Unghii cu gel pentru mirese 2019 - Mireasa Perfecta.ro

Unghii cu gel pentru mirese 2019

0 Comentarii

Manichiura este un aspect important pentru mirese, iar modele de unghii cu gel pentru mirese in 2019 sunt din ce in ce mai diversificate, femeile apeland la manichiura cu gel deoarece este mai usor de intretinut si, in acelasi timp, pot ajunge mai usor la lungimea dorita.

model de unghii cu gel cu pietre

Unghiile cu gel ale mireselor in 2019 prezinta modele simple ca modelul classic French. De la acesta deriva modelul half moon, prin inversarea semilunii accentuate prin alb, punandu-se accent pe polul opus al unghiei pentru a marca semiluna naturala a unghiei. Se pare ca modelul preferat de unghii cu gel pentru mirese in 2019 este half moon, deoarece aduce o nota de gratie, stil si eleganta si, in acelasi timp, este mult mai usor de adaptat oricarei rochii de mireasa.

Pe langa modele French, se folosesc si gelurile colorate, precum coverul baby pink, alb sau chiar si gelul nude, pentru aspectul de unghie naturala, simpla.

Unghii cu gel simple pentru mirese 2014

Modele de unghii cu gel in 2019 pentru mirese nonconformiste:

In 2017, miresele atrag atentia nu doar asupra tinutei, machiajului si coafurii, ci si asupra manichiurii nonconformiste, folosind culori aprinse ca rosu, grena, roz-violet, rosu aprins, in functie de culoarea rochiei. Aceste culori sunt, bineinteles, folosite in combinatii si modele diferite. De asemenea, se mai foloseste si combinatia de negru cu alb pentru French, iar miresele mai indraznete doresc si accesorii ca cele metalice, lasandu-le la o parte pe cele simple, abia vizibile.

Unghii cu gel french roz cu pietre pentru mirese 2014

Unghiile cu gel pentru mirese in 2019 sunt o alegere sigura!

Manichiura cu gel pentru mirese este o alergere buna nu doar pentru a ajunge la lungimea potrivita, multe femei avand probleme cu unghiile naturale (exfoliere etc.), dar si pentru siguranta unei manichiuri rezistente pe tot parcursul zilei, si nu numai…

Pentru unghiile cu gel pentru mirese se foloseste un gel special, rezistent, cu un invelis puternic, tocmai de aceea se recomanda ca manichiura sa fie facuta de o profesionista sau un profesionist, astfel nu veti avea surprize neplacute.

Unghii cu gel cu sclipici mirese 2014 unghii mireasa cu gel Unghii cu gel dantela mirese 2014 Unghii cu gel mireasa 2014 model unghii cu gel pentru mireasa Unghii in gel mirese Unghii mirese 2014 Unghii gel mirese 2014 Unghii cu gel half moon Unghii 2014 cu pietre Unghii rosii cu gel mirese 2014 Unghii gel negre cu pietre Unghii cu gel colorate mirese 2014 Unghii simple si elegante mirese 2014Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.