Cele mai frumoase 10 cereri în căsătorie - Mireasa Perfecta.ro

Cele mai frumoase 10 cereri în căsătorie

0 Comentarii

Dorința fiecărei femei este să fie cerută în căsătorie într-un mod special și memorabil. Femeile visează încă din copilărie la momentul magic când sunt cerute în căsătorie și vor ca aceste clipe să fie de neuitat. Bărbații își petrec zile, săptămâni sau luni întregi gândindu-se la acest eveniment important, și anume cum să ceară femeia iubită în căsătorie într-un mod romantic și deosebit.

Când un cuplu este împreună de ceva timp, întrebările și speculațiile despre o posibilă nuntă sunt de neevitat. Prietenii și familia vin cu o adevărată avalanșă de întrebări, sugestii și așteptări legate de căsătorie. Sub presiunea acestor evenimente, bărbații se întreabă: „Oare sunt pregătit să cer femeia iubită în căsătorie?” și multe altele.

Vă propunem lista celor mai frumoase cereri în căsătorie. Citiți cu atenție rândurile de mai jos, viitorul vostru depinde de ele.

Fă ceva ce va fi incredibil, îndrăzneț și, în același timp, haios. Invit-o sâmbătă seara la tine acasă, pune muzică bună, eventual un film romantic și pregătește mâncare bună în funcție de preferințele iubitei. Când atmosfera este la maximum, poți scoate cutia cu inelul și să te așezi în genunchi. Cu siguranță femeia iubită o să fie surprinsă într-un mod plăcut!

Îți poți invita iubita la o cină romantică într-un restaurant elegant. Aici poți apela la ajutorul personalului din restaurant în ceea ce privește decorul, muzica, meniul. La momentul potrivit, o vei cere într-un mod romantic. Nu uita să te așezi în genunchi. Va fi copleșită de emoții și cu siguranță va spune „da”.

Dacă iubita a fost plecată un timp în interes de serviciu, o poți aștepta la aeroport sau la gară cu un buchet de flori în care să strecori un bilețel pe care scrie „Vrei să fii soția mea?” Va fi o surpriză foarte plăcută și o întâlnire romantică.

Aveți multe amintiri frumoase împreună, ați petrecut vacanțe minunate în locuri fantastice? Îți amintești unde ai sărutat-o prima dată. Plecați într-o vacanță romantică și plină de pasiune nu neapărat în locuri exotice și scumpe, mai degrabă în locuri unde v-ați simțit bine împreună și aveți amintiri frumoase, cu totul deosebite. Dacă faceți o asemenea surpriză femeii iubite și o cereți în căsătorie, aceste clipe vor fi cu adevărat de neuitat.

cereri în căsătorie

Iubita ta este pasionată de teatru? Rezervați bilete la spectacolul ei preferat, apoi cere-o în căsătorie după sfârșitul piesei de teatru, după ce s-a tras cortina.

Ieșiți seara la un club și roagă DJ-ul ca să-ți rezerve timp și spațiu ca să faci o declarație de dragoste însoțită de cererea în căsătorie.

Profită de faptul că iubitei tale îi plac cumpărăturile la mall. Alegeți împreună o rochie elegantă și deosebită, aranjează cu personalul magazinului ca la sfârșit să primească un buchet de flori apoi fă cererea în căsătorie.

După o seară minunată petrecută împreună, mergeți cu mașina spre casă și observați un panou imens. Atrage-i atenția, spune-i să se uite în direcția aceea. Va realiza cu uimire că nu este o simplă reclamă, ci o cerere de căsătorie adresată ei, în proporții gigantice.

Organizați cu prietenii și familia un picnic surpriză, la care o să ajungeți cu iubita „din întâmplare”. Nu trebuie să lipsească mâncarea preferată, șampania, trufele de ciocolată și, cel mai important, inelul. Drăguț, nu?

Dacă vrei să dai dovadă de curaj, romantism și imaginație, ia-ți inima în dinți, înarmează-te cu o doză mare de calm și răbdare, intră în direct la o emisiune de radio sau de televiziune locală și lansează-i propunerea live. Cu siguranță va fi o surpriză genială…

Punând în practică aceste sfaturi, categoric veți reuși să surprindeți femeia iubită, iar acest eveniment important va fi unul magic, de neuitat. Depinde de domni în ce măsură dau dovadă de inspirație și romantism ca să facă cererea în căsătorie, în funcție de preferințe și posibilități. Odată cu acest pas, veți scăpa și de presiunile venite din partea celor apropiați și puteți păși într-o nouă etapă a vieții alături de persoana iubită.Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.