asteptati oricand la acest moment. Mai ales, daca partenerul nu a gatit niciodata si din senin il vedeti misunand prin bucatarie dupa una sau alta. Serios. Asta inseamna ca isi doreste acest lucru, vrea sa iasa perfect si depune efort pentru a iesi exact cum a planuit. Chiar daca intuitia va atentioneaza asupra a ceea ce va urma, jucati-va rolul…

Locul primei intalniri

Multe persoane aleg aceasta varianta pentru ca este personalizata. Fiecare are povestea lui. Este foarte usor pentru parteneri sa il aleaga, daca v-ati intalnit in parc sau intr-un restaurant. Insa, doar imaginati-va cum va fi pentru cei care au avut parte de prima intalnire intr-un club, spital sau inchisoare – poate fi ciudat sau penibil ca cererea in casatorie sa aiba loc in astfel de locuri. Bineinteles, depinde de modul fiecaruia de a se adapta si a se gandi la cele mai speciale moduri de a introduce si o mica parte personala in cererea in casatorie!Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.