Top 90 modele de verighete 2021 din aur galben, roz si alb - Mireasa Perfecta.ro

Top 90 modele de verighete 2021 din aur galben, roz si alb

0 Comentarii

Verighete 2021 pot reprezenta cel mai semnificativ element atunci când vine vorba de ziua nunții, atât pentru mire, cât și oentru mireasă. Acestea trebuie să reflecte, în mai mică sau mai mare măsură, povestea de iubire dintre cei doi și ceea ce îi leagă cu adevărat.

Atât pentru mire, cât și pentru mireasă, verighetele 2021 vor fi cele mai importante obiecte și cele mai semnificative lucruri materiale pe care le vor avea cei doi îndrăgostiți.

Verighetele pot reprezenta o provocare pentru viitori soți, neștiind ce trebuie să urmărească pentru alegerea celor mai potrivite verighete, iar astfel, mai jos sunt prezentate cele mai frumoase modele de verighete 2021:

Cele mai frumoase verighete 2021

 1. Verighete din aur roz cu cristale

Verighete din aur roz cu cristale

Aurul roz este destul de rar, obținut printr-o tehnică foarte interesantă și prețuit de majoritatea doamnelor și domnișoarelor. Acest lucru face ca acest metal să fie în topul celor mai preferate verighete 2021, dând un aer deosebit, rafinat și destul de tineresc. Acest tip de verighete sunt cele mai potrivite pentru cuplurile tinere, deoarece le pun în evidență tinerețea și inocența vârstei. Aceste verighete sunt și mai elegante și prețioase dacă optați pentru niște cristale Swarovski, ce vor străluci sub soare în ziua cea mare!

 1. Verighete din aur galben cu diamante

Verighete din aur galben cu diamante

Diamantele sunt, de departe, cele mai prețioase pietre, potrivite pentru orice ocazie, orice eveniment și, totodată, pentru orice persoană. Fiecare femeie va arăta excepțional dacă poartă diamante, cu atât mai mult când o mireasă optează pentru niște verighete care să le conțină. Acestea vor fi foarte populare în rândul verighetelor 2021, deoarece sunt foarte prețioase, reușind să exprime de la sine importanța și amprenta pe care evenimentul nunții îl va lăsa în inimile mirilor. Acestea vor fi cele mai prețioase bijuterii pe care le veți purta, atât în calitate de mire, cât și în calitate de mireasă!

 1. Verighete cu smaralde

Verighete cu smaralde

Smaraldele sunt unele dintre cele mai încântătoare pietre semiprețioase care există în lume, dat fiind faptul că acestea sunt foarte colorate și plăcute ochiului. Acest lucru conduce la faptul că, în anul 2021, aceste pietricele vor fi foarte căutate de viitorii miri ai anului, deoarece aceștia vor dori să opteze pentru lucruri puțin mai ,,neobișnuite” atunci când vine vorba de verighetele lor, renunțând la clasicele diamante sau cristale Swarovski. Smaraldele sunt o opțiune perfectă, reușind să se realizeze niște verighete pe măsură. Sunt potrivite și se combină minunat cu orice tip de metal, indiferent dacă optați pentru un aur galben, argint sau aur alb.

 1. Verighete cu data nunții

Verighete cu data nuntii

Acest tip de verighete personalizate se pare că se vor regăsi în topul celor mai originale modele de verighete 2021, deoarece tot mai multe cupluri vor opta pentru un asemenea model. Se pare că niște verighete din aur pe care este inscripționată data în care se va desfășura marele eveniment, nunta, sunt niște verighete foarte interesante, care vor capta atât atenția mirilor, cât și a invitaților. Această inscripție este una originală, iar acest lucru este întocmai unui tatuaj, deoarece va dăinui pentru eternitate atât pe metalul verighetelor, cât și în sufletul mirelui și al miresei!

 1. Verighete din aur galben masiv, cu gravură

Verighete din aur galben gravate

Aurul galben este și va fi unul dintre cele mai prețioase metale care există, reușind să îmbine clasicul cu eleganța pe care o va avea întotdeauna. Verighetele realizate din aur masiv sunt foarte prețioase, iar de regulă, acestea au o formă destul de lată, pentru a conțin o cantitate destul de mare de aur. Totodată, aceste verighete pot conține diferite apicații gravate. Gravura poate fi realizată în funcție de preferințele fiecăruia dintre miri, iar acest lucru dă o notă de autenticitate și originalitate unor verighete care, de regulă, fac parte din sfera tradiționalismului.

 1. Verighete cu model de trandafir

Verighete cu model de trandafir

Modelele de trandafiri sunt foarte potrivite pentru verighete în anul 2021, cu atât mai mult cu cât trandafirul este floarea iubirii și a pasiunii. Este un lucru original faptul că foarte mulți oameni optează pentru niște verighete care să prezinte acest detaliu. Acest model este cel mai recomandat pentru niște verighete mai late, pentru a reuși să fie prezentate în cel mai clar și mai frumos mod niște flori cu o simbolistică atât de mare pentru niște îndrăgostiți care aleg să își unească destinele. Această floare gravată pe verighetele lor va reprezenta un semn al uniunii dintre cei doi!

 1. Verighete din aur galben cu jumatati de inimă

Verighete din aur galben cu jumatati de inima

Verighetele din aur galben nu se vor demoda niciodată, fapt demonstrat de alegerile majorității cuplurilor. De asemenea, un model deosebit care va reprezenta unul dintre cele mai originale verighete 2021 este cel în formă de inimă. Dacă verighetele celor doi vor fi alăturate, se va crea o inimă perfectă. Acest lucru semnifică faptul că iubirea dintre cei doi este un întreg, iar aceștia formează o dragoste perfectă și infinită. Aceste verighete sunt, de obicei, destul de late, și sunt potrivite pentru orice categorie de viitori soți!

 1. Verighete din aur simple și late

Verighete din aur simple late

Simplitatea va fi mereu la modă, oricâte trenduri s-ar schimba și oricâte noutăți le vor lua locul. Simplitatea oferă foarte multă eleganță, tocmai prin lipsa elementelor sofisticate și extravagante. Verighetele simple sunt foarte elegante, potrivite pentru orice categorie de vârstă a mirilor, deoarece oricine are nevoie de un strop de rafinament. Pentru a accentua aceste note, este indicat să optați pentru niște verighete puțin mai late, care acoperă o mai mare parte din deget.

 1. Verighete cu aspect de lanț

Verighete cu aspect de lant

Deși acest model poate părea foarte bizar la prima vedere și din auzite, lucrurile stau diferit în momentul în care aceste verighete se vor afișa cu originalitate pe degetele viitorilor soți. Acestea sunt foarte adaptabile și sofisticate, iar acest lucru duce la concluzia că vor fi printre cele mai autentice verighete 2021, niște verighete care nu vor fi alese decât de cei mai creativi miri. Aspectul de lanț va crea un efect vizual de excepție pe degetele fiecăruia dintre ei, reprezentând faptul că iubirea lor este legată în lanțul fericirii, care nu se va destrăma niciodată!

 1. Verighete din aur galben cu linii

Verighete din aur galben cu linii

Liniile sunt niște detalii minimaliste, care sunt foarte la modă nu doar atunci când vine vorba de verighete, ci și de vestimentație, de modele de unghii, dar și când vine vorba de design de interior. Totuși, se pare că anul 2021 va aduce o revoluție în ceea ce privește modelul minimalist pe verighete, iar cele care conțin linii vor fi la mare căutare. Acestea pot oferi un aspect ușor zgâriat, însă este foarte cool și de actualitate acest lucru. Aurul galben este cel mai recomandat, deoarece se vor evidenția în cel mai frumos mod toate detaliile care trebuie a se remarca.

 1. Verighete cu rubin

Verighete cu rubin

Rubinul este una dintre cele mai prețioase pietre, mai ales pentru doamne și domnișoare. Aceasta conferă foarte multă putere, strălucire și admirație din partea celorlalte doamne, dar și domni, deoarece este o piatră puternică din punct de vedere simbolic. Acest lucru face ca acest tip de piatră să fie perfect încadrabil în verighete, mai ales pentru cea a miresei. De asemenea, nu trebuie să vă faceți griji în privința eleganței, deoarece acest model va fi unul foarte elegant, care se va face remarcat cu siguranță! Totuși, nu trebuie să exagerați cu dimensiunea pietrei, deoarece acest lucru ar putea duce la o extravaganță care nu ar fi foarte dorită de majoritatea doamnelor!

 1. Verighete din aur galben și pietricele mov

Verighete din aur galben si pietricele mov

Pentru o pată de culoare atunci când vine vorba de verighetele dumneavoastră, nu trebuie să ezitați să încercați lucruri noi! Pietricelele mov sunt o alegere reușită, deoarece această culoare vă va ajuta să vă armonizați opiniile în viață. Este o culoare benefică, ba, mai mult, foarte la modă în anul 2021. Aceste verighete dau o pată de originalitate nunții dumneavoastră, mai ales dacă veți opta pentru un decor în aceași nuanță și niște bijuterii care să se asorteze cu verigheta! Pentru domn, verigheta din aur galben simplă va reprezenta perechea perfectă pentru mica și gingașa verighetă a soției, cu pietricele mici și mov aplicate pe ea!

 1. Verighete din argint cu dungă neagră

Verighete din argint cu negru

Verighetele din argint sunt foarte elegante, deși poate nu sunt chiar atât de prețioase comparativ cu alte tipuri de metale, precum aurul, platina sau paladiul. Totuși, argintul dă o notă destul de sofisticată, indiferent în ce mod este utilizat. Negrul este, de asemenea, o nonculoare foarte elegantă, iar în anul 2021, verighetele cu dungă neagră se vor înscrie în categoria celor mai căutate verighete, deoarece sunt deosebite și neobișnuite puțin. Dacă doriți să alăturați aceste două elemente pline de eleganță, trebuie să fiți sigur că veți obține un rezultat pe măsură, de care veți fi mândru atât în calitate de mire, dar și în ceea ce privește mireasa!

 1. Verighete cu luna și soarele

Verighete cu luna si soarele

Verighetele cu lună și soare sunt niște verighete perfecte pentru un cuplu care adoră lucrurile simple, dar de efect. Verigheta cu semnul lunii este perfectă pentru mireasă, deoarece simbolizează frumusețea și gingășia. Semnul soarelui este potrivit pentru mire, deoarece semnifică multă masculinitate și putere, lucruri necesare pentru a avea grijă de mireasa lui și de viitoarea familie pe care și-o vor întemeia. Acest tip de verighete sunt unele originale ale anului 2021, deoarece sunt evidențiate niște elemente foarte simple, dar care oferă un efect wow!

 1. Verighete din aur galben cu model spiritual

Verighete din aur galben cu model spiritual

Modelul spiritual poate fi reprezentat de numeroase simboluri care reprezintă Divinitatea. Totuși, cele mai indicate elemente spirituale pentru niște verighete sunt cele cu îngeri. Aceștia vor veghea cu dragoste căsnicia și îi vor ajuta pe soți să depășească cu bine toate problemele pe care le rezervă viața. De asemenea, aceste elemente sunt foarte gingașe și finuțe, încât trebuie folosite adecvat. Acesta este un model de verighete perfect pentru cuplurile care doresc să Îl primească pe Dumnezeu în casa lor mai mult decât o fac, poate, alte cupluri. Metalul cel mai indicat pentru aceste verighete este aurul galben.

 1. Verighete cu note muzicale

Verighete cu note muzicale

Notele muzicale sunt niște elemente foarte semnificative pentru iubitorii de muzică, mai ales pentru cei care și-au găsit sufletul-pereche prin intermediul ei. Numeroase cupluri sunt legate de muzică, în vreun fel sau altul. Majoritatea cuplurilor au o melodie a lor, au un cântec pe care îl fredonează mereu și pe care, cel mai probabil, l-au ales pentru dansul mirilor. De asemenea, mulți oameni doresc să opteze pentru niște verighete cu niște note muzicale pe un portativ improvizat pe suprafața verighetelor, iar acest lucru este original și autentic, mai ales pentru verighetele din 2021!

 1. Verighete cu motive tradiționale

Verighete cu motive traditionale

Motivele tradiționale sunt foarte populare, însă nu neapărat când vine vorba de cele mai importante elemente ale unei nunți. Totuși, se pare că din ce în ce mai multe cupluri vor opta pentru niște verighete cu motive tradițonale în anul 2021, ca o dovadă a iubirii dintre parteneri, dar și a iubirii față de țara în care s-au născut și au crescut. Aceste verighete pot fi foarte cool, în ciuda faptului că mulți dintre invidioși consideră că nu se potrivesc pentru o nuntă. Puteți opta pentru acest model nu doar pentru a le demonstra contrarul, ci și pentru a vă satisface dorința de a fi loiali tradiționalismului românesc.

 1. Verighete din platină

Verighete din platina

Verighetele din platină sunt foarte prețioase, perfecte pentru cuplurile care doresc să aibă parte de o nuntă luxoasă și fastuoasă. Totuși, acesta nu este un lucru de care ar trebui să țineți cont pentru alegerea verighetelor, deoarece ziua nunții va trece, iar luxul ei nu este un element care să vă definitiveze decizia cu privire la achiziționarea verighetelor. De asemenea, dacă acestea vor fi în combinație cu diamantele, vor reprezenta, bineînțeles, unele dintre cele mai prețioase verighete ale anului 2021! Verighetele de platină sunt pline de eleganță și vor reprezenta o decizie strălucită!

 1. Verighete cu model de frunze

Verighete cu model de frunze

Verighetele sunt niște elemente foarte importante când vine vorba de organizarea unei nunți, iar acestea trebuie să fie potrivite. Iubirea este ca o plantă, iar frunzele accesteia trebuie să crească și să se înmulțească odată cu trecerea fiecărui an. Aceste frunze sunt un element interesant și plin de semnificații ascunse, iar mirii care reușesc să le descifreze sunt foarte norocoși. Astfel, modelul cu frunze va fi unul dintre cele mai încărcate de simbolistică modele pentru verighetele anului 2021, fiind perfecte pentru orice dimensiune. De asemenea, acest model este cel mai frumos realizat pe un metal deschis la culoare, precum aurul alb.

 1. Verighete din aur roz cu data gravată în interior

Verighete din aur roz cu data gravata in interior

Deși data gravată este ceva destul de obișnuit să fie folosit în exteriorul verighetelor, pentru a fi remarcat de toată lumea, se pare că anul 2021 introduce o tendință care va crea o legătură și mai profundă între cei doi parteneri. Data nunții gravată în interiorul verighetelor va reprezenta un mic secret între cei doi, un lucru ascuns și tăinuit față de toată lumea. Acest lucru conduce la faptul că putem considera acest tip de verighete drept unul dintre cele cu o profundă semnificație între viitorii soți.

 1. Verighete cu floricele gravate

Verighete cu floricele gravate

Florile sunt unele dintre micile dovezi de iubire pe care soțul i le poate oferi soției, atât înainte de nuntă, cât și ulterior. Astfel, de ce să nu îi ofere soției o verighetă pe care sunt gravate o multitudine de floricele mici, în mijlocul cărora se găsește câte o pietricică prețioasă? Acest tip de verighete este unul foarte jucăuș și gingaș totodată, specific unor cupluri care au obișnuit și vor obișnui în continuare să fie înconjurate de flori. Pentru mireasă, o asemenea verighetă este una foarte drăgălașă, iar pentru mire, o verighetă simplă din aur galben va reprezenta masculinitatea de care are nevoie pentru a avea grijă de o ființă gingașă precum soția sa.

 1. Verighete cu safire

Verighete cu safirev

Venind vorba, din nou, de niște pietricele interesante și cu o puternică semnificație, safirele sunt foarte potrivite pentru verighete, deși nu foarte multă lume a optat pentru acestea când a venit vorba de marele eveniment al nunții. Totuși, acest lucru se schimbă, iar în anul 2021, acestea se vor încadra în topul celor mai drăgălașe verighete. Safirele sunt niște pietricele perfecte pentru viitoarele mirese care adoră culoarea albastru, dar și pentru domnii care doresc să poarte o verighetă dintr-un metal alb sau argintiu. Astfel, pentru a se realiza cea mai bună combinație cu aceste pietre, cel mai indicat este să optați pentru niște verighete din aur alb, platină sau argint.

 1. Verighete negre

Verighete negre

Verighetele negre sunt, de departe, cele mai neobișnuite și puțin folosite verighete în anul 2021, dat fiind faptul că negrul este nonculoarea cea mai de evitat atunci când vine vorba de o nuntă, precum și de miturile care se leagă de acest eveniment. Totuși, pentru viitorii soți mai excentrici și deschiși, cărora nu le place să asculte tot ceea ce se vorbește în lume, verighetele negre le vor da un aer foarte sofisticat, desprins, parcă, din altă lume. Acest lucru nu înseamnă decât faptul că le vor demonstra și altor oameni că veighetele, atât timp cât reprezintă personalitatea ambilor parteneri, pot fi realizate în cele mai bizare feluri.

 1. Verighete din aur alb și aur roz

Verighete din aur alb si aur roz

Cel mai mult se recomandă să se folosească  aurul roz în interiorul verighetei, iar aurul alb, în exterior, în ciuda faptului că multe persoane ar opta pentru modelul inversat.

 1. Verighete foarte subtiri

Verighete foarte subtiri

Acest tip de verighete se vor regăsi în topul celor mai cool verighete în 2021, deoarece se preconizează că vor fi alese de foarte multe vedete cărora li se va apropia ziua cea mare a nunții.

 1. Verighete din aur alb și cristale Swarovski

Verighete din aur alb si cristale Swarovski

Cristalele Swarovski sunt foarte utilizate în realizarea verighetelor 2021 însă și până acum au fost niște prietene de nădejde ale mirilor care doresc să aibă parte de niște verighete sofisticate și pline de eleganță. Aceste cristale sunt perfecte aflate în combinație cu niște metale prețioase, care să devină împreună un pachet complet plin de rafinament care să strălucească atât în ziua nunții, cât și de-a lungul timpului, pentru tot restul vieții. Acestea sunt unele dintre cele mai prețioase verighete, fiind folosite de cuplurile care iubesc modelele clasice și pline de noblețe.

 1. Verighete din polello

Verighete din polello

Acest tip de verighete sunt destul prețioase, având în vedere metalul din care sunt fabricate. De asemenea, acestea se vor încadra în cele mai căutate verighete în 2021, deoarece metalul nu este unul chiar obișnuit, dar în acest an, numeroase celebrități atât din țară, cât și din străinătate, vor opta pentru un astfel de model. Pentru un plus de eleganță, nu ezitați să combinați metalul polello cu alte metale la fel de prețioase, precum aurul galben, alb sau roz. Puteți, de asemenea, să optați pentru niște verighete pe care se regăsesc niște pietre sau cristale, pentru o notă de rafinament!

 1. Verighete din aur galben cu dublă împretitură

Verighete din aur galben cu dubla impretitura

Împletiturile sunt foarte la modă, iar acest lucru înseamnă că vor fi utilizate și în realizarea verighetelor din aur galben în 2021. Acestea vor da un aer foarte sofisticat și puțin extravagant, datorită modelului și cantității generoase de metal care va trebui să fie existent în verighete. De asemenea, acestea sunt perfecte pentru orice cuplu, deoarece sunt destul de clasice și uzuale, însă nu se vor demoda nici în anul 2021. Acestea sunt foarte elegante, în ciuda faptului că nu se regăsește nicio piatră prețioasă și niciun cristal. Reprezintă dovada vie că niște verighete, pentru a da o notă de eleganță mirilor, nu trebuie să aibă cristale încrustate.

 1. Verighete de tip „rainbow”

Verighete de tip ,,rainbow”

Chiar dacă denumirea este puțin exagerată, dat fiind faptul că nu se pot regăsi pe o verighetă toate culorile curcubeului, totuși se pot regăsi numeroase metale din care să fie realizate aceasta. Verighetele de tip „rainbow” vor fi prezente în categoria celor mai creative verighete din 2021, deoarece acestea insuflă multă originalitate oamenilor care le-au ales. Puteți opta pentru clasicul aur galben, aurul roz pentru o notă mai colorată, și pentru un aur alb, pentru a crea un efect mai luminos și strălucitor. De asemenea, puteți înlocui aceste metale cu altele diferite, precum polello, care dă o tentă albăstruie, platina, pentru un metal mai prețios, dar și paladiu sau argint. Puteți opta și pentru niște pietricele multicolore semiprețioase, deoarece aveți o gamă largă în ceea ce le privește, pentru un plus de autenticitate.

 1. Verighete din aur galben „slim”

Verighete din aur galben ,,slim”

Verighetele din aur galben sunt, așa cum bine ne-am obișnuit deja, niște elemente cu care nu veți putea da greș în ceea ce privește cel mai mare eveniment al vieții dumneavoastră. Indiferent de vârstă, anotimp sau tematica nunții, aceste verighete sunt perfecte. Verighete „slim” se pare că vor fi la foarte mare căutare în anul 2021, deoarece dau o notă de mister, întrucât nu au o dimensiune destul de uzuală pentru niște verighete tradiționale. Acestea sunt ca niște cercuri mici, pline însă de semnificație puternică între cei doi miri care vor alege un astfel de model.

 1. Verighete din carbon

Verighete din carbon

Verighetele din carbon sunt foarte elegante și stilate, dat fiind faptul că nu se încadrează în tiparele societății, unde cele mai populare verighete sunt cele din aur galben și din aur alb. De asemenea, verighetele din carbon au o puternică semnificație pentru miri, mai ales dacă aceștia sunt niște iubitori ai acestei nonculori. Verighetele de acest tip sunt puțin neobișnuite, însă dacă optați și pentru niște cristale aplicate pe ele, veți avea parte de cele mai cool și sofisticate verighete negre, pe care le veți purta cu mândrie și cu drag toată viața!

 1. Verighete din aur galben cu nume inscripționate

Verighete din aur galben cu nume inscripționate

Acest model de verighete vor fi printre cele mai creative verighete 2021, deși nu au avut parte de atât de multă popularitate anii trecuți. Acest model de verighete este unul plin de semnificații, dat fiind faptul că mirii își vor inscripționa numele celuilalt pe verigheta fiecăruia dintre ei, ca semn al loialității și al fidelității pentru veșnicie. Acest lucru este foarte romantic și face din aceste verighete unele dintre cele mai pline de simbolism, numele soților rămânând atât gravate pe verighete, cât și în sufletul fiecăruia dintre ei.

 1. Verighete din aur galben cu model celtic

Verighete din aur galben cu model celtic

Modelul celtic este unul dintre cele mai vechi modele care se pot regăsi pe verighete, dar acest lucru nu le împiedică să reprezinte unele dintre cele mai cool verighete 2021. Acest model a rezistat modei ani întregi și iată că nici în viitorul an nu se va da la o parte. Deși are o istorie bogată în spate, acest model reușește să se mențină în topuri, ba, mai mult, să dea un aer foarte cool și de actualitate. Mirii care vor opta pentru niște verighete cu acest model sunt niște iubitori ai lucrurilor clasice, dar care totuși sunt foarte în tendințe. Dacă veți alege un astfel de model pentru verighetele dumneavoastră, veți face o alegere foarte bună, deoarece niciodată nu se vor demoda și vor avea mereu un aer sofisticat!

 1. Verighete pătrate

Verighete patrate

Verighete pătrate sunt, de departe, cele mai neobișnuite verighete 2021, dat fiind faptul că nu se încadreaza în tipologia verighetelor normale, perfect rotunde, care să exprime infinitul. Totuși, dacă stăm să ne gândim, nici pătratul nu are goluri între laturile sale, așa că de ce să nu fie folosită această formă pentru verighete? Ba, mai mult, acest model este unul foarte rafinat, ieșind din zona verighetelor obișnuite pe care toate cuplurile le-au ales de-a lungul timpului. Nu trebuie să aplecați urechea la tot ceea se se spune, nici la miturile care există, iar dacă dumneavoastră vă place un astfel de model, este ceea ce contează cel mai mult!

 1. Verighete cu diamante colorate

Verighete cu diamante colorate

Diamantele colorate sunt foarte prețioase, dar nu doar din acest motiv sunt atât de populare în rândul verighetelor 2021. Acestea dau un aer foarte jucăuș, dar fiind faptul că sunt colorate, iar acest lucru nu este foarte obișnuit în rândul verighetelor. Majoritatea oamenilor optează pentru niște verighete clasice și tradiționale, însă dacă doriți să aduceți un aer modern, verighetele colorate sunt perfecte pentru gusturile dumneavoastră!

 1. Verighete din aur galben cu amprentă

Verighete din aur galben cu amprenta

Din seria verighetelor personalizate 2021 fac parte și cele cu amprentă. Aceste verighete sunt foarte stilate și cool, deoarece fac parte din categoria verighetelor care leagă mirii printr-o puternică semnificație. Astfel, fiecare dintre miri își va putea grava amprenta celuilalt pe verighetă, iar acest lucru va fi foarte apreciat de toată lumea. Aurul galben este un metal foarte prețios, care va fi cel mai indicat pentru o astfel de gravură, deoarece amprentele se vor evidenția în cel mai clar mod posibil, fără a exista greșeli în ceea ce privește tehnica de lucru.

 1. Verighete animate

Verighete animate

Rămânând în zona verighetelor personalizate, deoarece acestea se vor găsi în categoria celor mai populare verighete 2021, este prezentat un model animat pentru ele. Aceste verighete sunt foarte jucăușe, potrivite pentru cuplurile mai tinere care doresc să își unească destinele la o vârstă mai mică. Aceștia vor avea ca amintire pentru eternitate faptul că iubirea lor s-a legat atât de repede prin intermediul unor verighete animate pe care să fie gravate diferite modele precum copilași, inimioare, diferite forme geometrice sau minimaliste. Aceste verighete sunt perfecte pentru orice metal din care au fost confecționate verighetele, dându-le acestora un stil aparte.

 1. Verighete vintage

Verighete vintage

Verighetele vintage reprezintă un tribut al vremurilor apuse în urmă cu câteva decenii sau chiar secole. Acestea sunt potrivite pentru cuplurile care iubesc istoria și trecutul, cu toate amintirile și lucrurile legate de acestea. Verighetele vintage sunt printre cele mai speciale verighete 2021, întrucât nu foarte multă apelează la acestea, deși au un aspect deosebit. Se poate observa cum ies din sfera „normalului” secolului al XXI-lea și se încadrează în tipologiile verighetelor bunicilor și străbunicilor care s-au căsătorit cu zeci de ani în urmă. Acestea sunt foarte frumoase, foarte interesante și pline de semnificație.

 1. Verighete din platină și diamante

Verighete din platina si diamante

Platina și diamantul sunt cele mai prețioase materiale din care pot fi realizate verighetele 2021, și nu numai. Acestea au fost mereu la modă prin intermediul rafinamentului și faptului că sunt foarte prețioase. Acestea dau la o parte faptul că sunt niște simple verighete, transformându-se în cele mai de preț bijuterii pe care le va purta atât mireasa, cât și mirele. Aceste nu doar că vor da dovadă de mult lux, dar vor fi și pline de semnificație emoțională, fiind combinația perfectă pentru un cuplu iubitor de grație și distincție.

 1. Verighete din aur alb cu detaliu de pasăre

Verighete din aur alb cu detaliu de pasare

Porumbeii sunt simbolul păcii, dar emană și multă liniște interioară. Porumbelul este un detaliu perfect pentru a putea fi pus pe niște verighete prețioase din aur alb. Acest detaliu este foarte gingaș și poate fi minimalist, comparativ cu alte modele de verighete care emană opulență. Acest detaliu va ajuta cuplul să păstreze liniștea din relație și să aibă parte de cât mai puține certuri în familia lor nou creată.

 1. Verighete regale

Verighete regale

Verighetele regale sunt, de departe, unele dintre cele mai maiestuoase verighete 2021, deoarece alătură mai multe elemente care crează un efect foarte luxos și extravagant. Acestea nu trebuie să iasă din sfera bunului-gust și nu trebuie să depășească gradul de extravaganță permis, pentru a nu deveni mult prea exagerate. Puteți opta pentru niște verighete cu niște coroane pe care sunt aplicate niște mici cristale, pentru efect.

 1. Verighete cu detalii roșii

Verighete cu detalii rosii

Detaliile colorate sunt foarte apreciate în rândul specialiștilor bijutieri, deoarece oferă o pată de culoare obișnuitelor verighete într-o singură nuanță. Acestea vor fi la mare căutare în 2021, deoarece se contrastează într-un mod inedit. Una dintre cele mai potrivite culori pentru a realiza un astfel de contrast este, bineînțeles, culoarea roșu, cu ajutorul căreia se pot realiza cele mai wow verighete pentru iubitorii de culoare.

 1. Verighete clasice

Verighete clasice 2021

Clasicul va fi mereu la modă, deoarece va fi mereu popular în rândul cuplurilor obișnuite, dar și în rândul cuplurilor de vedete. De asemenea, numeroase familii regale au optat pentru niște verighete clasice, pentru a exprima simplitate și noblețe. Acestea sunt foarte potrivite în orice moment, indiferent de vârstă, cadrul nunții sau tematică. Veți avea o amintire plăcută și veți fi mulțumit de alegerea făcută.

 1. Verighete cu model egiptean

Verighete cu model egiptean

Modelul egiptean este un model foarte des întâlnit, în ciuda faptului că nu multe persoane știu care este denumirea corectă. Acest model este realizat cu ajutorul nonculorii negru, deoarece este specific Egiptului. Acest model poate fi realizat în diferite feluri însă ce contează cu adevărat este metalul. Acesta trebuie să fie unul destul de prețios, nefiind recomandat argintul. Cel mai indicat este aurul galben, deoarece este potrivit și din punct de vedere cromatic.

 1. Verighete din paladiu

Verighete din paladiu

Aceste verighete sunt foarte prețioase, deși nu sunt realizate prin clasicele metale precum aurul galben sau alb. Paladiul are o puternică energie care va ajuta mirii să depășească toate greutățile și barierele care vor apărea pe parcursul vieții și a căsniciei lor. De asemenea, aceste verighete vor fi foarte la modă, chiar dacă nu conțin foarte multe cristale.

 1. Verighete din aur galben cu modelul infinitului

Verighete din aur galben cu modelul infinitului

Modelul infinitului este unul dintre cele mai interesante modele de verighete 2021, deoarece semnifică dragostea infinită dintre mire și mireasă. Este un detaliu plin de valoare sentimentală pentru cei doi, dar, de asemenea, poate fi și un detaliu de excepție atunci când vine vorba de înfrumusețarea verighetelor. Multe cupluri vor alege acest detaliu care poate fi reprezentat în diferite mărimi. Indiferent că veți alege pentru un semn al infinitului mai mic sau mai mare, cu cristale încrustate sau simplu, va avea aceeași semnificație sentimentală.

 1. Verighete din diamante negre

Verighete din diamante negre

Diamantele sunt cele mai prețioase atunci când vine vorba de realizarea unor bijuterii, iar acest lucru conduce la concluzia că verighetele care le conțin sunt, într-adevăr, pline de suplețe. Diamantele în culoarea lor naturală sunt elegante, însă ce se poate spune atunci despre diamantele negre, întrucât negrul este cea mai elegantă nonculoare? Rezultatul acestei întrebări este reprezentat de cuvântul „rafinament”. Asemenea verighete vor fi perfecte atât pentru ea, cât și pentru el, scoțând la iveală puterea și dominația partenerului masculin.

 1. Verighete cu model celtic

Verighete cu model celtic

După cum am văzut deja, modelul celtic este foarte la modă și în anul 2021. Dacă cele mai multe dintre persoane au considerat faptul că modelul celtic este unul destul de clasic și de simplu, cu care nu se pot realiza foarte multe detalii, acest lucru este un mit. Se pot realiza numeroase detalii care să decoreze verighetele dumneavoastră în niște moduri foarte trendy cu ajutorul unui laser. Acesta poate crea niște linii, diferite detalii geometrice sau chiar un model mai interesant, precum cel din fotografia de mai jos. Nu trebuie să vă feriți de modelul celtic, datorită faptului că este unul simplu, deoarece se pot realiza numeroase lucruri frumoase doar cu ajutorul unui laser.

 1. Verighete subtiri din aur roz

Verighete subtiri din aur roz

După cum bine ne-am obișnuit cu aurul roz, acesta poate căpăta diferite forme și poate fi folosit în diferite mărimi. Acesta este un metal prețios, potrivit pentru verighetele din 2021, deoarece este unul deosebit și aduce un aer nou, comparativ cu aurul galben sau alb. Verighetele din aur roz sunt rafinate, indiferent de mărimea lor. Așadar, dacă nu sunteți o persoană iubitoare de verighete late, puteți opta pentru niște verighete subtiri din aur roz, simple, dar cu un foarte mare efect! Chiar dacă nu sunt atât de mari precum alte tipuri de verighete, cele „slim” sunt potrivite pentru persoanele care nu au fost obișnuite până acum să poarte inele și doresc să nu aibă parte de un disconfort prea mare.

 1. Verighete din aur alb cu model „heartbeat”

Verighete din aur alb cu model ,,heartbeat”

În topul celor mai cool verighete 2021 se regăsește și acest model personalizat, care este unul cu un puternic impact emoțional pentru fiecare dintre viitorii soți. Pe aceste verighete este gravată o porțiune din bătăile inimii celuilalt, ar acest lucru este foarte romantic, dar și sentimental, făcând mirii să își amintească, de fiecare dată când privesc verigheta, de inima plină de iubire a soțului sau a soției sale.

 1. Verighete simple cu pietricele

Verighete simple cu pietricele

Verighetele simple sunt la mare căutare, deoarece duc foarte mult în stilul clasicului elegant. Acestea sunt foarte potrivite pentru oamenii cărora le place rafinamentul, deoarece aceste modele transmit prin simplitatea lor multă eleganță. Sunt niște verighete perfecte în anul 2021, mai ales dacă optați și pentru câteva pietricele pentru ele.

 1. Verighete cu model geografic

Verighete cu harta

Știm cu toții acele cupluri de îndrăgostiți care iubesc să călătoreasă împreună în cele mai obișnuite și neobișnuite locuri din țară, dar și din străinătate. În anul 2021, verighetele cu motive geografice vor fi printre cele mai autentice, deoarece conferă un aer de unicitate și, cu siguranță, oamenii care vor opta pentru acest tip de verighete vor considera că sunt un tribut adus în fața pasiunii lor pentru călătorie, dar și pentru iubirea ce arde între ei.

 1. Verighete din paladiu cu diamant

Verighete din paladiu cu diamant

Paladiul este unul dintre cele mai speciale și mai rare metale din care sunt fabricate verighete. Acesta va fi foarte utilizat pentru verighetele din anul 2021, deoarece este unul foarte rar și oferă un plus de rafinament atunci când vine vorba de o nuntă clasică și cu bun-gust. Acest tip de verighete este unul destul de diferit comparativ cu cele tradiționale făcute din aur galben sau alb.

 1. Verighete din aur roz + aur alb

Verighete din aur roz + aur alb

Aurul roz este unul destul de rar întâlnit, comparativ cu aurul alb care, în ultimele decenii, a început să fie din ce în ce mai preferat de tinerii îndrăgostiți care urmează să își lege destinele în mod oficial. Totuși, dacă nu vă puteți decide dintre aceste două metale căutate și rafinate, în anul 2021 nu trebuie să faceți o alegere! Cel mai recomandat este să alegeți niște verighete formate atât din aur roz, cât și din aur alb.

 1. Verighete din aur alb cu pietricele

Verighete din aur alb cu pietricele

Aurul alb este unul dintre cele mai elegante și sofisticate metale din care sunt fabricate verighetele pentru îndrăgostiții care doresc să își celebreze iubirea printr-o nuntă. La fel cum în anii trecuți aurul alb a fost la mare căutare, încercând să acapareze toate alegerile în detrimentul aurului galben, se pare că și în anul 2021 va fi foarte râvnit, mai ales dacă sunt aplicate și niște pietre prețioase. Multe cupluri vor alege acest metal, deoarece este unul foarte elegant și fin, perfect mai ales pentru cuplurile tinere, oferind un plus de gingășie și inocență.

 1. Verighete din aur galben impletit

Verighete din aur galben impletit

Aurul galben este, probabil, cel mai folosit metal prețios atunci când vine vorba de inele de logodnă, dar și de verighetele viitorilor soți. Cele mai multe dintre cupluri vor alege și în anul 2021 acest tip de verighete, mai ales dacă vor avea parte de o nuntă clasică și elegantă. Aurul galben face parte din sfera metalelor prețioase care nu se vor demoda vreodată, fiind mereu la modă, reușind să fie combinat în diferite modele. Unul dintre aceste modele perfecte pentru anul nou este cel format din mai multe șiruri, pentru a scoate în evidență și mai mult cercul perfect al verighetei, ce simbolizează infinitul dragostei.

 1. Verighete cu pietre negre pentru el și pietre albe pentru ea

Verighete cu pietre negre pentru el si pietre albe pentru ea

O noutate legată de verighete este reprezentată de pietrele prețioase negre atunci când vine vorba de viitorul soț, iar pentru viitoarea soție vor fi potrivite niște pietre prețioase albe. Majoritatea verighetelor realizate cu ajutorul acestor cristale sunt foarte prețioase, fiind niște cristale Swarovski. Acestea au numeroase beneficii asupra cuplului și vor aduce dragoste eternă în viața celor doi soți. Totodată, trebuie să menționăm că este unul dintre cele mai populare și căutate modele de verighete din anul 2021!

 1. Verighete cu gravură de trandafiri

Verighete cu gravura de trandafiri

Trandafirii sunt florile iubirii, știm prea bine acest lucru. Mai știm faptul că majoritatea viitorilor soți au oferit, cel puțin o dată, viitoarelor soții câte un trandafir roșu ca sângele sau un buchet de trandafiri, ca simbol al dragostei veșnice. De asemenea, pentru multe femei, trandafirul este cea mai preferată floare, fiind atât de apreciată pentru mirosul, candoarea și pasiunea pe care le emană. Verighetele pe care este gravat simbolul trandafirului sunt foarte elegante și oferă un efect wow, fiind ieșite din comun și foarte apreciate de toată lumea.

 1. Verighete simple cu diamant

Verighete simple cu diamant

Diamantele sunt preferatele femeilor, nu este un secret în ceea ce privește acest lucru. Verighetele cu diamante simple sunt la mare căutare în anul 2021, deoarece este un element simplu, clasic, dar care va fi o dovadă pe măsură a iubirii dintre cei doi viitori parteneri pe viață. Simplitatea este un atu atunci când vine vorba de alegerea verighetelor, deoarece acestea sunt fine și gingașe, perfecte pentru degetul delicat al iubitei, dar și pentru un bărbat puternic și gata de a-și proteja pentru totdeauna dragostea vieții sale.

 1. Verighete simple, late, din aur alb

Verighete simple, late, din aur alb

Verighetele late sunt destul de pretențioase atunci când vine vorba de categoriile de îndrăgostiți. Acestea nu sunt cele mai recomandate pentru niște mâini mult prea subțiri, mai ales atunci când vine vorba de o viitoare soție, deoarece va accentua această idee și nu va crea un efect vizual prea reușit. Aceste verighete sunt preferate, în schimb, pentru îndrăgostiții care sunt la mijlocul vieții, care și-au găsit sufletul-pereche puțin mai târziu. De asemenea, un metal foarte reușit atunci când vine vorba de acest tip de verighete este aurul alb, deoarece emană mult rafinament și eleganță.

 1. Verighete personalizate cu inimă

Verighete personalizate cu inima

Verighetele personalizate oferă cea mai multă autenticitate tinerelor cupluri la începutul unui drum lung și anevoios uneori, al vieții. Pentru îndrăgostiții care vor dori să iasă din zona pe care o consideră banală, este potrivit un model de verighete personalizate. Un model care va prinde din ce în ce mai multă amploare în anul 2021 va fi cel cu inimioară. Aceasta va simboliza dragostea dintre cei doi și, de asemenea, este un model cool și tineresc ce va dăinui mereu, iar la bătrânețe, cei doi își vor aminti cu plăcere de creativitatea și originalitatea de care au dat dovadă atunci când au ales să își unească destinele.

 1. Verighete cu șiruri de pietricele

Verighete cu siruri de pietricele

 

Șirurile de pietricele sunt niște detalii foarte la modă în anul 2021 în ceea ce privește verighetele alese de cei doi oameni îndrăgostiți! Indiferent de metalul din care sunt realizate, dacă este un aur galben, alb sau chiar roz, argint sau platină, pietrele prețioase sunt foarte importante. Acestea vor fi cele mai potrivite dacă vă doriți să accentuați ideile de eleganță și rafinament specifice unui eveniment atât de marcant în viața dumneavoastră.

 1. Verighete personalizate el si ea

Verighete personalizate cu personaje

Din nou, niște verighete personalizate se pare că vor fi printre modelele preferate de verighete în anul 2021. Acestea sunt originale, specifice mai ales cuplurilor la început de drum, care fac parte dintr-o categorie de vârstă mai puțin înaintată. Verighetele cu niște personaje jucăușe reprezentate de un băiețel și o fetiță îndrăgostiți nebunește unul de celălalt vor fi la mare căutare în ceea ce privește niște oameni care s-au îndrăgostit din vremea adolescenței și au reușit să treacă peste toate obstacolele vieții, indiferent de ce natură au fost acestea. Dacă veți opta pentru astfel de verighete, vă veți aduce aminte la bătrânețe cu mult drag de momentele din tinerețe care au marcat alegerea verighetelor.

 1. Verighete cu motive tradiționale

Verighete cu motive traditionale

Deși o nuntă tradițional românească este din ce în ce mai ascunsă și ferită în ceea ce privește opțiunile pentru tematica unei nunți, verighetele cu motive tradiționale vor fi foarte apreciate pentru viitorii soți în anul viitor 2021, deoarece prezintă niște motive clasice și de efect. Totuși, există multe cupluri care nu vor să renunțe așa de ușor la ideea de nuntă tradițional românească, optând pentru un port specific nunților din trecut, iar acest lucru favorizează și mai mult alegerea unui model de verighete cu motive tradiționale, perfect atât pentru el, cât și pentru ea.

 1. Verighete „matchy” cu inimă

Verighete ,,matchy” cu inima

Ce poate fi mai inedit pentru anul 2021 decât niște verighete care, atunci când sunt puse împreună, formează o inimă perfectă?  Vergihetele cu acest model sunt la mare căutare în anul nou, deoarece emană mult mister atunci când sunt separate, dar și multă creativitate și originalitate atunci când sunt puse împreună pentru a oferi un model interesant și autentic, destul de rar în rândul viitoarelor familii. Indiferent de metalul din care vor fi alcătuite, verighetele vor fi de efect! Pentru a accentua totuși ideea de inimioară, se recomandă un metal mai deschis la culoare, precum argintul sau aurulul alb.

 1. Verighete pentru iubitorii de animale

Verighete pentru iubitorii de animale

La fel cum pentru iubitorii de călătorii sunt realizate verighete personalizate pentru a forma o poveste în jurul a tot ceea ce li se întâmplă celor doi îndrăgostiți, la fel există și verighete personalizate pentru iubitorii de animale. Acestea sunt foarte apreciate în anul 2021, deoarece sunt perfecte pentru cei care, în viitoarea lor familie, vor mai fi alături și alte suflete necuvântătoare. Există oameni pentru care animalele au un rol mult mai important decât oamenii, fiind considerate cei mai buni prieteni. Ce poate fi mai inedit și mai drăguț pentru niște oameni care împart această pasiune și iubire pentru animale, decât niște verighete care să pună în evidență această idee?

 1. Verighete late din aur galben + aur alb

Verighete late din aur galben + aur alb

Am stabilit anterior că verighetele late vor fi la mare căutare pentru partenerii care nu mai sunt chiar la vârsta adolescenței, ci puțin mai plini de experiența vieții. Totuși, acestea pot fi realizate într-o multitudine de forme și modele care pot emana o eleganță ieșită din comun. Cele mai potrivite metale prețioase atunci când vine vorba de niște verighete mai late sunt aurul alb și cel galben. Totuși, pentru cei care nu pot opta pentru un singur metal prețios, o soluție ideală este reprezentată de alegerea unor verighete formate atât din aur alb, cât și din aur galben.

 1. Verighete cu model gravură florală

Verighete cu model gravura florala

Credem cu tărie că nu există niciun cuplu în care viitorul soț să nu îi fi oferit măcar o dată în viață viitoarei sale soții o floare. Există multe femei care iubesc florile într-un mod destul de obsesiv, atât de mult încât au dorit să își graveze pe verighete un model floral. Nu este de dat la o parte acceastă idee, deoarece femeile care au făcut această alegere știu foarte bine faptul că, în anul 2021, acest model va fi printre cele mai apreciate atunci când vine vorba de verighete. Este un model destul de autentic, plin de farmec și care simbolizează cu multă intensitate dragostea dintre cei doi viitori soți.

 1. Verighete din aur alb simple și subțiri

Verighete din aur alb simple si subtiri

Simplitatea și rafinamentul vor fi mereu la modă, indiferent câți ani vor trece și câte modele de verighete noi vor apărea. La fel ca și în anii anteriori, verighetele din aur alb vor fi foarte apreciate și vor oferi un plus de rafinament dacă vor și destul de subțiri, pentru a scoate în evidență gingășia și finețea viitoarei soții. Acestea sunt foarte căutate, mai ales când cei doi îndrăgostiți sunt într-o relație permanentă cu ideea de clasicism și lucruri simple, dar de efect. De asmenenea, dacă considerați că aceste verighete sunt perfecte pentru dumneavoastră, le puteți alege cu cea mai mare încredere, deoarece vă veți mulțumi ma târziu pentru alegerea făcută!

 1. Verighete cu motive geometrice

Verighete cu motive geometrice

Motivele geometrice sunt niște elemente foarte simpliste, minimaliste și elegante totodată. Acestea sunt folosite atunci când vine vorba de rochii, manichiură, alegerea altor detalii pentru locație, dar și în ceea ce privește alegerea verighetelor. Modelele geometrice sunt interesante și se remarcă foarte ușor prin atât de multă simplitate și rafinament! Sunt perfecte pentru cuplurile care nu vor să iasă în evidență printr-un mod fastuos și extravagant, ci prin multă simplitate și clasicism.

 1. Verighete King Queen

Acest tip de verighete este, de departe, cel mai luxos model. Pentru oamenii care dispun de un buget nelimitat și care doresc să facă din nuntă cel mai maiestuos eveniment atât în ceea ce privește persoanele lor, dar și cele ale invitaților, aceste verighete impreiale sunt perfecte. Accestea pot fi realizate din orice fel de metale prețioase însă cel mai indicat este aurul galben, pentru un plus de eleganță și lux. De asemenea, aceste verighete pot fi foarte cool atunci când ambii parteneri împart și o dragoste enormă pentru lucrurile puțin mai sofisticate și care doresc să aibă parte de cel mai fericit eveniment din viața lor într-un mod extravagant, de care să își aducă aminte cu drag privind verighetele, odată cu trecerea timpului.

 1. Verighete din aur roz cu împletituri

Verighete din aur roz cu impletituri

Aurul roz este la mare căutare în ceea ce privește alegerile pentru nuntă a viitorilor soți care doresc să iasă puțin în evidență și să aleagă ceva diferit, comparativ cu verighetele din aur galben sau alb care vor fi foarte populare și în anul 2021. Aurul roz este destul de rar, prețios și foarte căutat mai ales atunci când vine vorba despre o viitoare mireasă foarte feminină, gingașă și iubitoare de lucruri simple, dar sofisticate în același timp. Pentru aceste gusturi ale viitoare soții, soțul va trebui să se conformeze cu plăcerile nevinovate ale soției și să aleagă niște verighete formate din aur roz.

 1. Verighete cu inscripția numelui

Verighete cu inscriptia numelui

Probabil cea mai wow personalizare atunci când vine vorba de verighete pentru anul 2021 este cea cu inscripția numelor celor doi îndrăgostiți care își vor uni destinele în acest an. Acest model a fost la foarte mare căutare cu câteva decenii în urmă, fapt demonstrat de multitudinea de verighete prezente în rândul părinților sau bunicilor. În anul 2021, acestea revin cu glorie, făcând din viitorii soți o pereche perfectă. Este un gest de loialitate, fidelitate și atașament suprem față de viitorul partener pe viață, gravarea numelui în interiorul verighetei, pentru a-l purta și lega mereu de inimă.

 1. Verighete cu motive geometrice aur galben + aur alb

Verighete cu motive geometrice aur galben + aur alb

Motivele geometrice sunt la mare căutare și în anul 2021, așa cum am observat asta deja.  Acestea pot fi reprezentate foarte ușor și într-un mod unic pe orice tip de verighete, indiferent dacă sunt mai late sau subțiri și fine. Pentru a fi scoase mai frumos în evidență, acestea pot fi realizate pe niște verighete formate din aur galben, într-o combinație perfectă cu un aur alb și elegant.

 1. Verighete pollelo cu motiv al infinitului

Verighete pollelo cu motiv al infinitului

Acest tip de verighete sunt perfecte pentru o nuntă sofisticată, elegantă, care să fie cu foarte mult bun-gust și rafinament. Acest model de verighete va fi printre cele mai apreciate în anul 2021, deoarece este dominat de o puternică simbolistică în ceea ce privește semnul infinitului. Gravat pe verighete, acesta va semnifica dragostea infinită dintre cei doi oameni care urmează să devină un întreg, ce va dăinui și după moarte în amintirea tuturor. Semnul infinitului este foarte utilizat în ceea ce privește nunțile celebrităților, deoarece este un semn puternic ce va marca întreaga nuntă. Multe dintre persoanele care optează pentru acest model, de cele mai multe ori, optează pentru mai multe elemente în care se regăsește acest semn, construind o întreagă tematică pe baza accestui simbol.

 1. Verighete cu diamante albastre

Verighete cu diamante albastre

Pietrele prețioase albastre sunt foarte wow în ceea ce privește efectul pe care îl creează. Acestea ies cu ușurință în evidență, fiind o pată de culoare atunci când vine vorba de alegerea unor verighete unice și perfecte pentru oamenii care doresc să fie cât mai originali și autentici. Aceste pietricele pot fi atașate foarte ușor pe orice culoare a verighetelor însă, pentru a ieși cel mai frumos în evidență, se recomandă un metal mai deschis la culoare, precum argintul sau aurul alb.

 1. Verighete colorate

Verighete colorate

Verighetele colorate sunt cele mai orginale și autentice verighete, deoarece ies în evidență în cel mai puternic mod datorită culorilor cristalelor care sunt aplicate pe ele! Acestea sunt perfecte mai ales pentru proaspeții miri mai tineri și mai rebeli, care doresc să se remarce într-un fel unic și specific tinereții și inocenței adolescenței. Multe cupluri care vor opta pentru aceste verighete vor fi la începutul drumului vieții, „tineri și neliniștiți”, rebeli și gata de aventuri în doi.

 1. Verighete cu model grecesc

Verighete cu model grecesc

Modelul de verighete grecesc este foarte căutat în străinătate, deoarece este unul speficic vremurilor trecute, Greciei antice, unde cei care se căsătoreau purtau astfel de verighete speciale. Astfel, multe dintre cuplurile de la noi din țară vor părea foarte interesate în ceea ce privește modelul grecesc, ce este potrivit pentru cei care apreciază istoria și cultura Greciei.

 1. Verighete cu detalii de munte și mare

Verighete cu detalii de munte si mare

Detaliile cu munte și mare reprezintă un tribut adus celor mai frumoase amintiri petrecute în doi atât la munte, cât și la mare, precum și al viitoarelor excursii și drumeții în aceste destinații  Aceste detalii sunt foarte gingașe și arată într-un mod unic pe niște verighete nici prea late, dar nici prea subțiri, pentru a putea fi realizate cu cea mai mare acuratețe și migală. Totodată, dacă sunteți niște firi opuse, puteți da dovadă de multă înțelegere și puteți opta pentru destinația turistică a partenerului pentru verigheta dumneavoastră.

 1. Verighete cu gravură laser

Verighete cu gravura laser

Gravurile sunt foarte la modă, iar în ultimii ani au avut parte de o pantă ascendentă, deoarece cât mai multe cupluri au optat pentru așa ceva, considerând că vor ieși din zona banalității și a tradiționalismului. Sunt foarte cool și potrivite pentru niște tineri nonconformiști, gata să își asume riscuri și să pornească împreună pe drumul vieții într-un mod puțin ieșit din comun și rebel.

 1. Verighete cu lacăt și cheie

Verighete cu lacat si cheie

Lacătul și cheia sunt niște elemente specifice unor doi îndrăgostiți care au convingerea că dragostea lor poate fi încuiată cu lacătul și, pentru a fi păstrată pentru eternitate, cheia va trebui să fie aruncată. Acest lucru este foarte romantic, iar mulți dintre tinerii îndrăgostiți optează pentru această simbolistică și în privința verighetelor lor, astfel încât dragostea lor va dăinui și se va conserva mulți ani la rând. De asemenea, acest detaliu poate fi reprezentat cu ușurință pe niște verighete mai late, pentru a putea da dovadă de o mare claritate și acuratețe.

 1. Verighete fără detalii, din aur galben

Verighete fara detalii din aur galben

Verighetele simple sunt foarte căutate, în ciuda faptului că, odată cu trecerea timpului, au apărut diferite modele de verighete care mai de care mai sofisticate și extravagante, cu pietre prețioase, cristale, diferite tipuri de aur sau alte metale prețioase. Totuși, pentru mulți oameni, clasicul rămâne clasic! Astfel, aceștia vor rămâne fideli ideii de tradiționalism, specific mai ales cu câteva secole în urmă, dar care va reveni în anul 2021 cu multă apreciere din partea multora dintre cuplurile care urmează să își unească destinele în acest an. Verighetele simple, fără niciun detaliu, sunt foarte elegante, rafinate și sunt exemplul perfect că o verighetă nu trebuie să fie încrustată cu pietre scumpe și cristale pentru a atrage priviri și a se remarca în cel mai pur și frumos mod posibil.

 1. Verighete cu bandă accentuată

Verighete cu banda accentuata

Diferitele nuanțe de metal prețios sunt la foarte mare căutare, indiferent dacă este vorba de aur galben sau aur alb. O nouă tendință în ceea ce privește modelul verighetelor este cea în care pe suprafața verighetei este prezentă o bandă de o nuanță mai accentuată a materialului din care sunt create. Astfel, ca un exemplu, în imaginea de mai sus este prezentat un model de verighete simple, realizate dintr-un aur galben, iar în partea de sus este remarcată o bandă puțin mai accentuată. Acest detaliu va face din verighetele dumneavoastră niște elemente deosebite, potrivite pentru a vă pune în valoare rafinamentul și eleganța dragostei dintre dumneavoastră și partener.

 1. Verighete vintage

Verighete vintage

Verighetele vintage vor acapara din ce în ce mai mult anul 2021, revenind în forță după mulți ani în care au fost date la o parte de noile tendințe în materie de verighete. Totuși, anul viitor vor fi destul de folosite de iubitorii de lucruri vintage. Lucrurile vintage au un rol important și sunt foarte la modă, deși unii oameni consideră că sunt lucruri învechite, cu aspect ponosit sau demodat. Pentru alții, acestea sunt ca o comoară, perfecte pentru a le pune în evidență chiar în cel mai important eveniment din viața fiecăruia, nunta.

 1. Verighete personalizate „Queen & King”

Verighete personalizate ,,Queen & King”

Modelul de tip „Queen & King” a fost și este în continuare destul de folosit atât în ceea ce privește diferite obiecte, vestimentație sau chiar verighete, un concept care se va accentua tot mai mult începând cu anul 2021. Astfel, verighetele cu acest model vor fi la mare căutare, deoarece fiecare cuplu se consideră cel mai frumos, perfect, iar dragostea care îi leagă pe parteneri este cea mai puternică. Astfel, cei doi viitori soți vor deveni un rege și o regină a dragostei ce îi leagă și care va fi eternă.

 1. Verighete din aur alb cu motive personalizate

Verighete din aur alb cu motive personalizate

Motivele personalizate sunt foarte căutate în anul 2021, deoarece fiecare cuplu încearcă să iasă în evidență printr-un fel unic și autentic, specific poveștii lui de dragoste care l-a consacrat și care l-a ajutat să depășească orice probleme pe care le-a rezervat viața. Aurul alb este o alegere bună atunci când vine vorba de niște verighete personalizate, deoarece va scoate în evidență în cel mai frumos mod, cromatic vorbind, gravurile și detaliile realizate în urma personalizării. Aceste verighete sunt destul de prețioase, având în vedere faptul că se pot adăuga diferite cristale sau pietre prețioase!

 1. Verighete cu detalii tradiționale și cristale

Verighete cu detalii traditionale si cristale

Detaliile tradiționale sunt foarte interesante atunci când vine vorba de o nuntă autentică, dar nu doar în aceste cazuri sunt folosite pentru niște verighete care vor fi purtate pentru eternitate de către doi oameni care se iubesc reciproc cel mai mult din întreaga lume. Anul 2021 aduce o reformă în ceea ce privește verighetele cu motive tradiționale, atașând acestora niște elemente mai prețioase, niște cristale. Aceste pot fi de mai multe tipuri, însă cele mai populare sunt cele Swarosvki. Acestea pot atrage atenția și pot atrage multă strălucire asupra dumneavoastră, dar și a partenerului dumneavoastră, în ziua nunții. Vor fi foarte apreciate și îndrăgite de toți invitații, fiind o combinație perfectă de tradiționalism și modernism.

 1. Verighete personalizate cu amprentă

Verighete personalizate cu amprenta

Din seria celor mai originale și autentice verighete personalizate fac parte și verighetele pe care sunt gravate amprentele celor doi viitori soți. Acest gest este unul plin de iubire și devotament, întocmai ca cel în care sunt gravate numele îndrăgostiților pe verigheta fiecăruia. Amprenta este un semn unic pe care nicio persoană din această lume nu o va avea identică cu a dumneavoastră sau cu a persoanei iubite, iar gravarea acestea este un gest de iubire completă. Ce poate fi mai frumos decât o verighetă pe care să fie gravată amprenta soțului dumneavoastră?

 1. Verighete din platină

Verighete din platina

Platina este, de departe, cel mai valoros metal din care pot fi realizate verighetele. Dacă doriți să faceți o investiție serioasă atunci când vă veți lega destinele de sufletul dumneavoastră pereche, puteți alege cu cea mai mare încredere niște verighete realizate din platină. Este foarte specială și prețioasă, oferindu-i persoanei de lângă dumneavoastră o dovadă, infimă comparativ cu dragostea pe care i-o purtați, de atașament și drag!  Deși dau dovadă de multă simplitate, deoarece, în majoritatea cazurilor, verighetele sunt lipsite de alte detalii, cunoscătorii de metale prețioase își vor da seama cu ușurință că valoarea acestora, atât materială, cât și sentimentală, este una enormă.

 1. Verighete cu motive muzicale

Verighete cu motive muzicale

Verighetele cu motive muzicale sunt perfecte pentru oamenii conectați prin intermediul muzicii. Există o mare probabilitate ca povestea celor doi îndrăgostiți care vor opta pentru asemenea modele de verighete să fi început tocmai în acest mod, să se fi conectat și îndrăgostit unul de celălalt prin intermediul muzicii. Detaliile cu note muzicale pe portativ sunt foarte autentice și vor avea un loc special în sufletul artiștilor în anul 2021.

Așadar, dacă anul 2021 va aduce cu sine cel mai important eveniment din viața dumneavoastră de cuplu, trebuie să fiți pregătiți și să vă înarmați cu cele mai cool și mai actuale idei în materie de verighete pentru o nuntă ca în povești, așa cum vă doriți!

Sperăm că v-am ajutat pentru a alege cele mai potrivite verighete, atât pentru calitatea dumneavoastră de soție, dar și pentru partenerul dumneavoastră! Acestea, dacă vor fi alese așa cum trebui și în funcție de preferințele amândurora, vă vor rămâne cea mai frumoasă amintire care se leagă de sufletul dumneavoastră pereche!…Loading..
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.