Ce cadouri să oferim la cununia civilă? - Mireasa Perfecta.ro

Ce cadouri să oferim la cununia civilă?

0 Comentarii

Dilema principală ca invitați este ce cadouri să oferim la cununia civilă. Fiecare îşi doreşte să fie original şi să surprindă în mod plăcut mirii, dar, în acelaşi timp, să ofere şi lucruri folositoare. Pe lângă nelipsitele flori şi urările de bine, invitaţii vin fiecare cu niște cadouri care mai de care mai inspirate sau mai puţin inspirate. Iată câteva sfaturi cu privire la ce cadouri putem oferi la cununia civilă.

Obiecte utile pentru casă

Ştim cu toţii de cât de multe lucruri avem nevoie mai ales în momentul în care ne mutăm într-o casă nouă. Tocmai de aceea, putem să fim inspiraţi în momentul în care oferim cadouri la cununia civilă proaspeţilor căsătoriţi. Cu siguranţă se vor bucura de niște obiecte pe care le pot folosi în noua lor locuinţă. Cadourile recomandate sunt obiecte de trebuinţă zilnică, de exemplu un călcător de haine, aspirator, ornamente pentru grădină sau pentru interiorul casei şi orice credem noi că vor avea nevoie mirii în noua etapă din viaţa lor. Putem chiar să ne punem de comun acord cu alţi invitaţi pe care îi cunoaştem şi să oferim cadouri de acest gen mai mari, pentru a-i scuti pe însurăţei de cheltuieli. Dacă avem prieteni dispuşi să colaboreze cu noi, putem chiar să oferim un frigider, un aragaz sau un televizor. Mirii vor aprecia cu siguranţă gestul şi se vor bucura de faptul că au scăpat de cumpărat anumite obiecte indispensabile într-o locuinţă.

Cadouri de neuitat

Dacă suntem dispuşi să cheltuim ceva mai mult pe cadoul pe care dorim să îl oferim mirilor, putem trece chiar la soluţii mai inspirate care vor fi cu siguranţă pe placul celor doi. O vacanţă cu toate cheltuielile incluse va fi cu siguranţă un cadou mai mult decât apreciat de cei care au ales să îşi unească destinele. Indiferent de locul în care rezervăm vacanţa pentru miri este important să alegem date potrivite, aşa că va fi nevoie să ştim exact când anume sunt liberi cei doi. Astfel, ne vom asigura că se pot bucura de cadoul nostru. De asemenea, dacă dorim să oferim un astfel de cadou trebuie să nu lăsăm nimic în grija lor, aşa că se recomandă să căutăm oferte all-inclusive pentru a-i scuti pe miri de orice efort, ca să se poată bucura cu adevărat de zilele libere.

La petrecerea de după cununia civilă putem veni cu niște cadouri care mai de care mai inspirate. De exemplu, dacă ştim că unul dintre miri sau chiar amândoi au un artist preferat, ar fi un cadou extrem de frumos să complotăm cu invitaţii şi să îl aducem la petrecere. Acesta va fi cu siguranţă un gest pe care cei doi nu îl vor uita niciodată şi ne vor fi mereu recunoscători pentru că am contribuit la fericirea lor într-o zi atât de specială…

Indiferent de cadoul pe care dorim să îl facem la cununia civilă, cel mai important lucru este să fim siguri că va fi pe placul mirilor. De asemenea, ideal ar fi ca în acel cadou să îmbinăm utilul cu plăcutul şi să renunţăm la cadourile atât de comune cum sunt torturile sau seturile de pahare.Loading..
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.