Cele mai frumoase verighete aur roz - Mireasa Perfecta.ro

Cele mai frumoase verighete aur roz

0 Comentarii

Aurul roz reprezinta un stil romantic ce ofera verighetelor o eleganta care nu va pieri odata cu trecerea timpului. Verighete aur roz au avut mare succes pe la jumatatea secolului al XIX-lea, iar in zilele noastre sunt din nou cautate, deoarece mirii le redescopera farmecul. Avand in vedere ca multe persoane opteaza pentru versiunile populare din aur alb sau galben, verighetele din aur roz pun in valoare originalitatea si ideea de a avea ceva cu totul deosebit. Daca sunteti in cautarea legamintelor perfecte pentru casatorie, in acest articol va prezentam cele mai frumoase verighete aur roz.

verigheta aur roz ingusta

Aurul roz nu exista in stare pura in natura, ci se obtine prin aliaj, prin combinarea aurului natural (galben) si a cuprului, uneori si cu argint sau zinc. Intensitatea nuantei depinde de cantitatea de aliaj folosita: astfel se obtin cele mai frumoase verighete aur roz care variaza de la galben-roscat spre aramiu sau roz radiant. De exemplu, cele roz deschis sunt rezultatul amestecului dintre aurul galben, cupru intr-o cantitate mai mica si uneori argint, iar nuantele inchise sunt date de faptul ca au un continut ridicat de cupru.

Verighetele din aur roz nu isi vor pierde stralucirea si nu necesita sa fie placate cu rodiu, precum cele din aur alb; se intretin destul de simplu, fiind nevoie doar de apa calda si putin sapun bland, dupa care se foloseste o carpa dintr-un material moale pentru lustruire. Cu toate acestea, cu timpul pot oxida, insa acest lucru depinde de aliaje si de ingrijire.

verigheta aur roz bulgari

Cele mai frumoase verighete aur roz au si preturi mai accesibile fata de cele din aur alb.

Aurul roz care are in componenta sa 91.667 % cantitate de aur pur, este cel care are cele mai multe karate, si anume 22, insa este mult prea moale ca sa fie folosit pentru verighete care sa reziste foarte multi ani. De aceea, se recomanda versiunile intarite cu un nivel mai ridicat de aliaje care sa ofere durabilitate in timp, cum sunt cele de 18 karate (75 % aur galben, cea mai mare rezistenta), 14 karate (58.3 % aur galben, o alta optiune potrivita), 10 karate (41.6 % aur galben) si 9 karate (37.5 % aur galben). Daca optati pentru verighete din aur roz de 10 si 9 karate, trebuie sa stiti ca acestea se tocesc cu timpul…

verighete aur roz si negru verigheta aur roz model deosebit verighete aur roz cu cifre romane model verigheta aur roz verigheta aur roz mireasa verighete aur roz cu briliane verigheta de nunta aur roz verighete aur roz cu inimioare si diamante verighete aur roz cu pietre verigheta aur roz model grecesc verigheta cu diamante din aur roz mode verighete aur roz 2014 verigheta aur roz si safire verighete aur roz cu praf de diamante verigheta aur roz cu diamanteLoading..
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.