Modele de verighete antistres - Mireasa Perfecta.ro

Modele de verighete antistres

0 Comentarii

Stresul reprezinta un factor care ne afecteaza aproape fiecare zi, insa cu atat mai mult in perioada organizarii nuntii, deoarece sunt o multime de lucruri de pus la punct si ne dorim ca totul sa iasa perfect, dar si dupa aceea, in casnicie, cand apar diverse situatii in care stresul ne acapareaza si nu ne lasa sa ne bucuram de viata cum ar trebui. Bijutierii tin pasul cu vremurile moderne si fac tot ce le sta in putinta pentru a diminua aceasta problema, de aceea au inventat niste modele de verighete antistres, ce reprezinta un concept inedit si din ce in ce mai cautat in ultima vreme pe piata de profil. In acest articol, va invitam sa aflati mai multe despre aceste tipuri de verighete neconventionale.

verighete antistres din aur

Care este farmecul acestor modele de verighete antistres?
Cu toate ca aceste tipuri de verighete au fost inventate acum aproximativ 15 ani, verighetele antistres inca reprezinta o noutate, deoarece foarte multe persoane abia acum le descopera. Fascinatia acestor verighete antistres speciale se bazeaza pe o structura ingenioasa si utila, in care sunt folosite doua tipuri de inele obisnuite, dar cu roluri specifice: unul fix, cu sina, mai lat, peste care se afla un altul mobil, mai ingust. Sunt foarte bine create, incat nu fac niciun fel de zgomot atunci cand se invarte partea rotativa, iar daca sunt montate pietre, acelea raman bine fixate.

Modele verighete antistres

Asadar, persoanele active, nervoase sau plictisite, care simt nevoia sa isi manifeste cumva aceasta stare spre a se calma, pot roti verigheta si cu siguranta se vor simti mai relaxate. In plus, sunt extrem de rezistente, mult mai durabile decat cele normale, datorita mecanismului deosebit si pot fi utilizate oriunde si oricat, fara a se strica, imbinand astfel aspectul estetic cu cel practic. Este foarte important ca metalul din care sunt facute sa nu oxideze si sa nu fie foarte maleabil, ci din contra, dur, ca sa reziste rutinei zilnice…

Aceste modele de verighete antistres sunt foarte confortabile si pot fi realizate atat intr-o maniera simpla, cu un design traditional, fie cu pietricele, gravuri sau alte design-uri complexe si elegante. Cuplurile care au ales aceste tipuri de inele drept verighete pentru nunta s-au aratat extrem de incantate de alegerea facuta si recomanda tuturor aceste tipuri de verighete care ies din comun prin calitatea lor exceptionala de relaxare.

verighete antistres din platina inele antistres din aur verighete antistres simple verigheta antistres

[widget id="rssimages-7"]