8 modalități ca nunta ta să pară extravagantă - Mireasa Perfecta.ro

8 modalități ca nunta ta să pară extravagantă

0 Comentarii

Pentru a avea o nuntă extravagantă, trebuie să apelezi la câteva trucuri care nu dau niciodată greș. Nu este de ajuns să porți o rochie imensă și sofisticată pentru ca nunta ta să fie una cu adevărat extravagantă. În continuare, vă vom prezenta opt trucuri pe care trebuie să le aplici pentru ca nunta voastră să fie una cu adevărat remarcabilă.

  1. Optează pentru o rochie colorată

Da, rochiile colorate sunt ieșite din comun și, deoarece miresele nu prea optează pentru acestea, ai putea să ieși în evidență dacă ai face acest lucru. Uită de rochia albă și alege una roșie sau mov. Nu vei trece neobservată și vei întoarce toate privirile!

  1. Restaurant cu candelabre

Chiar dacă ai opta pentru un restaurant foarte scump, lipsa candelabrelor imense ar putea diminua extravaganța nunții tale. Candelabrele opulente atrag toate privirile și te duc cu gândul la regalitate. Din aceste motive, ar trebui să fii atentă atunci când pleci în căutarea restaurantului.

  1. Detaliile aurii

În ultimul timp, auriul este la modă, dar aduce și o notă de extravaganță. De aceea ar fi indicat să alegi cât mai multe decorațiuni cu detalii aurii. Acest lucra va fi remarcat imediat.

nunta ta să pară extravagantă 2

  1. Buchetele de flori albe

Atât mireasa, cât și decorul ar trebui să aibă doar flori albe. Acestea simbolizează eleganța, iar cu câteva detalii aurii pot deveni cu adevărat extravagante, fără să deranjeze privitorul. Vor fi imediat remarcate și lăudate.

  1. Mirele trebuie să renunțe la costumul negru

Pentru a avea o nuntă extravagantă, mirele ar trebui să renunțe la cunoscutul costum negru. Nici unul alb nu ar fi foarte plăcut, dar se recomandă să alegeți un costum vișiniu sau albastru. Veți ieși imediat în evidență și veți avea o eleganță aparte!

  1. Mărturiile

Optați pentru niște mărturii mai ieșite din comun. Orice deține metal auriu și pietre arată extravagant și de aceea este indicat să cercetați bine piața înainte de a achiziționa ceva.

  1. Candy bar

În niciun caz nu ar trebui să uitați de candy bar. Încercați să îl faceți cât mai colorat, plin de macaroons și de mousse-uri de ciocolată. Nu veți putea da greș cu așa ceva!

  1. Dansul mirilor

Optați pentru un decor mai neobișnuit pentru dansul mirilor. Folosiți baloane de săpun, o scenă de sticlă și alte detalii care se potrivesc cu decorul sălii…

 Loading..
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.