Cele mai comune greșeli pe care le fac miresele în ziua nunții - Mireasa Perfecta.ro

Cele mai comune greșeli pe care le fac miresele în ziua nunții

0 Comentarii

Dacă ați crezut că stresul cu planificarea nunții a fost rău, există un capitol cu totul nou după ce spui „Da!”. Nu contează cât de minunată s-a dovedit a fi nunta, multe femei cad în capcana de a face mari „greșeli”. Chiar dacă prietenii voștri sunt în încercarea de a vă preveni că sunteți pe cale să mergeți în jos, nu puteți gândi limpede în acea zi.

Într-o încercare de a preveni miresele în devenire, aici sunt zece greșeli minore sau majore pe care o mireasă le poate face în ziua nunții:

  1. Factura de la florărie brusc s-a dublat peste noapte. Schimbările neașteptate au făcut-o pe mireasă să se confrunte cu niște cheltuieli de ultim moment care au venit din senin. Vorbim despre o durere de cap instantanee!
  2. Nu îi lăsa pe tata și mama sau pe altcineva apropiat și drag să exprime cele mai profunde emoții. Fie că este vorba despre evitarea dungilor de rimel sau pur și simplu doresc ca această zi să fie perfectă, miresele doar doresc să evite confruntările emoționale.
  3. Începe să te gândești sau să vorbești despre modul în care relațiile tale se vor schimba, înainte de ziua cea mare. Cu mama ta, tatăl tău, cele mai bune prietene. Toate aceste emoții au un mod de a se ridica la suprafață în ziua nunții dacă nu le abordezi din zilele anterioare.
  4. Miresele neglijează să discute planul de final și de a obține detalii în scris de la furnizori, iar apoi lipsește ceva ce au vrut cu adevărat, având în loc altceva ce nu au vrut. Din lipsă de comunicare, acesta va fi rezultatul.
  5. Miresele refuză să delege alte persoane în privința proiectelor mari. De aceea sunt ele acolo – pentru a face viața și ziua nunții mai puțin stresante!
  6. Nu ai angajat cu o zi (sau o lună) înainte un coordonator care să sublinieze toate micile detalii pana în ultimul minut sau să facă modificări în ultimul moment. Nu vrei să stai speriată că mama sau domnișoarele de onoare nu vor putea rezolva orice situație care se ivește, pentru că ele au și alte sarcini majore de care trebuie să se ocupe.
  7. Domnișoarele de onoare. Asigură-te că le inviți ca domnișoare de onoare doar pe cele mai bune prietene ale tale, verișoare sau alte rude.
  8. Ai mare grijă la voal. Dacă nu l-ai ales pe cel mai bun, s-ar putea să îți dea bătăi de cap. Dar dacă ceva este în neregulă, cel mai bun lucru pe care îl poți face este să ți-l dai jos.
  9. Perfecțiune. Nu există așa ceva, mai ales într-o zi de nuntă unde există atât de multe personalități și factori în joc. Aproape fiecare mireasă spune despre nunta ei că va decurge cât se poate de bine, fără incidente prea mari.
  10. Cea mai mare greșeală este că nu petreci suficient timp la propria nuntă! Știu că sună ciudat, dar cu doi fotografi și un cameraman, ești trasă în toate direcțiile, toată noaptea. Asigurați-vă că veți captura toate acele momente importante, dar cea mai bună soluție este să vorbiți înaintea nunții cu fotografii să le spuneți că pozele de cuplu le puteți face a doua zi…


Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.