Unghii French pentru mirese - Mireasa Perfecta.ro

Unghii French pentru mirese

0 Comentarii

In ziua nuntii conteaza fiecare detaliu, iar manichiura este unul important. Manichiura French pentru mirese este una dintre cele mai potrivite si alese.

Modele de manichiura French cu sclipici pentru mirese:
Sclipiciul poate fi aplicat in diferite culori, pe o singura unghie sau pe toate, cu acelasi model sau diferit. Efectul este placut si nu lasa unghia atat de simpla.

Unghii french cu sclipici mirese

Manichiura French cu picturi pentru mirese:

French-ul este un model simplu care lasa frau liber ideilor, astfel picturile in nuante de gri, albastru, galben, roz, chiar rosu si mov sau alte culori stridente sunt recomandate de obicei pe inelar sau chiar si ultimele doua unghii. Pentru un efect spectaculos, se pot adauga strasuri delicate care sa nu iasa atat de mult in evidenta.

Unghii french cu flori

Manichiura French atipica pentru mirese:
Este un model potrivit pentru nuntile organizate la malul marii sau cu tematica acesteia, asortandu-se cu decoratiunile sau buchetul miresei. Modelul poate fi realizat in doua culori, una dintre ele fiind albul.

Manichiura French-glitter pentru mirese:
Acest model de French pentru mirese este unul nou. Poate fi facut pe nuante nude, roz, lila, gri, sclipiciul fiind alb, auriu sau gri sters. Se pot aplica mici detalii pe unghie, in cazul in care pare prea simplu.

Unghii french roz si auriu

Manichiura French pentru mirese, cu baza colorata:
Dupa cum spuneam, French-ul poate fi reinventat in tot felul de moduri, astfel ca French-ul cu baza colorata permite folosirea unei culori care atrage privirea, insa French-ul realizat in varful unghiei ramane alb.

Unghii french cu pietre

Modelul French pe diagonala:
Pentru un model deosebit, French-ul poate fi realizat pe diagonala, folosindu-se o linie subtire de sclipici sau aplicatii fine. Acest model se realizeaza, de obicei, pe unghiile care au forma patrata, cubica…

Dupa cum observati modelele de unghii French pentru mirese deriva in tot felul de culori, formele unghiilor putand fi atat cubice, cat si ovale sau ascutite, alegerea fiind a mireselor, in functie de preferinte, vestimentatie, decoratiuni etc.

model de french argintiu Unghii-french-pentru-mirese unghii french cu margele manichiura de nunta manichiura pentru mirese unghii de nunta french unghii mireasa cu french unghii french cu acril modele de unghii french pentru nunta unghii french cu dantela unghii 3D french unghii cu gel french pentru mirese manichiura french mireseCopy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.