Ce buget trebuie să alocăm pentru formație și fotograf - Mireasa Perfecta.ro

Ce buget trebuie să alocăm pentru formație și fotograf

0 Comentarii

Pentru un bun management al bugetului alocat nunții, mirii sunt sfătuiți să își treacă dorințele pe o foaie de hârtie și să decidă ce este mult mai important. În cadrul nunții, fotograful și muzica sunt unele dintre cele mai preocupante treburi de rezolvat și fără de care nu se poate face nunta.

Organizarea unei nunți presupune întotdeauna o mare alergătură atât din partea mirilor, cât și a celor apropiați (familia și nașii). Cum majoritatea cuplurilor sunt la început de drum, nu știu exact ce anume contează cel mai mult la o nuntă: rochia de mireasă, costumul mirelui, meniul, pozele sau muzica? Ei bine, au loc multe discuții pe aceste teme.

Mulți tineri își doresc să își păstreze cât mai mult amintirile din ziua nunții și să revadă principalele momente și poate chiar să retrăiască clipa în sine. De aceea, tinerii miri trebuie să fie atenți și să consulte mai mulți fotografi specializați pentru astfel de evenimente. Pot chiar să vizualizeze unele poze de-ale fotografilor și să discute despre serviciile pe care le oferă. De asemenea, mirii își pot dori să aibă parte și de filmări din timpul nunții. Această parte mai implică alte costuri destul de mari, ținând cont dacă este vorba doar de un singur cameraman care este responsabil cu filmarea, dar și de montarea înregistrărilor.

pret fotograf nunta

În orice caz, cei mai mulți dintre miri pun accentul pe fotografii. Își doresc ca fotografiile lor să fie cât mai reușite, cât mai aproape de sentimentele acelei zile și pe care să le privească cu drag în anii ce vor veni. Unii însurăței aleg ca mărturii să le ofere invitaților câte o poză pe care o fac la începutul nunții cu ei, astfel încât pe parcursul nopții, invitații să le și primească. Asta bineînțeles că va fi un cost suplimentar.

În plus, de cele mai multe ori, mirii vor să realizeze acea ședință foto specială chiar în ziua nunții, dar uneori vremea poate pune obstacole și este necesară amânarea ei. Mare atenție, unii fotografii pot taxa în plus această deplasare! Negocierea pentru orice serviciu pe care îl oferă și previzualizarea unor posibile nereușite este bine să fie apreciată încă de la început, astfel se vor evita discuții/certuri inutile. Un fotograf poate taxa serviciile sale pornind de la 1000 de lei, până spre 2000-5000 de lei. A nu se uita și de filmarea care este altă discuție. Dacă apelați la o echipă care vă asigură ambele servicii, este cu atât mai bine.

Locația, meniul, fotograful, totul este pus la punct, însă mai rămâne ceva: muzica. Aceasta este o parte must-have la o nuntă. Dacă este muzică bună și invitații se vor distra pe cinste. De aceea, încă din vechi timpuri, miri de-a rândul au preferat să apeleze la o formație muzicală specializată, să le ofere invitațiilor muzică live, dar și de calitate. O astfel de formație poate varia ca preț în funcție de mai mulți factori: locație, durată, preferințe etc. Per total, o formație, în urma negocierilor, poate costa de la 300 euro, până la 1500 euro…

O recomandare pentru tinerii ce urmează să își întemeieze o familie și ei sunt cei care își organizează nunta: este ok dacă participă la mai multe târguri de nunți. Acolo vor găsi o gamă largă de servicii de la rochii de mireasă, flori, invitații, fotograf și multe altele. Succes!Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.