Modele de verighete din aur alb - Mireasa Perfecta.ro

Modele de verighete din aur alb

0 Comentarii

Verighetele din aur alb sunt considerate cele mai elegante modele de verighete. Inca din cele mai vechi timpuri, verighetele simbolizau iubirea, continuitatea vietii si perfectiunea, si erau concepute din alte materiale, cu alte forme decat cele pe care le cunoastem astazi. Romanii din perioada antica au fost cei care le-au confectionat din diferite metale si tot ei le-au folosit prima data ca legaminte in casatorii, iar in vremurile moderne au ajuns sa fie o parte esentiala a ritualului casatoriei. In acest articol, va prezentam cele mai frumoase modele de verighete din aur alb.

Modele verighete aur alb cu mesaj

Multe cupluri aleg sa poarte diferite modele de verighete din aur alb, pentru ca este metalul cel mai tolerat de catre persoanele cu pielea sensibila: in general, nu prea cauzeaza iritatii si nu lasa urme verzui, precum se intampla in cazul celor din argint. Insa, trebuie sa se acorde o atentie deosebita metalelor folosite ca aliaje, deoarece unele pot cauza diferite efecte nedorite asupra pielii.

De-a lungul timpului, verighetele au capatat diferite semnificatii si scopuri, fiind deseori simboluri ale averii si zestrei, in loc sa celebreze dragostea. In ziua de azi, din contra, alegerea verighetelor perfecte este un moment-cheie in organizarea nuntii; mirii le acorda o atentie deosebita, considerand ca verighetele simbolizeaza decizia pe care au luat-o din suflet pentru restul vietii, loialitatea, dragostea care ii uneste si drumul pe care vor pasi impreuna.

verighete aur alb cu pietre

Aurul alb este, de fapt, mai mult gri decat alb pur, de aceea bijuteriile se placheaza cu rodiu, un metal foarte dur care ofera stralucire si duritate. Unul dintre punctele forte ale aurului pur este ca nu oxideaza, mentinandu-si proprietatile. Fiindca multe verighete din aur alb sunt placate cu rodiu pentru o buna rezistenta, acestea necesita curatare sau trebuie din nou placate dupa o perioada, cand se tocesc. Modelele din aur alb exprima clasa, rafinamentul si denota originalitate, de aceea sunt ideale pentru ziua memorabila a nuntii.

Puteti alege niste unele bazate pe un design clasic, insa cu ornamente si forme moderne. Verighetele din aur alb sunt mai usoare decat cele din platina (care au o densitate aproape dubla) si permit cu usurinta asocierea cu pietre pretioase sau semipretioase, deoarece arata bine in absolut orice combinatie, iar forma poate fi atat simpla, cat si cu suprafete specifice sau cu impletituri…

Model verigheta aur alb verighete aur alb celtice verighete aur alb subtiri modele verighete aur alb 2014 verigheta aur alb lux verigheta cu diamante aur alb verighete aur alb el si ea verighete aur alb deosebite verigheta aur alb eleganta verigheta aur alb impletita verighete aur alb clasice verighete aur alb antistres verighete aur alb cu diamante verigheta aur alb simplaverigheta de nunta cu diamanteLoading..
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.