Modele unghii de mirese pentru iarna - Mireasa Perfecta.ro

Modele unghii de mirese pentru iarna

0 Comentarii

Modelele de unghii de mirese pentru iarna sunt mult mai usor de ales, argintiul si albul predominand in ziua nuntii si potrivindu-se mult mai usor cu tinuta. Gama de modele de unghii de mirese pentru iarna este la fel de larga la fel ca pentru celelalte anotimpuri, asadar va propun cateva idei.

manichiura pentru iarna

Modele simple de unghii de mireasa pentru iarna

Iarna predomina albul si auriul, iar manichiura poate fi simpla folosindu-se oja argintie, alba, cu sau fara sclipici. Culorile metalice sunt la moda iarna si pentru mirese si pot fi aplicate pe unghia degetului inelar.

Manichiura cu confetti sau fulgi de zapada este la fel de simpla si rafinata. Culoarea ojei poate fi puternica (rosu, grena), gri sau nude, iar confetiile ori fulgii de zapada pot fi din oja alba sau realizate cu sclipici, pentru un contrast puternic, in functie de tinuta.

unghii roz model de iarna

Aplicatiile pentru modele de unghii de mireasa pentru iarna:
Pe nuantele specifice iernii pot fi aplicate pietre in diferite forme sau tinte pentru miresele indraznete, sau chiar manichiura caviar.

Manichiura French simpla sau cu picturi ca fulgi de nea, oameni de zapada si alte modele specifice iernii, ramane intotdeauna la moda. O idee deosebita este sclipiciul aplicat delicat peste French sau in jurul acestuia.

unghii cu model de iarna

Lacurile mate sunt o alta idee pentru manichiura mireselor care aleg sa se casatoreasca iarna. Culorile recomandate pentru aceste lacuri sunt bleumarin, burgundy, negru, alb sau gri, in functie de tinuta…

Modelele de unghii de mireasa pentru iarna fac privirile sa sclipeasca si amplifica eleganta si rafinamentul mainilor.

unghii de iarna unghii de mireasa pentru iarna model de unghii mireasa 2014 model de unghii mireasa unghii cu model pentru mirese unghii mireasa pentru iarna manichiura de iarna model de unghii pentru mirese unghii mireasa iarna 2014 unghii de iarna pentru mirese manichiura cu model de iarnaCopy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.