Cel mai frumos cadou i-a salvat căsnicia - Mireasa Perfecta.ro

Cel mai frumos cadou i-a salvat căsnicia

0 Comentarii

Cadourile de nuntă nu sunt întotdeauna ceea ce ne-am dorit, unele din ele putând fi de-a dreptul inutile atunci când un cuplu îşi începe viaţa împreună. Însă sunt şi unele, precum cel primit de o soţie de la mama sa, care au un scop profund, a cărui însemnătate va fi descoperită peste ani.

          La petrecerea de nuntă, o mamă i-a dăruit fiicei sale un cadou mai neobişnuit, şi anume o agendă şi un contract de la o bancă foarte cunoscută. I-a spus fiicei sale că a deschis un cont pe numele lor în care a depus deja suma de 500 RON şi i-a îndemnat pe amândoi să continue să depună bani în acest cont la orice eveniment fericit din viaţa lor. „Cu cât evenimentul este mai special, cu atât să puneți o sumă mai mare de bani. Apoi să vă uitați în urmă, să rememorați momentele plăcute pe care le-ați trăit”, le-a spus mama fetei, iar celor doi le-a plăcut ideea şi au continuat-o ani la rândul:„13 februarie – 500 RON – ziua lui de naștere”, „8 martie – 1500 RON– mărire de salariu pentru doamna casei”, „23 martie – 500 RON– weekend în Praga”, „14 aprilie – 1700 RON– suntem însărcinați!”, „2 iunie – 1500 RON– domnul casei a fost promovat!”, și așa mai departe.

Dar, cu timpul, rutina a început să se instaleze în relaţia celor doi, iar până la certuri şi neînţelegeri de toate felurile nu a fost decât un pas. Discuţiile fiind din ce în ce mai aprinse şi tensiunea crescând pe zi ce trecea, femeia i-a spus într-o zi mamei sale că vrea să divorţeze. Spunându-i că înţelege situaţia, mama a sfătuit-o mai întâi să golească contul şi să folosească banii la ceva frumos, înainte de a porni fiecare pe drumul său. Fiica ei i-a dat dreptate, a luat agenda şi s-a dus la bancă. Dar, în timp ce aştepta la coadă, deschizând agenda, a rememorat cele mai frumoase momente petrecute alături de soţul ei şi a renunţat la idee. Ajunsă acasă, i-a spus acestuia că nu are nevoie de bani şi că este liber să-i cheltuie cum doreşte. Ajuns la bancă, acesta a făcut acelaşi lucru ca nevasta lui, iar când s-a întors acasă, i-a dat acesteia să citească ultimul rând pe care îl scrisese în agendă: „8 decembrie – 5000 RON – ziua în care mi-am dat seama cât de mult te iubesc și câtă fericire mi-ai adus în viață”…

Astfel, un simplu gest, un cadou neaşteptat din partea mamei, a produs efecte dintre cele mai bune peste ani, reuşind să-i salveze fetei sale căsnicia şi familia şi aducându-le astfel aminte celor doi că, în ciuda timpului care trece inevitabil, dragostea este la fel de mare ca la început, iar familia este cea mai importantă în viaţa oricărei persoane.Loading..
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.