Cele mai comune superstiții înainte de nuntă - Mireasa Perfecta.ro

Cele mai comune superstiții înainte de nuntă

0 Comentarii

Te invităm să descoperi unele dintre cele mai ciudate superstiții despre căsătorie. Oricât de ciudat ar suna, aceste semne bune sau rele sunt destul de ușor de urmat, așa că s-ar putea să vrei să le reții… știi tu, pentru orice eventualitate.

1. Mirele nu trebuie să-și vadă mireasa înaintea ceremoniei

Această superstiție datează din vremea căsătoriilor aranjate, atunci când oamenii au crezut că în cazul în care membrii cuplului se vor vedea unul pe altul înainte de ceremonie, le-ar da o șansă de a se răzgândi în ceea ce privește nunta. Astăzi, cu toate acestea, multe cupluri aleg să se întâlnească și au chiar sesiuni de portret înainte de a spune „da”.

2. Ploaie în ziua nunții

Atât timp cât aveți planuri de urgență în caz de ploaie, nu este nevoie să intrați în panică! În unele culturi se crede că ploaia în ziua nunții aduce fertilitate și bogăție.

3. Culoarea rochiei de mireasă îți prezice fericirea în căsnicie

În timp ce multe femei optează la propria nuntă pentru alte nuanțe în privința rochiei, viitoarea mireasă ar putea dori să se gândească de două ori înainte de a purta următoarele culori: căsătoria în roșu te predispune la moarte (știm că acesta este într-adevăr un mit, deoarece multe rochii de mireasă din China, India, Pakistan și Vietnam sunt roșii, o culoare tradițională ce simbolizează norocul,) căsătoria în galben semnifică rușine față de colegii dvs., căsătoria în verde înseamnă rușine de a fi văzută, căsătoria în roz indică faptul că spiritul tău se va pierde, căsătoria în gri arată că vei merge departe, iar căsătoria în negru, că vei dori să nu fi făcut acel pas.

superstitii nunta

  1. Voalul oferă protecție

În timp ce s-ar putea părea că voalurile sunt depășite în zilele noastre, acestea ar trebui să alunge spiritele rele, conform tradiției romane. Prin ascunderea feței miresei, voalul se presupune că păstrează orice spirite rele cât mai departe de etapa cea nouă a vieții.

  1. Păianjenii aduc noroc

Găsești un păianjen pe rochia de mireasă înainte de a merge la ceremonie? Știu că nu este tot ce ți-ai fi dorit în acel moment, dar, conform legendei englezești, acesta simbolizează de fapt „mult noroc”.

  1. Nu scăpa verighetele

Pentru că vei muri. Se pare că cine scapă primul verigheta din mână, tu sau viitorul soț, acela va fi primul care va muri. Mai bine ignori această superstiție, deoarece te vei gândi doar la acest lucru înainte de ceremonie și nu te vei putea bucura de ea.

7. Spargerea paharelor

În Italia, mulți tineri căsătoriți sparg paharele la intrarea în localul unde urmează să se distreze. De ce? Conform tradiției, numărul cioburilor din sticlă simbolizează numărul anilor de căsnicie la care este predispus cuplul…

  1. Plânsul în ziua nunții

Se presupune că este cu noroc dacă mireasa plânge în ziua nunții ei, deoarece simbolizează faptul că a vărsat toate lacrimile și nu va mai avea ce să verse în timpul căsniciei sale. Așa că să mergi mai departe, chiar dacă ai ochii plini de lacrimi! Doar să te asiguri că ai folosit un rimel rezistent la apă!Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.