Modele de verighete din aur galben - Mireasa Perfecta.ro

Modele de verighete din aur galben

0 Comentarii

Cu toate ca in anii trecuti mirii puneau accentul pe verighetele din argint si alte metale albe precum cele realizate din platina si aur alb pentru a se asorta cu stralucirea diamantelor si a altor pietre pretioase, in ultima vreme, ei prefera tot mai mult aurul galben ca metal pentru verighete. In acest articol, va aratam unele dintre cele mai frumoase modele de verighete din aur galben.

Pe vremuri, aurul galben era considerat demodat din cauza aspectului traditional, insa acum cunoaste o revenire pe piata de specialitate, fiind din ce in ce mai apreciat si cautat pentru diferite modele de bijuterii fine, mai ales pentru verighete, caci reprezinta o alternativa interesanta la banala nuanta argintie a aurului alb si platinei.

verighete aur galben

Este un lucru dovedit ca modelele de verighete din aur galben isi mentin bine culoarea si peste ani, iar cele vechi arata chiar mai bine decat multe noi sau facute din alte metale, datorita proprietatilor aurului galben obtinut prin aliaj cu un alt metal, si anume cuprul.

Se considera ca aurul galben este adecvat intrucat este mai rezistent, nu oxideaza si nu necesita sa fie placat precum aurul alb, caruia i se pierde in timp stralucirea si necesita ajustari. Cele mai recente design-uri scot in evidenta cu succes pietrele pretioase albe si nu numai, printr-un contrast fermecator si sunt disponibile in nuante calde si pun in valoare tenul indiferent de textura. Aurul galben se obtine prin combinarea altor aliaje pentru a ii spori durabilitatea, incat sa fie suficient de rezistent pentru a sustine pietricelele si a nu se uza, iar bijutierii creeaza modele speciale si pentru barbati.

Modele verighete aur galben cu amprenta

Aurul galben nu a fost ales intamplator ca fiind principalul metal din care s-au realizat bijuterii inca din cele mai vechi timpuri. Verighetele din aur galben sunt asociate cu puterea soarelui, simbolizand lumina bucuriei, optimismul, succesul, realizarea, idealurile inalte, prosperitatea si tovarasia. Purtarea zilnica a aurului galben creste puterea personala si favorizeaza curajul, increderea si determinarea– de aceea este metalul specific regilor.

Mirii care decid sa poarte modele de verighete din aur galben pornesc la noul drum plini de pozitivitate, cu speranta ca vor avea o casnicie reusita, cu determinarea ca vor face tot ce le sta in putinta pentru ca impreuna sa depaseasca eventualele greutati si sa intampine fiecare zi cu zambetul pe buze si dragoste reciproca in suflet…

verighete-aur-galben-si-alb verigheta Cartier aur galben verighete aur galben 2014 verighete aur galben antistres verighete aur galben celtice modele verighete late aur galben verigheta aur galben cu diamante modele inele aur galben verighete aur galben cu note muzicale Model de verighete din aur galbenLoading..
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.