Modele de unghii cu pietre pretioase pentru mirese - Mireasa Perfecta.ro

Modele de unghii cu pietre pretioase pentru mirese

0 Comentarii

Modelele de unghii de mireasa cu pietre pretioase pot fi simple si elegante, insa pentru o manichiura surprinzatoare pot fi realizate in nuante puternice, lacul fiind intotdeauna mat. Aceste modele de unghii de mireasa cu pietre pretioase sunt preferate mai ales de vedete si, evident, folosite mai apoi ca modele.

unghii french cu pietre

Manichiura fabuloasa marca Hollywood:
Kelly Osbourne  si-a lacuit unghiile cu o oja gri de un milion de dolari, ce conţine praf de diamante albe de 98 de carate. Forma unghiilor a fost ovala, o forma fina si eleganta, care da o nota delicata mainilor.

Alte modele de unghii cu pietre pretioase care pot fi alese de mirese, inspirate din modelele vedetelor si nu numai:

Cara Santana a impresionat prin modelul manichiurii 3D, cu patru unghii nude si una neagra pe care a aplicat o fundita din diamante, iar o unghie alaturata un model cu cristale si foite de aur.

unghii cu pietre pretioase

Modelul poate fi ales deoarece este simplu, culorile putand fi asortate usor. Nu este un model usor de purtat zi de zi, insa miresele pot face o exceptie.

Jennifer Lopez a ales manichiura nude care este perfecta pentru tinuta mireselor, insa pentru  un efect deosebit, pe una din unghii au fost adaugate decoratiuni din pietre stralucitoare.

Modelele de unghii cu pietre pretioase pentru mirese pot fi realizate in diverse combinatii, culorile nu se recomanda a fi stridente pentru a atrage privirea doar asupra manichiurii sau pentru a nu realiza un efect de kitsch. Pietrele pot fi aplicate si sub forma French-ului in nuante deschise…

model de unghii cu pietre unghii cu strasuri unghii cu diamante unghii de nunta cu pietre model de unghii cu strasuri unghii de mireasa cu cristale unghii de mireasa cu diamante manichiura cu pietre manichiura de nunta cu pietre model unghii cu pietre unghii pentru mirese cu pietre unghii roz cu pietreCopy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.