Modele de verighete impletite - Mireasa Perfecta.ro

Modele de verighete impletite

0 Comentarii

Rare si cu un design special, verighetele impletite captiveaza privirile si fascineaza prin imbinarea stilurilor diversificate. Mirii care decid sa poarte asemenea modele sofisticate se vor remarca prin unicitate si rafinament. In acest articol, va prezentam cele mai frumoase modele de verighete impletite. Baza acestor verighete speciale o reprezinta chiar impletiturile si rasucirile din metale pretioase, de multe ori inspirate din stilul celtic. In general, aceste verighete nu necesita sa fie incarcate cu fel de fel de motive sau cu multe detalii complexe pentru infrumusetare, deoarece impletiturile ofera un aspect suficient de special incat sa capteze privirile si admiratia tuturor. Insa, daca va doriti neaparat cu pietricele, acestea vor arata elegant si cu un aer sofisticat.

modele verighete impletite

Avand in vedere ca nu sunt foarte multi miri care aleg modele de verighete impletite, va puteti considera norocosi, caci veti fi originali. Se pot confectiona si la comanda, asadar aveti ocazia sa va personalizati verighetele cu impletituri in functie de gusturile personale. Disponibile in versiuni fine atat pentru femei, cat si in unele expresive pentru barbati, aceste modele de verighete impletite se gasesc din aur si platina (aceasta din urma este o alternativa ideala pentru persoanele alergice la aur), din materiale separate sau combinate.

Exista modele facute dintr-o singura bucata de material „sculptat” intr-o impletitura, dar si din mai multe, dupa preferinta. Verighetele create din acelasi material ii simbolizeaza pe cei doi miri care isi impletesc impreuna drumul cel nou al vietii in calitate de sot si sotie. Verighetele cu model impletit din doua materiale sau culori diferite semnifica idividualitatea femeii si a barbatului in casnicie, impletindu-se pentru a crea echilibrul in dragoste.

verighete impletite din aur roz

Aceste modele de verighete impletite sunt deosebite, iar cele cu un design complex necesita ingrijire si atentie sporita, pentru a nu se deteriora. De aceea, sunt recomandate persoanelor care au o activitate ce nu reprezinta un pericol care sa le afecteze, de exemplu, munca la birou. In cazul in care aveti un job care solicita mult mainile, dar doriti ca verighetele sa fie unele cu model impletit, este bine sa le puneti deoparte in cutiuta lor specifica pana cand va terminati treburile, deoarece este necesar sa le pastrati in siguranta in perioada respectiva…

verighete din aur impletite verigheta impletita 2014 verigheta cu impletituri verigheta impletita din aur galben roz si alb model de verigheta impletita verigheta impletita in 3 verigheta nunta impletita cu diamante model verigheta impletita din aur verigheta impletita cu diamante verigheta impletita model de verighete impletite verighete din aur roz si galben impletiteLoading..
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.