Ce înseamnă când te visezi mireasă? - Mireasa Perfecta.ro

Ce înseamnă când te visezi mireasă?

0 Comentarii

Când te visezi mireasă semnifică faptul că și relația în care ești implicată în viața reală este una armonioasă și împlinită. Dacă e să trecem la o abordare mai detaliată, poate însemna și faptul că ești deja pregătită să te căsătorești, însă nu ești conștientă de acest lucru.

Dacă te visezi o mireasă nefericită

Este foarte probabil ca viața ta să fie plină de dezamăgiri și evenimente mai puțin plăcute. Fie este vorba de o relație care nu funcționează așa cum ar trebui, fie ai parte de conflicte cu membrii familiei tale, acestea fiind cauzate de relația pe care o ai la momentul respectiv.

Ar fi bine în acest caz să acorzi mare atenție problemelor cu care te confrunți și să vezi cum ai putea să te scapi de acestea.

Semnificații în tradiția populară

Conform tradiției populare, dacă te visezi mireasă, acest lucru nu poate fi decât un semn rău. Dacă ești deja căsătorită, pot apărea probleme de înțelegere, conflicte și certuri sau chiar unele probleme care pot afecta atât sănătatea ta, cât și pe cea a soțului tău.

Dacă visezi pe altcineva mireasă, este posibil ca acest lucru să fie din cauza faptului că te simți neglijată, nu ai parte de aprecierea celor din jur sau ceva nu merge așa cum ar trebui să meargă.

Semnificații din tradițiile popoarelor europene

Europenii creștini susțin faptul că atunci când o femeie se visează în postura de mireasă și este atrasă de bijuteriile pe care le poartă, acest lucru semnifică faptul că aceasta va avea parte de un câștig sau se va bucura de un eveniment care va avea loc în familia ei.

Dacă atenția ta este îndreptată spre rochie, este foarte posibil ca pe viitor să ai parte de mai mulți bani, împliniri în viața personală sau poți fi chiar moștenitoarea averii unei persoane cunoscute.

Semnificații din tradițiile popoarelor arabe

Arabii suțin faptul că atunci când te visezi mireasă, în special una care dansează și este binedispusă, în viața reală vei avea parte foarte curând de căsătorie. Dacă totuși nu ești tu cea care se pregătește de nuntă, cu siguranță una dintre cunoștințele tale o va face.

Semnificații bazate pe spusele specialiștilor

Dacă e să ne bazăm pe ceea ce spun specialiștii, mireasa în vis simbolizează un eventual parteneriat, implicarea într-un proiect sau o colaborare.

Alte semnificații

Mireasă care este scoasă pe ușă. Acest lucru cu siguranță nu este unul bun și poate însemna chiar moartea cuiva.

Rochia de mireasă. Este un simbol al stabilității și dorinței de a face parte dintr-un colectiv, de a te angaja în derularea unei anumite activități sau implicarea într-o relație.

Buchetul de mireasă. Dacă arunci buchetul, este foarte posibil să ai parte de un pretendent, iar dacă ești tu cea care prinde buchetul, vei avea parte de o surpriză plăcută venită din partea partenerului tău…

Semnificațiile sunt destul de numeroase și pot fi interpretate foarte diferit de la o persoană la alta. Cu toate acestea, și inconștientul persoanei care se visează mireasă joacă un rol important în tot acest proces al interpretării.Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.