Alegerea domnisoarelor de onoare - Mireasa Perfecta.ro

Alegerea domnisoarelor de onoare

0 Comentarii

Pregatirea nuntii este o chestiune tare complicata. Trebuie sa actionati cu mare grija, daca vreti sa fiți linistiti nu numai la nunta, ci si in anii ce vor urma!

Sa alegi pe cine sa implici sau nu in nunta este o adevarata provocare. Cu atatia membri ai familiei sau prieteni care mizeaza pe faptul ca ii veti solicita, este imposibil sa scapati fara sa suparati pe careva! Dar aceasta ar trebui sa fie ziua voastra, nu a lor, nu? Asadar, relaxati-va. Asezati-va lucrurile in ordine si tratati-le ca atare.

Principala intrebare este: cati oameni va sunt necesari si la ce? De exemplu, trebuie sa va alegeti domnisoarele de onoare, care, in nici un caz nu pot fi mai multe de 12. Trebuie sa fie si o domnisoara de onoare mai speciala, un fel de domnisoara personala de onoare, care sa le coordoneze pe celelalte.

Este o sarcina grea sa incerci sa ii impaci pe toti. Incepe cu surorile sau cumnatele ori, dupa caz, cu nepoatele si verisoarele adolescente sau mai mari. Nu uita de sora sau cumnata mirelui tau, pentru ca trebuie sa iei in calcul si noile tale rude. Prietena sau prietenele tale cele mai bune trebuie sa se regaseasca si ele pe lista. Daca sunt prea multe, atunci e clar ca trebuie sa gasesti niste criterii transparente si sa te opresti numai asupra catorva nume. Aici depinde de la caz la caz.

domnisoare de onoare

Dupa ce vei fi terminat cu alegerea numelor, trebuie sa treci la stabilirea sarcinilor fiecareia. Daca in cazul domnisoarei de onoare rolul este mai mult decat evident, cu pregatirea petrecerii burlacitelor, de exemplu, urmata de intregul ajutor din ziua nuntii, in cazul celorlalte trebuie sa aveti in vedere impartirea stricta a treburilor.

Voi stabiliti ajutoarele, dar oare ele vor sa va fie domnisoare de onoare? Daca una dintre ele locuieste mult prea departe sau daca tocmai si-a pierdut slujba ori s-a despartit de curand, atunci e clar ca trebuie sa aveti un plan de rezerva si, in niciun caz sa va suparati daca raspunsul lor va fi „nu’’. De aceea, daca sunteti mai sensibile, adresati-le marea intrebare in scris: bilete, scrisori, e-mailuri.

In cartea sa intitulata „Cum sa aveti nunta dorita’’, Danielle Claro indeamna la empatia fata de problemele unor domnisoare de onoare propuse. Unele dintre ele se vor simti poate presate de timp, probleme personale sau bani. Daca va permiteti si vreti sa acoperiti voi cheltuielile, incercati sa o faceti cu cat mai multa diplomatie, pentru a nu leza demnitatea acestora. Cereti-le parerea mai intai si decideti in functie de raspunsul primit…

Nunta trebuie sa fie un moment special, de innodare si reinnodare a legaturilor, nu un moment al supararilor si al frustrarilor, indiferent din ce parte.Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.