Când se fac nunți în 2017 - Mireasa Perfecta.ro

Când se fac nunți în 2017

0 Comentarii

Știm cu toți foarte bine că nunta reprezintă cel mai important eveniment din viața unei femei, acel moment unic în care se îmbracă în mireasă devenind cea mai frumoasă femeie din sală, drept pentru care noi venim cu sfaturi utile pentru ați putea organiza nunta cât mai bine posibil.

Nunta reprezintă acel moment unic din viața noastră când ne adunăm familia, rudele, prietenii și colegii să sărbătorească alături de noi faptul că ne-am găsit iubirea vieții noastre și că urmează să ne întemeiem o familie, bazată pe DRAGOSTE, RESPECT, ÎNCREDERE și ARMONIE.

Pentru norocoasele care și-au găsit prințul pe cal alb, sufletul pereche, noi venim in ajutor.

In primul rând, e bine de știut perioadele in care NU se oficializează nunțile:

  • În zilele de post din an;
  • În zilele Praznicelor: 1-2 februarie; 24-25 mai; 3-5 iunie, 15 august;
  • În săptămâna 19 februarie – 25 februarie;
  • În postul Paștelui: 26 februarie – 16 aprilie;
  • În săptămâna luminată: 17 aprilie – 23 aprilie;
  • În postul Sfinților Apostoli Petru și Pavel: 12 iunie – 28 iunie;
  • În postul Adormirii Maicii Domnului: 1 august – 15 august;
  • În postul Nașterii Domnului: 14 noiembrie – 24 decembrie;
  • În perioada de la Crăciun la Bobotează: 25 decembrie – 6 ianuarie.

Odată ce știm când nu avem voie, ne putem uita pe calendar să vedem perioadele libere. Lunile cele mai propice pentru nuntă sunt: mai, iunie, iulie, august, septembrie și octombrie, cu unele excepții precizate mai sus.

Nu uita să faci rezervările din timp, nu ai dori probleme cu sala, fotograful, muzica, filmarea, cununia civilă și religioasă.

Un alt aspect important este cel strâns legat de felul in care vom arăta ca mirese, rochia are cea mai mare însemnătate, trebuie să fie rochia visurilor noastre, să ne facă să ne simțim speciale și să ne avantajeze din toate punctele de vedere. Suntem norocoase că avem o varietate mare de modele din care putem alege.

Pantofii sunt și ei extrem de importanți, trebuie să fie de un alb impecabil, eleganți și pe cât posibil de comozi.

Machiajul trebuie să fie și el deosebit, menit să ne pună in evidență frumusețea, iar părul trebuie să arate impecabil și să reziste o noapte întreagă de dans și voie bună.

Nașii, părinții spirituali ai noului cuplu, ar fi bine să fie oameni apropiați sufletului vostru, oameni maturi și familiști, adevărate exemple de urmat, persoane care să vă fie alături, să se bucure și să celebreze evenimentele importante din viața ta și a viitorului tău soț.

Încă un aspect important care ține de tradițiile noastre românești atât de frumoase și bine păstrate de strămoșii noștri: nu uita să respecți măcar o parte din ele, astea sunt diferite de la o zonă la alta.

Luna de miere este un subiect interesant, aceasta trebuie să aibă loc într-o destinație de vis, în care să te relaxezi și bucuri alături de partenerul tău în calitate de soț și soție; de asemenea, e necesar să vă reprezinte pe amândoi, așa că puteți opta și pentru mai multe destinații, pentru a avea parte de tot ce este mai frumos…

Noi vă dorim de pe acum casă de piatră și copii minunați!Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.