9 lucruri pe care trebuie sa le luati in considerare cand va alegeti domnisoarele de onoare - Mireasa Perfecta.ro

9 lucruri pe care trebuie sa le luati in considerare cand va alegeti domnisoarele de onoare

0 Comentarii

Daca sunteti ca majoritatea mireselor, odata ce va logoditi, nu mai puteti astepta pana sa adresati intrebarea hotaratoare si celor mai bune prietene. Este de-a dreptul foarte incitant! Insa, inainte sa incepeti sa va ganditi la diferite metode prin care sa le intrebati, ganditi-va daca ati facut cele mai bune alegeri.

Mai jos va vom prezenta care sunt cele noua lucruri pe care miresele uita deseori sa le ia in considerare despre viitoarele domnisoare de onoare.

  1. Cheltuieli si indatoriri

In momentul in care va doriti o nunta mare cu multi invitati, trebuie sa va ganditi ca si sarcinile vor fi din ce in ce mai multe, iar portofelul, mai larg deschis. Trebuie sa platiti pentru flori, cadouri, programari la salon, pranzul din ziua nuntii, cinele in care se vor face repetitii pentru nunta si alte un milion de lucruri la care nici nu v-ati fi gandit.

  1. Programul zilei celei mari

Daca nu sunteti o persoana matinala si nu va incanta ideea trezirii cu noaptea in cap pentru a merge sa va faceti unghiile, parul si machiajul, ar trebui sa va reganditi asupra numarului domnisoarelor de onoare. De asemenea, toate trebuie sa aiba aceeasi zi libera si trebuie sa aveti la dispozitie cat mai multi stilisti, chiar de la ora 7:00.

  1. Fotografiile

Si nu, nu ne referim aici la vizual, la cum ati arata inconjurati de foarte multi prieteni, deoarece este ceva ce si-ar dori fiecare persoana insa trebuie sa va ganditi la faptul ca un grup mare poate fi destul de greu de “stapanit”. Este dificil sa-i faceti pe toti sa stea locului intr-un anumit cadru, sa nu se miste sau sa vina la ora stabilita, deoarece fiecare poate avea cate o problema existentiala si dumneavoastra veti fi cea mai stresata. De asemenea, este o adevarata aventura pentru fotograf sa surprinda emotiile zilei cand pozele de grup arata ca o armata de 20 persoane.

  1. Spatiul

In locul in care se tine ceremonia exista o camera in care sa incapa toate fetele? Daca nu, un plan de bataie este mai mult decat binevenit. Imaginati-va si momentul in care se ajunge la altar. Este un caz real in care viitoarea mireasa avea 16 domnisoare de onoare si acestea nu mai incapeau in fata. Aceasta a fost nevoita sa faca rearanjari in ziua nuntii.

  1. Marimea nuntii

Un mecanism bun la care ar trebui sa va ganditi este acela in care sa aveti o domnisoara de onoare la 20 de invitati. Ce depaseste acest numar, poate crea o adevarata disproportionalitate a grupului. Cand marimea nuntii, petrecerii, este una mai mare, se va simti ca si cum unii invitati vor fi lasati pe dinafara.

  1. Drama

Ganditi-va de doua ori inainte de a va invita prietenele mai depresive in a fi domnisoare de onoare. Bineinteles ca vor fi mai mult decat calcate pe nervi la inceput, dar este mult mai bine sa evitati dinainte o asemenea drama decat unele scene facute in ziua nuntii.

  1. Haosul

Nu conteaza cat de linistiti sunt prietenii dumneavoastra, insa mai multe domnisoare de onoare intr-o singura camera pot crea o adevarata tensiune si energie negativa. Din aceasta cauza, se recomanda sa va puneti la cale un plan de evadare daca va doriti o nunta foarte mare.

  1. Ce va doriti?

Daca nu aveti o legatura foarte stransa cu viitoarea cumnata, nu trebuie sa o invitati neaparat sa va fie domnisoara de onoare. In loc sa va simtiti constransa in aceasta situatie, mai bine alegeti in locul ei o prietena foarte buna. De asemenea, puteti incerca sa ii dati alt rol important in cadrul nuntii, precum cititul unui discurs in timpul ceremoniei…

  1. Ce-si doreste si el?

In timp ce un numar inegal de cavaleri si domnisoare este in regula, sa va intrebati in stanga si-n dreapta prietenele daca doresc sa se mai afilieze, nu este deloc ok. Inainte de toate, puneti-va de acord cu mirele pentru a vedea daca va aflati pe aceeasi lungime de unda. Poate el isi doreste o nunta cat mai restransa.

[widget id="rssimages-7"]