3 reguli de aur atunci când alegeți inelul de logodnă - Mireasa Perfecta.ro

3 reguli de aur atunci când alegeți inelul de logodnă

0 Comentarii

Atunci când un bărbat este hotărât să facă pasul cel mare, cel mai dificil moment pentru el este, cu siguranță, alegerea inelului de logodnă. Trebuie să analizeze mai multe aspecte cum ar fi prețul, design-ul, dar și așteptările partenerei. Dacă sunteți puși în această situație și reușiți să achiziționați inelul și să treceți cu brio prin aceste momente dificile, cu siguranță vă veți bucura nespus că ați reușit să depășiți această situație și nu vă veți mai dori să treceți vreodată prin așa ceva.

Bineînțeles că după ce veți scăpa de această sarcină dificilă, va trebui să cumpărați și verighetele. Vă va fi mult mai ușor, deoarece acest lucru poate fi făcut împreună cu viitoarea soție. Cu siguranță alegerea verighetei este mult mai ușoară decât alegerea inelului de logodnă.

Noi vrem să vă ajutăm să faceți cea mai bună alegere, deoarece o alegere nepotrivită poate produce un adevărat haos în relație.

Înainte de a porni în căutări, trebuie să țineți cont de câteva reguli simple:

  1. Banii reprezintă o problemă

Înainte de a cheltui o sumă enormă pe inelul de logodnă, gândește-te că trebuie să păstrezi bani și pentru verighete.

Nimeni nu spune că trebuie să cumperi un inel ieftin, ci ar trebui să vă bazați pe ce spun experții, și anume faptul că verighetele trebuie să coste aproximativ 25-35% din prețul inelului de logodnă.

  1. Trebuie să fie clasic

Nu trebuie să cumperi un inel foarte încărcat, deoarece e posibil să nu fie pe placul soției. Niciodată nu vei da greș cu un inel simplu, de mărime medie, cu o piatră prețioasă bine sculptată. Amintește-ți vizitele din magazinele de bijuterii. Sigur ți-a arătat câteva inele pe care și le-ar dori…

  1. Alege singur

Nu te lăsa influențat de nimeni atunci când alegi inelul de logodnă. Alegerea trebuie să fie doar a ta, pentru că tu ești singurul care știe, cu adevărat, ce îi place partenerei. Să nu ții cont de sfaturile mamei sau prietenilor, ci alege singur ceea ce simți. Așa nu vei da greș niciodată!Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.