Modele de verighete cu pietre - Mireasa Perfecta.ro

Modele de verighete cu pietre

0 Comentarii

Pietrele pretioase si semipretioase au fascinat dintotdeauna, iar bijutierii s-au intrecut de-a lungul timpului in a crea cele mai frumoase podoabe. In acest articol, va invitam sa descoperiti cele mai frumoase modele de verighete cu pietre si sa aflati simbolistica din spatele acestora, pentru va da seama exact ce vi se potriveste atunci cand porniti impreuna pe noul drum al vietii, ca sot si sotie.

verighete-cu-diamante

• Diamante
Diamantele sunt desemnate cele mai pretioase pietre care exista in prezent, iar frumusetea sclipitoare si diafana a verighetelor care le contin va fascina intotdeauna. Semnifica loialitatea, dragostea, puritatea, inocenta, constanta si bogatia, iar in vechime se credea ca au calitati protectoare.

verigheta cu diamante 2014

• Safire
Aurul galben pune superb in evidenta albastrul regal al safirelor, care simbolizeaza dragostea, angajamentul, fidelitatea, dar si intelepciunea, integritatea, corectitudinea, atrag energia pozitiva, si stimuleaza inspiratia. Acestea sunt o alegere perfecta pentru drumul cel nou pe care mirii aleg sa mearga impreuna in viata. Safirele arata exceptional si cu metalele albe sau cu aurul roz.

verigheta cu safire verighete cu safire

• Smaralde
Daca mirii isi doresc sa fie traditionali, dar nu banali, isi pot alege modele de verighete cu pietre de smarald, care, prin culoarea lor verde arata extrem de bine atat cu metalele albe, cat si impreuna cu aurul galben. Smaraldele sunt pietre considerate sacre, in mitologie fiind atribuite frumoasei Venus, zeita dragostei. Acestea simbolizeaza mentinerea intensitatii iubirii, precum si fidelitatea, speranta, profetia. Unele persoane spun ca energia smaraldelor alunga gandurile tulburatoare ale celor cale le poarta. Asadar, mirii care vor purta verighete de acest tip au sanse mari sa duca o viata frumoasa ca sot si sotie.

verigheta cu smaralde verigheta cu smaralde si diamante

• Rubine
Rubinele sunt pe locul doi ca durabilitate dupa diamante, iar nuanta lor intensa de rosu este asociata cu dragostea pasionala; civilizatiile vechi considerau rubinele drept reginele nestematelor, datorita calitatilor de necontestat pe care le poseda aceste pietre deosebite. Rubinele sunt caracteristice personalitatilor temperamentale si se spune tin la distanta gandurile rele si necazurile, protejandu-i pe cei care le poarta, facilitand iubirea si norocul in casnicie. Cele mai frumoase modele de verighete cu pietre, indeosebi cu rubine simbolizeaza dragostea inflacarata si uniunea, precum si puterea de a va urma idealurile…

inele cu rubine verighete cu Rubine

verigheta cu diamante negre verighete din platina cu diamante verigheta cu diamante din aur roz verigheta aur cu diamante verigheta din aur cu diamante verighete din aur galben si alb cu diamanteCopy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.