Modele unghii mireasa pentru primavara - Mireasa Perfecta.ro

Modele unghii mireasa pentru primavara

0 Comentarii

Daca primavara este anotimpul tau de basm in care ti-ai planificat nunta, modelele de unghii de mirese pentru primavara sunt ceva de care nu trebuie sa te lipsesti, manichiura fiind un element important pentru ziua cea mare. Modelele de unghii ale mireselor pentru primavara reinventeaza French-ul, de exemplu MAC a propus tips-ul frantuzesc oval, in nuante de roz-portocaliu pe baza alba. Axandu-ma in continuare pe manichiura cu gel pentru mirese, primavara, trebuie sa preciez un alt model in voga, French-ul clasic, dublat, in nuante de roz flamingo, sau modelul Zoya, semiluna in doua nuante (de albastru, in acest caz, insa in functie de vestimentatie pot fi alese alte culori).

unghii mireasa pentru primavara

Modele de unghii pentru mireasa, primavara, in nuante pastelate:
Nuantele pastelate sunt cele mai simple si naturale, care se potrivesc perfect primavara, cand natura se trezeste la viata si capata culori calde. Pentru un efect aparte, pe inelar se poate folosi modelul floral.

model unghii primavara
Pentru modele de unghii pentru mirese in primavara acestui an se poate folosi modelul simplu, alb, cu gel sau pe unghia naturala. Se recomanda pentru mirese accente fine, ca pietrele sau albul metalic.

Manichiura cu sclipici pentru mirese, in ton cu primavara
Modelul de unghii cu sclipici pentru mirese este regasit si in primavara acestui an, insa nu poate fi folosit oricum, ci, bineinteles, asortat cu tinuta. Cu toate acestea, sclipiciul poate aparea pe una dintre unghii.

unghii de primavara pentru nunta

Fiind primavara, pentru mirese se recomanda si unghiile in nuante calde, pictate cu flori, fluturi, pene chiar si mici buline pe langa acestea…

Modelele de unghii de mireasa pentru primavara merg, deci, pe nuantele calde cu imprimeuri fine, insa pentru miresele indrazneste se foloseste sau nu si sclipiciul abudent, in functie de preferinte, auriul si griul metalic cu diverse picturi primavaratice, sau nuantele de corai, galben si printurile geometrice.

unghii primavara manichiura mireasa pentru primavara unghii mireasa cu flori model unghii colorate model unghii cu inimioare manichiura cu flori model unghii elegante mireasa cu model de unghii de primavara manichiura de primavara

[widget id="rssimages-7"]