CELE 10 „PORUNCI” CA SĂ AI O CĂSNICIE DE SUCCES - Mireasa Perfecta.ro

CELE 10 „PORUNCI” CA SĂ AI O CĂSNICIE DE SUCCES

0 Comentarii

Nu mai este un secret pentru nimeni că în ziua de astăzi tot mai multe tinere doamne şi domnişoare caută  „reţeta” minune pentru a avea o căsnicie de succes, asta în condiţiile în care rata divorţurilor este într-o continuă creştere.

Vom oferi în continuare un mic ghid cu zece „porunci” ca să aveţi parte de o căsnicie de succes şi să puteţi evita în felul acesta acele mici obiceiuri care duc la destrămare.

  1. ACORDAŢI ATENŢIE ASPECTULUI FIZIC

Chiar dacă pare banal, acest mic detaliu poate conduce la o căsnicie de succes din simplul motiv că soţul va vedea în jurul său femei aranjate şi va fi nevoit să facă anumite comparaţii deloc favorabile pentru soţie. Este suficient să vă rupeţi câteva minute din timpul zilnic pentru a vă aranja şi coafa, chiar şi dacă nu părăsiţi locuinţa.

  1. PRIMIŢI-VĂ SOŢUL ACASĂ CU ZÂMBETUL PE BUZE

Un alt lucru important pentru a vă putea bucura de o căsnicie de succes este să lăsaţi deoparte micile supărări şi tensiuni acumulate de-a lungul zilei la serviciu şi să vă întâmpinaţi soţul cu o vorbă bună. Fiecare are de a face cu stresul zilnic, însă asta nu vă dă dreptul să vă descărcaţi pe partener, pentru că pot apărea din senin certuri inutile care să vă consume căsnicia.

  1. NU REFUZAŢI O INVITAŢIE DIN PARTEA SOŢULUI

Chiar dacă sunteţi obosită, nu refuzaţi invitaţia pe care soţul dumneavoastră v-o oferă atunci când doreşte să ieşiţi în oraş. La un moment dat, acesta poate să inceteze să vă mai roage să îl însoţiţi sau, chiar mai rău, să caute o altă însoţitoare.

  1. ACORDAŢI ATENŢIE PRIETENILOR SĂI

Deşi prietenii soţului nu par a fi o parte importantă a ecuaţiei, ei înseamnă mult pentru soţul dumneavoastră. Este vital să îi consideraţi amicii ca parte din familie şi, în acest fel, să aveţi parte de o căsnicie de succes pentru că niciodată nu trebuie să îl puneţi să aleagă între ei şi voi şi astfel să îl izolaţi de ceea ce îl face fericit.

  1. NU ÎI REFUZAŢI INVITAŢIA DE A FACE SEX

Partea intimă conduce la sudarea relaţiei şi are o importanţă deosebită pentru cel de lângă dumneavoastră. În cazul în care găsiţi de fiecare dată un motiv pentru a nu face sex, la un moment dat el va căuta pe altcineva care să îi satisfacă această dorinţă.

  1. APRECIAȚI-L MAI MULT

Ca să aveți o căsnicie de succes este important, în primul rând, să ştiți să îl apreciați pe omul pe care îl aveți alături. Bărbații sunt deosebit de sensibili la complimente şi contează mult dacă ştiți să vă bucurați și să îl lăudați atunci când face anumite gesturi pentru a vă arăta dragostea pe care v-o poartă.

  1. ŢINEŢI MINTE DATELE IMPORTANTE

Nu este deloc necesar să vă supăraţi pe soţ atunci când uită ziua în care v-aţi cunoscut, ziua logodnei sau aniversarea căsătoriei. Este dovedit ştiinţific faptul că bărbaţii nu sunt atenţi la aceste detalii. Dacă daţi un aer festiv mesei sau pregătiţi o mică surpriză, cu siguranţă că el va aprecia că nu aţi uitat.

  1. ÎNLĂTURAŢI RUTINA

Pentru a avea parte de o căsnicie de succes nu este nevoie ca tot ceea ce faceţi să devină banal. Încercaţi să găsiţi lucruri noi care să vă facă plăcere amândurora şi, de ce nu, să descoperiţi activităţi pe care să le puteţi face împreună.

  1. ACORDAŢI-VĂ LIBERTATE RECIPROC

Multe doamne şi domnişoare consideră că, pentru a avea o căsnicie de succes, este necesar să petreci 24/24 de ore cu partenerul, lucru absolut greşit. Libertatea de care are nevoie fiecare este la fel de importantă ca şi timpul petrecut împreună.

  1. FORMAŢI O ECHIPĂ

Pentru a avea parte de o căsnicie de succes, este nevoie să faceţi parte dintr-o echipă bine organizată. Bineînţeles că întotdeauna vor apărea mici discuţii, dar este mult mai important să ştiţi să le gestionaţi şi să ţineţi cont de fiecare dată de nevoile celuilalt şă să găsiţi calea de mijloc împreună…Loading..
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.