Aceste superstiții îți spun când te vei mărita - Mireasa Perfecta.ro

Aceste superstiții îți spun când te vei mărita

0 Comentarii

Se crede că unele superstiții prezic momentul în care va avea loc nunta. În continuare vă vom prezenta cele mai interesante superstiții care îți spun când te vei căsători.

 1. Atunci când consumi cireșe, pune sâmburii într-un vas și numără-i la sfârșit în modul: anul acesta, anul viitor, cândva, niciodată. Ce vei rosti la ultimul sâmbure îți va spune când te vei căsători.
 2. Această superstiție implică, din nou, sâmburii de cireșe. Strânge mai mulți sâmburi între degete și încearcă să îi arunci pe tavan. Dacă reușești să atingi din prima încercare tavanul, nunta ta este aproape.
 3. Atunci când o femeie singură doarme cu o bucățică de tort de nuntă sub pernă își va visa alesul.
 4. Dacă deschizi o umbrelă în casă, vei avea ghinion și este posibil să nu îți mai găsești alesul niciodată. Același lucru îl pățești și dacă treci sub o scară sau dacă trece cineva cu o mătură peste piciorul tău în momentul în care face curățenie.
 5. Dacă o femeie singură servește ceva pe o tavă, atunci când aceasta se golește trebuie întoarsă în poziția inițială. Dacă nu se întâmplă acest lucru, nu se va mai mărita niciodată.
 6. Dacă în momentul în care faci cunoștință sau dai noroc cu mai multe persoane se intersectează două sau mai multe strângeri de mână, una dintre persoanele care au dat noroc se va căsători în curând.
 7. O superstiție spune că dacă o pisică își spală fața cu lăbuțele într-o încăpere în care sunt mai multe persoane, prima persoană la care aceasta se uită atunci când a terminat ritualul va fi prima care se va căsători din acel grup.
 8. Se spune că atunci când visezi un trifoi cu patru foi sigur te vei căsători în curând și vei avea o căsnicie foarte fericită.
 9. O altă superstiție spune că un om din casă se va căsători în curând atunci când în încăpere zboară un fluture.
 10. Se spune că dacă te așezi în fața colțului mesei nu te vei căsători în următorii șapte ani.
 11. Dacă arunci un măr într-o apă curgătoare în prima zi din noul an te vei căsători în anul respectiv.
 12. Conform unei tradiții vechi, mireasa trebuie să semneze pe talpa pantofilor domnișoarelor de onoare. La sfârșitul petrecerii, cea cu numele cel mai șters va fi următoarea care se va mărita.
 13. Mai multe femei ce se strâng în jurul unei gâște legate la ochi pot afla cât de repede vor avea parte de o nuntă ca în povești. Prima care este atinsă de gâscă va fi și prima care se va mărita.
 14. Nunta este prevestită și de două lingurițe care sunt puse accidental pe o farfurie de ceai sau cea căreia i se oferă farfuria se va căsători de două ori în decursul vieții…
 15. Atunci când se servesc prăjituri la ceai, dacă iei ultima bucățică de prăjitură vei fi prima care se va mărita din acel grup.
[widget id="rssimages-7"]