Top 20 modele de unghii pentru mirese 2021 - Mireasa Perfecta.ro

Top 20 modele de unghii pentru mirese 2021

0 Comentarii

Aceste modele de unghii pentru mirese 2021 urmează, ca de obicei, o linie clasică, însemnând că îmbină nuanțe naturale de nude, crem, bej și alb la care se adaugă, după preferințe, cristale, paiete, sclipici, sau se pot realiza desene pictate manual de către manichiuristă. Printre modelele preferate de unghii pentru miresele anului 2021 se află încă într-o postură de notorietate absolută manichiurile simple cu unghii în mărime mică, insuflând naturalețe și eleganță pentru purtătoarele lor.

Cele mai populare modele de unghii pentru mirese în 2021 vor oscila între cele clasice, simple, cu variații de alb sau nude și cele cu modele subtile. Bineînțeles că aceste modele pot fi modificate și pot fi adăugate elemente specifice personalității dumneavoastră. Pe lângă rochie, loc de desfășurare, flori, încălțăminte, unghiile constituie, de asemenea, un element important în ținuta miresei.

Dacă vă simțiți copleșită de numărul mare de opțiuni în ceea ce privește alegerea unghiilor, citiți articolul de mai jos pentru a vedea cele mai la modă modele de unghii pentru mirese 2021.

Cele mai frumoase modele de unghii pentru mirese 2021

 1. Manichiură franțuzească

modele de unghii frech pentru mireasa

Să începem cu cea mai tradițională opțiune de manichiură. O manichiură franțuzească este simplă, dar elegantă. Substratul roz și vârful alb vă vor completa ținuta și va apărea frumos în imagini. O manichiură franțuzească este o alegere excelentă pentru o mireasă care vrea să arate sofisticată fără a-și lăsa unghiile să fure tot spectacolul. Mai mult, această manichiură poate fi pur și simplu un punct de plecare. Miresele care doresc să devină creative pot adăuga unghiilor diferite modele care să ofere manichiurii un stil aparte. Manichiurile clasice franțuzești sunt atemporale și elegante.

 1. Modele de unghii pentru mirese 2021 clasice (albe)

Unghii pentru mirese clasice (albe)

Unghiile albe au o nuanță elegantă, potrivindu-se cu rochia de mireasă, indiferent de modelul acesteia. Mai mult, simplitatea își spune cuvântul, dar, cu toate acestea, această manichiură este și va fi printre cele mai populare modele de unghii pentru mirese în 2021. Lucrul bun al unghiilor albe este că merg cu orice model doriți pe ele. Dacă doriți, puteți face diverse modele în orice culoare și va arăta uimitor în combinație cu alb. Acesta ar fi un design drăguț și simplu de modele de unghii pentru mirese 2021.

 1. Unghii pentru mirese cu auriu

Unghii pentru mirese cu auriu

Dacă totuși vreți să fiți tradițională, dar urmăriți în același timp ceva mai contemporan decât o manichiură clasică, unghiile cu nuanțe de auriu sunt perfecte pentru ziua nunții dumneavoastră. Modelul auriu poate fi constituit din linii aurii, forme aurii sau simple pete de culoare aurii. O dungă simplă aurie este o modalitate excelentă de a vă condimenta manichiura albă clasică. De asemenea, combinația între o unghie aurie strălucitoare și restul unghiilor albe este de efect.

 1. Unghii pentru mirese 3D

Unghii pentru mirese 3D

Dacă v-ați cam săturat de aceleași modele obișnuite, puteți încerca un design 3D uimitor pentru ziua dumneavoastră specială. Modelele pot avea nuanțe de alb sau nude pentru a se potrivi rochiei.

De la modele cu flori la modele simple, unghiile tridimensionale nu au arătat niciodată mai bine și vor fi foarte la modă printre modele de unghii pentru mirese 2021. Este posibil ca unghiile 3D să nu pară foarte potrivite pentru mirese la început, dar atunci când sunt făcute simplu, pot fi mai de efect pentru o nuntă decât manichiura obișnuită.

 1. Modele de unghii pentru mirese 2021 Ombre

Unghii pentru mirese Ombre

Căutați un design de unghii de nuntă simplu și elegant? Atunci acestea ar putea fi perfect! Unul dintre preferatele modele de unghii pentru mirese 2021, manichiura Ombre va constitui un element elegant în ținuta dumneavoastră de nuntă, deoarece este o manichiură clasică cu o abordare modernă. Îmbunătățiți-vă manichiura simplă sau franțuzească clasică cu un design sofisticat ombre. Este o abordare drăguță și la modă pe o manichiură tradițională de mireasă și arată divin cu o unghie cu accent din dantelă. Unghiile ombre sunt alegerea perfectă pentru orice mireasă care preferă să fie elegantă, dar discretă.

 1. Unghii scurte cu model elegant

Unghii scurte cu model elegant

Unghiile scurte, dar îngrijite, au fost mereu printre cele mai populare tipuri de unghii, însă în anul 2021, unghiile scurte cu un model elegant vor fi în topul celor mai purtate unghii pentru mirese. Dacă vreți să vă distrați puțin cu unghiile în ziua nunții dumneavoastră, încercați niște modele elegante pe unghii scurte, simple. Există o mulțime de modele, atât elegante, șic, cât și mai complicate, dar păstrându-și aceeași eleganță. Este exact ceea ce aveți nevoie pentru ziua dumneavoastră specială. Dar, dacă doriți un pic mai mult impact, un substrat roz moale, nude sau piersic, cu detalii decorative, va arăta frumos cu modelul ales.

 1. Unghii pentru mirese gri deschis

Unghii pentru mirese gri deschis

Oja neutră nu se limitează doar la nuanțe de nud. Griul este adesea o culoare neutră trecută cu vederea, fiind complet modern, dar fără să îndrăznească vreodată să vă copleșească aspectul dumneavoastră, ci, din contră, se va completa perfect cu rochia albă de mireasă. Un gri deschis este cel mai potrivit pentru mirese, deoarece oferă o atmosferă dulce și minimalistă, sau o nuanță mai închisă, pentru o senzație ușor mai înfricoșătoare. Manichiura pentru mirese de culoare gri este excelentă pentru nunțile din lunile mai reci.

 1. Manichiură de nuntă metalică

Manichiură de nuntă metalică

Manichiura metalică este o manichiură puțin ieșită din comun, mai excentrică, dar care va atrage cu siguranță privirile imediat. Impresionează prin faptul că nu este atât de comună și se potrivește în principal la evenimente, nu în viața de zi cu zi. De asemenea, contrastul dintre unghiile metalice și rochia de mireasă albă va da foarte bine în ziua nunții. Această manichiură începe să devină din ce în ce mai populară și cu siguranță va deveni la modă și printre modelele de unghii pentru mirese în 2021.

Manichiura metalică poate fi ideală pentru mirese, deoarece se potrivește cu verigheta.

 1. Modele de unghii pentru mirese 2021 roșii

Unghii pentru mirese rosii

 

Unghiile roșii sunt pentru miresele îndrăznețe. Se spune că roșu este cea mai elegantă culoare, iar din acest motiv se potrivește bine cu acest eveniment, și anume, nunta. Această manichiură poate oferi o senzație cu adevărat romantică. Cel mai important este să găsiți doar nuanța de roșu care se potrivește aspectului dumneavoastră de mireasă, temei nunții și sezonului.

 1. Unghii pentru mirese cu modele florale

Unghii pentru mirese cu modele florale

Florile și nunțile merg împreună ca săruturile și dragostea adevărată. Adăugați un design floral unghiilor pentru o notă elegantă. Există o gamă largă de opțiuni, de la flori colorate la modele de flori mai artistice, cu nuanțe deschise. Efectul general al aspectului va depinde și de culorile pe care le alegeți pentru baza unghiilor și pentru flori. Această combinație trebuie să fie una potrivită pentru a nu strica complet ținuta dumneavoastră.

 1. Modele de unghii pentru mirese 2021 French clasic

modele de unghii pentru mirese 2021

Printre modelele de unghii pentru miresele anului 2021 se află în continuare la loc de mare cinste manichiura French clasic. Simplă însă cu o eleganță aparte, manichiura French în culorile cel mai des întâlnite, respectiv nude în combinație cu alb, inspiră feminitate și întregește perfect imaginea nupțială rafinată. Desigur că acest model de unghii se recomandă atât mireselor anului 2021, cât și doamnelor și domnișoarelor în general, fiind un model atât de adaptabil.

 1. Unghiile albe cu pietre

unghii albe mireasa

Eleganța și un plus de modernitate contribuie la imaginea impecabilă pe care dorește să o aibă orice viitoare mireasă în ziua nunții. Albul a devenit una dintre cele mai cerute nonculori în ultima vreme. El rămâne în tendințe și în anul 2021, fiind unul dintre modelele de unghii pentru viitoarele mirese. Asociat cu sclipici sau cristale, vă puteți ajuta de nuanța alb lăptos pentru a obține o manichiură perfectă nu doar pentru ziua nunții, ci și pentru viața de zi cu zi.

 1. Unghiile alb mat sau lucios în întregime

modele de unghii pentru mirese 2021

De asemenea, un alt model de unghii pentru miresele anului 2021 care urmează tot așa o linie simplă, elegantă este modelul de unghii albe, mate sau lucioase, după preferințele purtătoarei.

 1. Modele de unghii pentru mirese 2021 nude

modele de unghii pentru mirese 2021

Simplitatea unghiilor nude rămâne în continuare la mare căutare atât în rândul doamnelor și domnișoarelor, cât și în dreptul mireselor. Acest model de unghii pentru miresele anului 2021 este adus în atenție și reiterat în trenduri, deoarece exprimă finețe și eleganță. Modelul de unghii nude pentru mirese se potrivește cu orice pat unghial și oricare tip de rochie.

 1. Unghiile nude cu sclipici

modele de unghii pentru mirese 2021

Printre modele de unghii recomandate ca fiind în trend anul viitor pentru mirese sunt și diversele variațiuni de modele pe o bază de nude. Printre cele mai populare însă sunt combinațiile de nude cu sclipici, multiple picturi realizate manual sau folosindu-se matrițe, ștampile, precum și accesorizate cu stickere, paiete sau cristale.

 1. Unghiile Babyboomer

modele de unghii pentru mirese 2021

De asemenea, un alt model de unghii extrem de scos în evidență mireselor este babyboomer. Un model de unghii destul de nou care a căpătat o popularitate impresionantă, Babyboomer este o manichiură mai complexă și necesită un un interval destul de mare de lucru pentru a fi realizat însă rezultatul întrege orice orice așteptări. Tehnicienele în manichiură au găsit diverse alternative pentru realizarea acestei manichiuri și pentru viitoarele mirese care nu vor să stea la unghii trei-patru ore și reușesc chiar să înjumătățească timpul de lucru necesar pentru a construi această manichiură.

 1. Unghii cu model de sclipici

modele de unghii pentru mirese 2021

În topul modelelor de unghii pentru miresele anului 2021 se află și modelul de unghii cu sclipici. El este adresat în mod deosebit doamnelor și domnișoarelor care își doresc o manichiură aparte pentru ziua nunții, ceva inedit și totuși elegant, ceva mai rar întâlnit. Sclipirea manichiurii poate oferi un plus unei rochii de mireasă glamour sau poate fi o tușă sofisticată alăturată unei rochii mai simple.

 1. Modele de unghii pentru mirese 2021 cu semilună

modele de unghii pentru mirese 2021

Un model de unghii mai sofisticat adresat mireselor anului 2021 este cel de unghii albe cu model semilună la baza patului unghial, cu alte cuvinte, lângă cuticulă. Este un model clasic și imperios, el reușind să transmită eleganță și rafinament. Pentru miresele care nu își doresc ceva foarte simplu însă nici ceva foarte complicat, acest model de unghii face obiectul unui compromis ideal.

 1. Unghii cu model alb în petale

modele de unghii pentru mirese 2021

Pe aceeași linie a iubitoarelor de modele sofisticate și rafinate se află modelul de unghii cu alb în petale. Se poate ca miresele anului 2021 să trădeze modelul de French clasic în detrimentul unei altfel de manichiuri, mai inedită însă care să păstreze albul bridal și nude-ul. Pentru acestea, unul dintre modelele de unghii recomandate mireselor anului 2021 este modelul de unghii cu alb în petale. Se realizează la fel de ușor precum se realizează French-ul și poate fi un contrapunct de bun-gust pentru rochia de mireasă.

 1. Roz pudrat/pal

modele de unghii pentru mirese 2021

Pentru miresele anului care nu își  doresc neapărat o manichiură în alb și nude pentru ziua nunții, nuanțele de roz pudrat, roz pal pot fi o alternativă mai mult decât dezirabilă. Ușor de făcut și măgulitoare pentru absolut orice tipologie de pat unghial, modelul de unghii roz pudrat, roz pal este una dintre recomandările noastre pentru miresele anului 2021.

Un aspect deosebit de important de care trebuie să ții cont atunci când îți alegi modelul de unghii de mireasă dacă vei avea nunta în 2021 este formatul unghiilor tale naturale, deoarece acesta condiționează foarte mult opțiunea pe care o vei avea precum și aspectul final al manichiurii în general. Există de regulă mai multe categorii de formate și este bine să se țină cont de acestea atunci când alegem modelul de unghii pe care ni-l dorim pentru ca doamnele și domnișoarele să se bucure de o manichiură care să le avantajeze și să contribuie în cel mai benefic mod la imaginea finală. Pentru viitoarele doamne cu un pat unghial ce nu ridică probleme se potrivesc toate aceste modele de unghii pentru mirese 2021 din acest top. Pentru cele al căror pat unghial este ușor mai pretențios, în sensul că lateralele sunt fie mai late sau mai înguste ori dimensiunea unghiei este ori foarte mică ori foarte mare, este nevoie ca alegerea să fie făcută cu grijă de către mireasă în partenerial cu o tehniciană pricepută…

[widget id="rssimages-7"]