Modele de verighete la modă în 2019 - Mireasa Perfecta.ro

Modele de verighete la modă în 2019

0 Comentarii

Dacă eşti în căutarea verighetelor şi nu eşti o mireasă tradiţională, îţi putem recomanda câteva modele mai speciale care vor fi în trend în anul 2019. Verighetele sunt foarte importante în ceremonia religioasă. Acestea reprezintă legătura spirituală dintre cei doi parteneri.

Cei care îşi doresc modele clasice, pot opta pentru cele confecţionate din aur galben. Aurul roz dă o notă diferită, prea puțini sunt cei care aleg această culoare, iar cei care nu doresc celelalte tipuri de aur pot opta pentru cel alb, dacă vor ceva de valoare, dar care să nu fie argint.

Este bine știut faptul că aurul a fost printre cele mai populare metale în crearea bijuteriilor, datorită purității care îi crește valoarea, este durabil și maleabil. Toate nuanțele aceluiași material pot fi combinate.

Aurul pur este deosebit de moale, iar pentru a fabrica bijuterii, și nu numai, e necesară combinarea acestuia cu alte metale, cum sunt cuprul, zincul sau cele colorate, pentru a îi conferi duritatea necesară.

verighete 2017

Cel mai bun aur alb este cel de 18 karate și este format din aur și paladiu. Bijuteriile din aur alb sunt, de obicei, placate cu rodiu, pentru a intensifica nuanța și a le face rezistente.

Luați în considerare faptul că verighetele de aur sunt toate de 18 karate și că doar 75 % sunt aur pur.

Nu există o regulă în alegerea verighetelor. Femeia poate alege ceva diferit față de bărbat, unele chiar optează pentru cele care au pietre de diverse mărimi. De obicei, bărbatul dorește ceva mai simplu și mai masculin.

verighete aur alb si roz

Cele mai recomandate verighete pentru anul 2019 sunt cele complexe, pătrate sau unghiulare

De la pietre de toate culorile până la modele de tip vintage, acestea vor fi cele  mai căutate în 2019:

  1. Inelele clasice sunt potrivite pentru mirii simpli. Și în 2019 vor prima acestea. Sunt lipsite de ornamente, rămânând doar un simbol al dragostei lor și nu un obiect de lux.
  2. Cele cu ștrasuri se vor număra și ele printre preferințele multor cumpărători.
  3. Modelele artistice sunt cele lucrate manual. Acestea îmbină diverse forme, nu doar ale verighetelor, ci și ale modelelor inscripționate pe acestea. Cei care doresc să fie extravaganți pot opta pentru alegerea acestora.
  4. A început să fie foarte căutat aurul negru. Acesta poate fi obținut prin galvanizare cu ajutorul rodiului negru sau ruteniului. Un alt mod este prin procedeul numit patinare sau prin aplicarea unor compuși ce conțin sulf și oxigen.
  5. La fel și aurul verde este la mare căutare încă de pe acum. Acesta este format din 75% aur, 20% argint și 5% cupru. Cei ce adoptă stilul vintage preferă modelele ce au această nuanță de aur.
  6. Să nu uităm de verighetele de titan. Acesta a apărut de curând pe piață, este mult mai ușor, dar mai rezistent decât aurul.
  7. Foarte căutate vor fi și modelele de platină. Acestea sunt durabile, nu vor irita niciodată pielea. Acest metal rezistă foarte mult în timp. Nu vei vedea niciodată bijuterii din acest material care să fie zgâriate. Datorită proprietăților sale, platina este mult mai scumpă decât aurul, mai ales datorită faptului că este mai rar întâlnită și deoarece procedeul de prelucrare durează mult mai mult…

verighete Bulgari verighete subtiri 2017 verighete negre cu aur

Wedding Rings Groom And Bride Numenorean On Deviantart 2016 2017 Wedding Rings For The Groom - wedding rings

verighete impletite 2017 verighete dreptunghiulare verighete de lux 2017 verighete cu model floral verighete cu flori si diamante verighete cu diamante 2017 verighete clasice cu diamanteLoading..
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.