Ce cadou trebuie să luăm nașilor și când trebuie să îl dăm - Mireasa Perfecta.ro

Ce cadou trebuie să luăm nașilor și când trebuie să îl dăm

0 Comentarii

Nașii sunt martorii jurămintelor pe care le fac viitorii soți, sunt persoane deosebit de importante, fără de care o cununie nu se poate ține, de aceea este foarte important să alegeți cadoul potrivit pe care să îl oferiți.

Pe lângă faptul că ei vor „închina” o sumă destul de mare la nunta voastră, fiind practic obligați din punct de vedere spiritual să facă acest lucru, ei vor trebui să vă fie aproape în momentele grele, să vă sfătuiască în luarea deciziilor importante, să vă ajute ori de câte ori veți avea nevoie de ajutorul lor. Astfel, pentru a le oferi un cadou nașilor trebuie să îi și cunoașteți cât de cât.  Nu oferiți cadouri din obligație și căutați să alegeți ceva practic, ceva de care s-ar putea folosi pe o perioadă mai îndelungată. Acum depinde și de bugetul pe care îl dețineți. Informați-vă cu privire la ceea ce le lipsește din casă, ce li s-a stricat sau chiar ce și-ar dori. Dacă într-adevăr rămâneți în pană de idei, întrebați-i ce își doresc.

Un alt aspect este momentul când doriți să le dăruiți. Puteți să o faceți atunci când se „închină” acea sumă de bani, înainte de nuntă sau după. Nu e o obligație să o faceți în văzul tuturor. Mulți obișnuiesc după nuntă, pentru a vedea mai întâi suma de bani care le este „închinată” de aceștia. Dar totuși nu ar trebui să țineți cont de acest aspect, ci să dăruiți din inimă ceea ce le cumpărați, în funcție de banii pe care îi aveți. Dar dacă nu îi știți prea bine, mai jos veți găsi câteva idei referitoare la cadourile pe care le puteți da:

  1. Set de pahare de vin din cristal și o fructieră din același material. Important este ca materialul să fie cât mai rezistent, dar și de bună calitate. Nu te poți duce cu plastic, de exemplu.
  2. O ramă foto digitală în care să fie salvate și pozele de la nunta voastră.
  3. O plasmă.
  4. O icoană placată cu argint – dacă știți că sunt credincioși.
  5. Set de veselă (pentru cafea, farfurii, boluri sau orice altceva ce le vor folosi în casă).
  6. Ceasuri de mână dacă nu le plac obiectele electrocasnice sau în general casnice sau dacă nu le lipsește nimic altceva. La fel ar fi și cu un set de bijuterii pentru ea și un portofel pentru el.
  7. Sistem home cinema dacă sunt mai petrecăreți din fire.
  8. Mașină de spălat vase, dacă dețin un loc unde să o țină și sunt mai tot timpul pe fugă, neavând prea mult timp alocat spălării vaselor.
  9. Chiar și o mașină de spălat hainele, dacă știți că cea pe care o au e cu probleme.
  10. Robot de bucătărie, pentru a facilita munca nașei.

Nu ezitați să îi ascultați, pentru a vedea ce le lipsește, chiar să îi întrebați pe cei apropiați lor…

Nu uitați că vă alegeți nașii pentru o viață întreagă, de aceea să nu o faceți în grabă, la fel va fi și cu cadourile. Majoritatea obișnuiesc să le ofere în noaptea nunții, atunci când dă fiecare după bunul plac o sumă mai mare sau mai mică de bani. Dar nu doar atunci veți putea să le oferiți ceva, oricând simțiți nevoia nu ezitați să o faceți!Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.