Modele unghii mireasa pentru toamna - Mireasa Perfecta.ro

Modele unghii mireasa pentru toamna

0 Comentarii

Modelele de unghii de mireasa pentru toamna sunt greu de ales, deoarece este dificil sa fii in ton cu atmosfera, tinuta si moda acestui anotimp. Pe cat de dificil de ales pot fi modelele de unghii de mireasa pentru toamna, pe atat de superbe sunt. De la bej lacuit, alb mat, lila sau alb lucios, la manichiura picturala care toamna este deosebit de frumoasa.

unghii cu gel pentru toamna

Cushnie et Ochs si manichiura 3D
Daca doriti o manichiura de exceptie, care sa atraga necontenit privirile, manichiura 3D este recomandata, baza fiind intotdeauna metalizata, in tonuri reci.

unghii Cushnie et Ochs unghii 3D mirese

Yves Saint Laurent propune unghiile Rock&Baroque
Contrastele de auriu si mov, combinate mai ales in manichiura French inversata va crea o manichiura eleganta si originala. Pot fi folosite si contrastele de alb si rosu, in functie de culoarea rochiei.

unghii yves saint laurent Rock Baroque

Miresele indraznete pot apela la negru si bej si aplicatii avangardiste de flori, sau indigo si ciocolatiu, alte doua nuante ale toamnei.

O alta idee in voga este manichiura clasica French in nuante de gri petrol sau auriu metalic.

Modelul Half Moon realizat cu lacul de unghii neutru si oja neagra este un alt model de unghii de mireasa pentru toamna, elegant si in acelasi timp spectaculos, nuantele potrivindu-se cu orice tinuta.

model unghii toamna

Modelele de unghii de mireasa pentru toamna sunt cu nuantele nude cu un ton cald (bej, crem, caramel), combinate cu picturi, margelute aplicate, toate sunt elegante si deosebite, insa fiecare mireasa trebuie sa faca alegerea potrivita in functie de factorii bine stiuti (asortarea cu vestimentatia, dimeansiunea si forma unghiilor trebuie sa se potriveasca mainii fiecareia etc.)…

model unghii cu gel pentru toamna unghii pentru nunta de toamna unghii mirese model de toamna model de unghii de toamna manichiura de toamna mirese unghii mireasa pentru toamna modele unghii de nunta unghii Half Moon mirese unghii de toamna pentru mirese model unghii false pentru mireseLoading..
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.