50 modele de verighete din aur - Mireasa Perfecta.ro

50 modele de verighete din aur

0 Comentarii

Modelele de verighete din aur sunt pretioase, de aceea reprezinta o alegere simbolica pentru cuplurile indragostite. Aurul galben este o buna alegere pentru mirii care prefera modele verighete aur clasice, pe cand cel alb ofera aceeasi senzatie ca si argintul, insa este mai ieftin decat platina, de aceea multe cupluri si-l pot permite; aurul roz are o nuanta unica in privinta metalelor si arata incantator cand este purtat sub forma de verighete.

modele inele aur cu pietre

Aurul a fost intotdeauna unul dintre cele mai populare metale folosite in crearea bijuteriilor, mai ales a verighetelor, din diferite motive: puritatea sa ii sporeste valoarea, este maleabil si durabil. In plus, poate fi combinat cu diferite aliaje, ceea ce il face sa fie disponibil si in alte nuante in afara de galbenul clasic. In acest articol, va prezentam cele mai frumoase modele de verighete din aur.

Nunta este unul dintre cele mai importante momente din viata fiecarei persoane, mai ales a femeilor, iar atunci cand se organizeaza, imediat apare in discutie tema verighetelor, deoarece sunt esentiale in ceremonia religioasa. Acestea sunt reprezentarea simbolica a legaturii spirituale dintre cei doi parteneri. Exista o multime de modele verighete aur alb dintre care aveti posibilitatea sa alegeti. Se obisnuieste ca verighetele sa fie confectionate din metale pretioase precum aur, argint sau platina, iar alegerea materialului conteaza, deoarece influenteaza costul si design-ul.

modele inele aur de logodna

Aurul alb se afla printre cele mai utilizate metale – este un aliaj din aur cu cel putin unul dintre metalele albe, de exemplu nichel sau paladiu, intrucat acestea sunt mai rezistente. Cea mai buna calitate a aurului alb disponibila este cea de 17 karate si consta in aliajul dintre aur si paladiu. Aceasta categorie a devenit populara pentru ca, la fel ca in cazul paladiumului si platinei, albul este adaptabil. Verighetele din aur alb sunt de obicei placate cu rodiu, fapt ce le intensifica nuanta si le face rezistente – o calitate importanta a bijuteriilor care sunt purtate zilnic.

modele inele aur logodna

Daca va doriti niste verighete simple, puteti alege niste inele fara ornamente: sunt elegante si potrivite pentru miri. In schimb, daca va incanta mai degraba ideea unor verighete cu modele artistice, puteti alege unele personalizate, lucrate manual.

Nu exista o regula care sa spuna ca verighetele trebuie sa fie identice. De exemplu, mireasa poate avea unul cu diamante, iar mirele, unul cat mai simplu si barbatesc. Insa, indiferent de tendinte, trebuie sa tineti cont si de preferintele personale, intrucat vor fi purtate o perioada foarte indelungata…

modele inele aur noi modele verighete aur 2014 modele verighete aur cu diamante modele verighete aur galben si alb modele verighete aur galben modele verighete aur noi verigheta aur cu diamante verigheta aur cu model verigheta aur simple verigheta aur verigheta cu diamante verigheta unicata verighete aur 24 karate verighete aur clasice verighete aur cu diamante verighete aur cu mesaj verighete aur cu pietre verighete aur de 18k verighete aur de nunta verighete aur elegante verighete aur galben si alb verighete aur impletite verighete aur inscriptionate verighete aur late verighete aur model 2014 verighete aur regale verighete aur versace modele inele aur logodna modele inele aur de logodna verighete-cu-mesaj verighete aur si diamante verighete el si ea verighete tip roman verighete tip inel verighete simple verighete model deosebitverighete aur roz si diamante verighete aur inguste inel aur cu diamante verigheta aur cu inima verighete-aur-antistresLoading..
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.