Modele de unghii pictate pentru mirese - Mireasa Perfecta.ro

Modele de unghii pictate pentru mirese

0 Comentarii

Modelele de unghii pictate pentru mirese sunt realizate, de obicei, pe unghiile cu gel, picturile fiind destul de pretentioase la intretinere. Miresele doresc modele de unghii pictate care sa se asorteze cu tinuta si decorul, nuantele fiind de obicei simple, iar formele unghiilor derivand dupa cerinte.

unghii pictate

Modele simple de unghii pictate pentru mirese:
Modelele simple constau in floricele pictate, de obicei orhidee sau trandafiri, sau asortate cu buchetul miresei. Culorile sunt rosu, alb, lila, iar modelul poate fi realizat pe unghia ascutita, ovala sau cubica. Acest model poate fi realizat si pe unghia naturala, de preferat cu oja semipermanenta, iar florile pot fi pictate pe toate unghiile sau la alegerea miresei (pe inelar de exemplu).

unghii cu gel pictate

Modele extravagante de unghii pictate pentru mirese:
Modelul de unghii cu voal este un model extravagant, deosebit si extrem de elegant. Pentru o mireasa care vrea sa atraga atentia asupra manichiurii si nu doar a tinutei, acest model de unghii este unul exceptional.

unghii pictate pentru mirese

Unghiile au forma edge si de obicei se foloseste prelungirea pe sablon iar unghiile sunt pictate cu vopsea acrilica sau gel alb vascos care se polimerizeaza. Strasurile sunt un detaliu in plus care poate fi folosit sau nu.

Unghii cu modele florale pictate cu acryl pentru mirese:
Modelele florale sunt recomandate mireselelor romantice, dar si celor care vor sa iasa din tiparele clasice. De obicei, se aplica pe unghiile lungi, orice fel de forma ar avea.

Modelele de unghii pictate cu flori pentru mirese sunt accesibile, deoarece au o gama larga de culori care pot fi asortate cu vestimentatia, decorul, buchetul etc., si va pune in evidenta delicatetea mainilor…

unghii pictate miresemodel de unghii pictate Modele de unghii pictate mireasa unghii pictate mireasa pictura pe unghii manichiura-pictata-mireasa

[widget id="rssimages-7"]