Ambiţie nemărginită pentru a fi mireasa perfectă - Mireasa Perfecta.ro

Ambiţie nemărginită pentru a fi mireasa perfectă

0 Comentarii

,,Dacă vrei, poţi!” este o veche zicală românească, ce se potriveşte de minune unei tinere care a reuşit performanţa de a slăbi 63 de kilograme într-un singur an, pentru a avea nunta la care a visat de mică.

 Jennifer Ginley, o britanică din Liverpool, a avut încă din adolescenţă probleme legate de greutate, însă şi-a dat seama de adevărata dimensiune a problemei în urma unei vacanţe în Florida. Cum acest lucru coincidea cu momentul mult visat întreaga viaţă, şi anume acela în care urma să poarte pentru prima dată rochia de mireasă, tânăra şi-a rugat iubitul să amâne cererea în căsătorie un an de zile, timp în care şi-a dedicat toate eforturile unui singur scop: acela de a slăbi şi a fi mireasa perfectă în ziua nunţii sale.

Astfel, Jennifer a început cea mai dură luptă din viaţa sa, din care dorea să iasă cu orice scop învingătoare, aşa că a adoptat un stil de viaţă mai sănătos şi a făcut unele schimbări în alimentaţia sa, fără însă să urmeze o dietă strictă. Femeia a exclus din alimentaţia sa alimentele dăunătoare, precum dulciurile şi fast food-ul şi a introdus unele care să o ajute să slăbească şi să se simtă mai bine în pielea sa, precum fructele şi legumele. Consumul unei mari cantităţi zilnice de apă, pentru hidratarea optimă, şi sportul adaptat nevoilor sale au fost decisive în acest sens. Cu spijinul celor apropiaţi şi o determinare rar întâlnită, a reuşit să slăbească pe parcursul unui an jumătate din greutatea iniţială de 120 de kilograme, cu dieta Dukan, la îndemâna oricui, dar care necesită o ambiţie extrem de mare.

În urma succesului său, Jennifer se pregăteşte acum de ziua cea mare, în care va îmbrăca rochia de mireasă pe care a visat-o. În plus, a devenit un model de urmat pentru milioane de tinere din întreaga lume, care se luptă cu probleme asemănătoare şi care au găsit o sursă de inspiraţie în povestea sa. După participarea la un concurs de miss pentru tinere cu probleme de greutate, femeia a câştigat locul I, precum şi numeroşi fani pe Instagram, peste 171.000, care doresc să-i afle secretele care au ajutat-o să-şi schimbe cu adevărat viaţa…

Atunci când visurile noastre sunt suficient de mari şi dorinţa de a schimba ceva în bine este mai puternică decât impedimentele minore care ne apar în cale, vom reuşi, cu o ambiţie vecină cu încăpăţânarea, să ne atingem obiectivele şi să reuşim ceea ce pentru mulţi ar putea părea imposibil. Jennifer este exemplul ideal că determinarea şi motivaţia solidă fac uneori minuni şi pot fi imboldul necesar şi pentru cei din jur de a avea viaţa mult visată. Cel mai important lucru este să nu renunţăm niciodată la visurile noastre şi să facem tot ce ne stă în puteri pentru a ni le îndeplini, trecând peste orice obstacole care ne apar în cale şi peste momentele de cumpănă, care ne-ar putea face să renunţăm. Rezultatele finale vor fi, cu siguranţă, pe măsura eforturilor noastre!

[widget id="rssimages-7"]