Ce rol au domnișoarele de onoare? - Mireasa Perfecta.ro

Ce rol au domnișoarele de onoare?

0 Comentarii

Domnișoarele de onoare au rolul să fie mereu alături de tine în această zi importantă.

Domnișoarele de onoare pot fi chiar prietenele tale cele mai bune, surorile tale sau persoane foarte dragi, important este să fie tinere și necăsătorite.

Indiferent pentru câte domnișoare de onoare optezi și care vor fi acestea, trebuie să știi care este rolul lor.

Te vor însoți să îți cumperi rochia de mireasă

Fie că va fi făcută la comandă, fie vei opta pentru o rochie deja creată, acestea trebuie să fie alături de tine pentru a te susține în a face alegerea corectă. Chiar și accesoriile vor fi alese tot în compania lor.

Sar în ajutorul vostru pentru a stabili împreună cele mai importante detalii

Ele vor fi alături de voi atunci când alegeți invitațiile, restaurantul și toate accesoriile și aranjamentele pentru sală. Vor fi primele persoane care vor veni cu propuneri în ceea ce privește aranjamentele florale, aranjamentele din biserică și tot ceea ce ține de modul în care va fi aranjată sala de petrecere.

Prezența lor este foarte importantă pe parcursul cununiei civile și a celei religioase

Împreună cu cavalerii, acestea vor merge înaintea alaiului de nuntă până la finalizarea ceremoniei civile. În timpul ceremoniei civile vor sta alături de tine, iar pe parcursul celei religioase, undeva alături de nași. Dacă nașii nu sunt cei care vor ține lumânările, responsabilitatea cade în sarcina domnișoarelor.

Sunt principalele „vinovate” de organizarea petrecerii „burlăcițelor”

Dacă vei opta pentru o astfel de petrecere, să fii sigură că nu trebuie să te preocupi tu de organizarea ei. Domnișoarele tale vor lăsa frâu liber imaginației și vor organiza o petrecere pe care nu o s-o uiți pentru tot restul vieții tale.

Vor fi mâna ta de ajutor pentru a îmbrăca rochia de mireasă

Dat fiind faptul că mireasa nu are voie să se privească în oglindă decât înainte de a pleca, domnișoarele de onoare trebuie să se asigure că aceasta este în cea mai bună formă începând de la îmbrăcarea rochiei și până la accesorizare.

Nu trebuie să lase invitații să stea jos și sunt primele care-i întâmpină

Domnișoarele de onoare trebuie să primească invitații la intrarea în sala de petrecere și te vor ajuta să-i întâmpini așa cum se cuvine.

Pe parcursul petrecerii sunt aproape obligate să ridice lumea în picioare și să asigure o atmosferă plină de bună dispoziție. Sunt primele care trebuie să „invadeze” ringul de dans și care nu au voie să obosească pe parcursul serii. Într-un cuvânt, acestea sunt sufletul petrecerii.

Te vor însoți oriunde este nevoie

Ele sunt singurele persoane care au voie să fie lângă tine de la începutul pregătirilor și până la finalul nunții. Nu trebuie să fie asemenea unor detectivi particulari; dacă nu vrei să fie prezente lângă tine non-stop, nu sunt obligate să facă acest lucru, însă trebuie să fie primele care să îți sară în ajutor dacă vei avea nevoie…

Rolul domnișoarelor de onoare este acela de a fi mereu alături de mireasă și de a se asigura că totul decurge conform planului. Ele te vor sprijini, te vor încuraja și vor fi singurele persoane alături de care te vei simți în largul tău.

[widget id="rssimages-7"]