Așa arată cea mai extravagantă nuntă din Rusia - Mireasa Perfecta.ro

Așa arată cea mai extravagantă nuntă din Rusia

0 Comentarii

Madina Shokirova este fiica magnatului Ilhom Shokirov și a avut parte de o nuntă ca în povești. Aceasta a avut loc la Moscova și a fost intens mediatizată datorită luxului întâlnit la acest eveniment.

Aceasta a fost considerată una din cele mai extravagante nunți ale anului, petrecerea având loc în cel mai luxos hotel din Moscova. Mireasa a avut o rochie superbă, creată de designerul Ralph & Russo și a costat 650.000 de dolari. Aceasta avea broderii de argint, sute de perle, cristale Swarovski și multe alte pietre prețioase.

Așa arată cea mai extravagantă nuntă din Rusia

Cei doi miri au avut parte de un tort spectaculos ce avea o înălțime de trei metri. La nuntă au fost prezenți 900 de invitați și mulți artiști ruși care au fost plătiți cu 480.000 de dolari. Costurile întregului eveniment au depășit suma de 1.000.000 de dolari.

Petrecerea „burlăcițelor” de care a avut parte Madina a avut loc în Marbella, Spania, unde ea și prietenele ei au ajuns cu un avion privat, mai târziu petrecând și într-un restaurant din Rusia…

Tatăl miresei deține cel mai luxos hotel din capitala Uzbekistanului, Tashkent, 65% din cel mai mare centru comercial tot din această țară, dar și câteva hoteluri din Moscova.

Așa arată cea mai extravagantă nuntă din Rusia4

[widget id="rssimages-7"]