10 idei originale pentru aranjamentele de la nuntă - Mireasa Perfecta.ro

10 idei originale pentru aranjamentele de la nuntă

0 Comentarii

Aranjamentele alese atunci când îți organizezi nunta sunt cu siguranță elementele-cheie și primele care vor atrage atenția invitaților atunci când invitații vor intra în sală.

Aceste aranjamente se regăsesc atât pe masa de prezidiu (masa mirilor și a nașilor), cât și pe cele ale invitaților și peste tot prin sală. Iată zece idei originale de aranjamente dintre care ai putea opta pentru o nuntă de vis:

  1. Aranjamentul floral pentru masa de prezidiu

Acesta este elementul care atrage cele mai multe priviri. Ca suport pentru flori poți opta pentru vaza clasică, suporturi din fier forjat care să aibă și câteva lumânărele și poți adăuga accesorii mici care sunt pe placul tău (fluturași, scoici, rămurele etc.).

Aranjamentul floral pentru masa de prezidiu

Dacă vrei ca acesta să fie personalizat, poți include în aranjament și mici rame foto care să conțină fotografii cu unele dintre cele mai frumoase momente petrecute împreună cu soțul tău.

  1. Cutia pentru daruri

Pentru a ieși în evindență și a nu opta pentru cutia clasică în formă de inimioară, poți alege o căsuță. Aceasta poate fi simbolul căsuței voastre, în care veți întemeia o familie nouă.

Cutia pentru daruri

  1. Decorul din spatele mesei de prezidiu

Poți opta pentru un astfel de decor doar în cazul în care masa nu este așezată undeva în centrul sălii și ai un suport în spatele acesteia. Două inimi care sunt alcătuite în totalitate din flori și panglici vor atăta destul de frumos. Dacă adaugi și câteva luminițe, acestea vor ieși și mai tare în evidență.

  1. Aranjamentele de pe mesele invitaților

Dacă nu vrei să optezi pentru aranjamente florale și vrei să fii puțin mai îndrăzneață, poți opta pentru ceșcuțe în stil vintage care să aibă așezate în ele câteva flori, cum ar fi trandafirii sau orice alte flori sunt pe placul tău. Cu siguranță va fi un aspect pe care invitații tăi nu îl vor putea uita!

Aranjamentele de pe mesele invitaților

  1. Cutiuțe cu dulciuri

Cutiuțele în formă de rochie de mireasă și costumul mirelui și care să fie umplute cu bomboane de ciocolată ar fi o idee grozavă, mai ales dacă vrei să-ți „îndulcești” puțin invitații înainte de tort.

Cutiuțe cu dulciuri

  1. Buchețele de flori pentru husele de pe scaune

Dacă vrei să scapi de fundița clasică, un buchețel de flori uscate sau chiar câteva flori naturale ar fi alegerea ideală, iar dacă nu vrei să renunți la fundită, poți lega aranjamentele cu ajutorul acesteia.

buchețele de flori pentru husele de pe scaune

  1. Mesaje înfășurate în șervețelele de pe mesele invitaților

Pentru a fi siguri că ați reușit să mulțumiți fiecărui invitat în parte pentru prezența lor puteți așeza un mesaj de mulțumire în interiorul fiecărui șevețel. Șervețelul poate fi făcut sul și prins cu o fundiță sau un inel metalic, iar mesajul va fi așezat în interior.

  1. Mici elemente decorative suspendate din tavan

Acestea pot fi „răsfirate” peste tot prin sală și pot fi așezate la nivele diferite. Este indicat să optați pentru acestea mai ales dacă sala este una mare și nu doriți să pară foarte goală. Puteți opta pentru flururași, globuri din plastic de diferite culori sau din rămurele colorate etc.

Mici elemente decorative suspendate din tavan

  1. Tăblițe mici așezate pe mesele invitaților, care să indice locul fiecăruia

O tăbliță clasică neagră așezată într-o ramă albă cu mici elemente decorative (flori, fluturi etc.) va fi mult mai elegantă decât listele clasice scrise pe suport de hârtie.

Tăblițe mici așezate pe mesele invitaților care să indice locul fiecăruia

  1. Un mic candy bar

O mică măsuță plină cu bomboane, acadele și tot felul de prăjiturele cu siguranță ar ieși în evidență. Puteți opta și pentru mici brioșe inscripționare cu „Mr. & Mrs.”  ca un element de personalizare…

Variantele din care puteți alege sunt infinite, depinde de imaginația voastră și, bineînțeles, de bugetul disponibil, dar și cu un buget mai modest puteți opta pentru aranjamente de bun-gust.

candy bar

aranjamente nuntaCopy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.